Går inte att högerklicka

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Om inget händer när du högerklickarhåller ner Ctrl-tangenten och klickar på en webbsida är det troligen ett känt problem orsakat av Yahoo! Toolbar för Firefox.

Yahoo!® har kontaktats angående detta.

För närvarande räcker det med att inaktivera Yahoo Toolbar för att förhindra detta.

1. Högst upp i FirefoxfönstretI menyfältet, klicka på Verktyg och välj Tillägg.
  2. Välj Tillägg-fliken.
  3. I listan, välj Yahoo! Toolbar, och klicka på Inaktivera.