Template:profileFolder

Avaa profiilikansiosi:

Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta sitten Ohje ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Ohje ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu.

• Napsauta Ohjelman perustiedot -osiossa Avaa kansioAvaa FinderissaAvaa hakemisto -painiketta. Profiilikansiosi sisältämä ikkuna avautuu.Profiilikansiosi avautuu.
Huomaa: Jos et voi käynnistää Firefoxia, seuraa artikkelin Profiilit - kirjanmerkkien, salasanojen ja muiden käyttäjätietojen säilö ohjeita.