Älykkään osoitepalkin poistaminen käytöstä

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Kun alat kirjoittaa älykkääseen osoitepalkkiin, sen alle ilmestyy pudotusvalikko, jossa näytetään kirjoittamaasi sopivat sivut sivuhistoriasta ja kirjanmerkeistä. Älykäs osoitepalkki myös oppii tekemistäsi valinnoista. Jos esimerkiksi kirjoitat g ja valitset säännöllisesti osuman google.com, tällöin google.com näkyy ensimmäisenä luettelossa. Jos opetat osoitepalkkia näin muutaman päivän ajan, sen ennustustarkkuus paranee.

Mallia "unsupported" ei ole olemassa tai sille ei ole hyväksyttyjä muutoksia.

Kirjanmerkkitulosten poistaminen luettelosta

Hide Unvisited-laajennus poistaa luettelosta sivut, joille et ole käynyt aiemmin.

Automaattisen täydennyksen poistaminen käytöstä kokonaan

Jos et halua nähdä Firefoxin automaattisia täydennysehdotuksia lainkaan:

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina EnterReturn.
    Varoitussivu saattaa avautua. Napsauta Hyväksyn riskin!Hyväksy riski ja jatka, jolloin about:config-sivu avautuu.
  2. Etsi asetus browser.urlbar.maxRichResults.
  3. Kaksoisnapsauta asetusta browser.urlbar.maxRichResults ja aseta arvoksi -1.
  4. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje. Napsauta Firefox-valikkoa ruudun yläosassa ja napsauta sitten Sulje Firefox.Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje.

5. Käynnistä Firefox uudelleen.

Nyt, kun kirjoitat osoitepalkkiin, tuloslistausta ei näytetä.