Thunderbird ja Windows 7

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tässä artikkelissa on vastauksia yleisimpiin Thunderbirdiä ja Windows 7:ää koskeviin kysymyksiin.

Toimiiko Thunderbird Windows 7:ssä?

Kyllä, Thunderbird toimii hyvin Windowsin versiossa 7 (ja aikaisemmissa Windowsin versioissa).

Onko Thunderbird 64-bittinen sovellus?

Ei, Thunderbird on 32-bittinen sovellus. Windows 7 tukee kuitenkin sekä 32-bittisiä, että 64-bittisiä sovelluksia.

Kuinka Microsoft Outlookin, Windows Mailin tai Windows Live Mailin viestit siirretään Thunderbirdiin?

Ohjeet siirtämiseen löytyvät artikkelista Thunderbirdiin vaihtaminen.

Kuinka Thunderbird määritetään oletussähköpostisovellukseksi?

Thunderbirdin asettaminen oletussähköpostisovellukseksi kertoo muille ohjelmille, että niiden on käynnistettävä Thunderbird, kun haluat lähettää sähköpostia. Kun esimerkiksi selaat verkkoa ja napsautat sähköpostilinkkiä, Thunderbird käynnistetään sähköpostin lähettämiseksi.

Asennuksen aikana Thunderbird kysyy, haluatko asettaa sen oletussähköpostisovellukseksi.

Thunderbirdin voi asettaa oletussähköpostiohjelmaksi myös asetuksista: Napsauta valikkopalkissa Työkalut ja valitse Asetukset. Valitse Lisäasetukset-paneeli ja napsauta Järjestelmään liittäminen -osiossa painiketta Tarkista heti.... Valitse avautuvan Järjestelmään liittäminen -ikkunan Käytä Thunderbirdiä oletusohjelmana -luettelossa valinta Sähköpostille.

Thunderbirdin voi asettaa oletussähköpostiohjelmaksi myös Windowsista: Napsauta Windowsin Käynnistä-painiketta ja valitse Oletusohjelmat. Napsauta Ohjelmat-luettelosta Thunderbird ja napsauta sen jälkeen linkkiä Aseta tämä ohjelma oletukseksi.