Firefox uitvoeren op gameconsoles en muziekspelers

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er zijn momenteel geen plannen voor het uitgeven van officiële versies van Firefox op gameconsoles of muziekspelers. Hieronder vallen:

• PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • Wii
  • XBox 360
  • iPod

Er kunnen echter onofficiële versies van Firefox voor deze platformen bestaan. Vraag op een fanwebsite om meer informatie over deze onofficiële porteringen voor het apparaat in kwestie.