Tapahtuman päivämäärän tai ajan muuttaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tapahtuman päivämäärä tai aika muutetaan. Jos tarvitset ohjeita kalenterin tai tapahtuman luomisesta, katso ohjeet artikkelista Tapahtumien kanssa työskenteleminen.

Tapahtuman päivämäärän tai ajan muuttaminen

• Etsi kalenteristasi tapahtuma, jota haluat muuttaa ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
  • Valitse ponnahdusvalikosta Avaa.
  • Tee haluamasi muutokset Alkaa- ja Päättyy-kentissä. Voit tehdä haluamasi muutokset myös muissa kentissä.
  • Kun tarvittavat muutokset on tehty, napsauta painiketta Tallenna ja sulje.

Tapahtuman aika tai päivämäärä on nyt muutettu.