Kalenterin vieminen ja jakaminen

Tarvitset nämä:

Kalenterin julkaiseminen

1. Käynnistä Thunderbird.
  2. Napsauta Thunderbirdin valikkopalkissa Tapahtumat ja tehtävät.
  3. Valitse Julkaise....
  4. Napsauta Valitse kalenteri -ikkunassa sitä kalenteria, jonka haluat julkaista, ja napsauta OK.
  5. Syötä Julkaise kalenteri -ikkunan Julkaisuosoite-ruutuun kalenterin verkko-osoite WebDAV-palvelimella.
  6. Syötä käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja muut mahdollisesti pyydettävät tiedot.

Kalenterin vieminen

1. Käynnistä Thunderbird.
  2. Napsauta Thunderbirdin valikkopalkissa Tapahtumat ja tehtävät.
  3. Valitse Vie....
  4. Napsauta Valitse kalenteri -ikkunassa sitä kalenteria, jonka haluat viedä, ja napsauta OK.
  5. Määritä Vie-ikkunassa vietävälle kalenterille tallennuspaikka ja tiedostonimi.
  6. Valitse Tallennusmuoto -alasvetovalikosta tiedoston tallennusmuoto: Verkkosivu, iCalendar tai Outlook-CSV.
  7. Napsauta Tallenna-painiketta.

Jaetun kansion käyttäminen

Kun kalenteritiedosto on tallennettu jaettuun kansioon, pystyvät useat Thunderbird-istunnot avaaman kalenterin samanaikaisesti.

Kun käytetään standardia iCalendar-protokollaa, jopa muut kalenteriohjelmat, kuten esimerkiksi Microsoft Outlook, pystyvät jakamaan saman kalenterin.

Huomaa: Tätä menetelmää käytettäessä vain ensimmäisellä kalenterin avaavalla Thunderbird-istunnolla on muokkausoikeudet kalenteriin.