Firefox Lockwise en privacy

Op 13 december 2021 heeft Mozilla de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS beëindigd. Lees Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise voor verdere toegang tot en gebruik van uw wachtwoordbeheer.

Met Firefox Lockwise kunnen gebruikers van Firefox Accounts hun aanmeld- en wachtwoordgegevens (wat we “aanmeldingsgegevens” noemen) op hun mobiele telefoons, buiten hun browser om, benaderen door gebruik te maken van Firefox-synchronisatie. Het privacybeleid van Mozilla beschrijft hoe we omgaan met gegevens die we van u ontvangen. Om Firefox Lockwise te gebruiken, moet u ook Firefox gebruiken. U kunt informatie over hoe we in Firefox, inclusief de synchronisatiefunctie, met gegevens omgaan vinden in de Privacyverklaring van Firefox.

Hier zijn de overige belangrijke zaken die u moet weten over hoe Firefox Lockwise omgaat met uw gegevens:

• Aanmeldingsgegevens. Uw aanmeldingsgegevens worden in versleutelde vorm gesynchroniseerd met Firefox-synchronisatie.
  • Interactiegegevens. Mozilla ontvangt informatie over uw interactie met Firefox Lockwise, waaronder (1) frequentie van bewerking, bekijken, kopiërenen synchronisatie van aanmeldingsgegevens, (2) of u nieuwe of bestaande Firefox Accounts-gebruiker bent, (3) interacties met menu’s en pictogrammen van Firefox Lockwise, (4) tijdsduur waarin de app op de achtergrond actief is.
  • Technische gegevens. We ontvangen informatie over uw apparaat, besturingssysteem, versie en taalvoorkeur. We ontvangen ook uw IP-adres in combinatie met uw gebruik van een Firefox-account.
  • Overige Mozilla-services. Firefox Lockwise vereist een Firefox-account en gebruikt de Firefox-synchronisatieservice.