Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων

Browser and Websites aren't displaying correctly.

Hello, John aka Beer Gutt here. A while ago (about three months), I moved my hard drive to a new PC with better parts. It has a better mother board, a better graphics car… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, John aka Beer Gutt here.

A while ago (about three months), I moved my hard drive to a new PC with better parts. It has a better mother board, a better graphics card and twice the RAM. Anyway, since then Firefox hasn't worked the same. When i open Firefox, there will be random pieces of letters or words on a webpage just gone, making a lot of them impossible to browse because I can't read half of the the new Alien dialect on the screen. Some websites have been better than others, but its gotten to the point where some web pages (Like YouTube or Reddit for example.) will just be a mess of random de fragmented lime green blocks that completely corrupt the page and will shift, move and appear at random covering up text as I scroll down. Videos will play just fine, it's the rest of the site that's effed up. Also on YouTube videos, where the timer for the video is located, some of the numbers just won't show up. Like it will count down fine but won't display certain numbers in the timer. Funny thing is, is that this doesn't just affect the websites, but the browser itself. For example, hovering my mouse over different tabs will highlight them and show me the preview text of the tab. All that is good until I move over to a different tab and voila, the text is gone, and then suddenly all the other tabs are either blank or just missing random letters and numbers in the tab. This is only happening in Firefox btw. No other app on my PC is doing this. I've tried refreshing Firefox about six times now, I've uninstalled it three times in an attempt to fix the issue along with restarting my PC multiple times... All of that, and I find out yesterday that it works perfectly when in "Troubleshoot/Safe mode", and only when in Troubleshoot/Safe mode. I have no idea what is causing the issue... *PePeLaugh* 
 See, I would use another browser but I've been using Mozilla for 8-9 years and would like to avoid the hassle of moving everything to a new browser... I would VERY much appreciate any help at all.
 I'm running 64-bit windows 8.1 on the latest updates and my PC specs are roughly as follows below. I look forward to a response...

MSi 970 Gaming Motherboard

AMD FX(tm) 8350 Eight-Core Processor 4.00 GHz

24 gigs of RAM

Asus Radeon R9 380 Graphics card

Ερώτηση από bumblebeergutt 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από don47203 9 ώρες πριν

Error on every page

I keep getting errors on pages like Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.amazon.com. SSL received a malformed Alert record. Error code: S… (διαβάστε περισσότερα)

I keep getting errors on pages like Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.amazon.com. SSL received a malformed Alert record.

Error code: SSL_ERROR_RX_MALFORMED_ALERT

I have HTTPS only mode turned off but it keeps setting everything to https.

{

 "application": {
   "name": "Firefox",
   "osVersion": "Windows_NT 10.0 19043",
   "version": "92.0.1",
   "buildID": "20210922161155",
   "distributionID": "",
   "userAgent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:92.0) Gecko/20100101 Firefox/92.0",
   "safeMode": false,
   "updateChannel": "release",
   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/92.0.1/WINNT/en-US/",
   "osTheme": "",
   "numTotalWindows": 1,
   "numFissionWindows": 0,
   "numRemoteWindows": 1,
   "launcherProcessState": 0,
   "fissionAutoStart": false,
   "fissionDecisionStatus": "disabledByDefault",
   "remoteAutoStart": true,
   "policiesStatus": 1,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": true
 },
 "securitySoftware": {
   "registeredAntiVirus": "Avast Antivirus",
   "registeredAntiSpyware": "",
   "registeredFirewall": "Avast Antivirus"
 },
 "processes": {
   "remoteTypes": {
     "web": 5,
     "extension": 1,
     "privilegedabout": 1,
     "prealloc": 1,
     "gpu": 1
   },
   "maxWebContentProcesses": 8
 },
 "environmentVariables": {
   "MOZ_CRASHREPORTER_DATA_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Crash Reports",
   "MOZ_CRASHREPORTER_EVENTS_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Crash Reports\\events",
   "MOZ_CRASHREPORTER_PING_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Pending Pings",
   "MOZ_CRASHREPORTER_RESTART_ARG_0": "C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe",
   "MOZ_CRASHREPORTER_STRINGS_OVERRIDE": "C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\browser\\crashreporter-override.ini"
 },
 "lockedPreferences": {
   "fission.autostart.session": false,
   "security.enterprise_roots.enabled": true
 },
 "media": {
   "currentAudioBackend": "wasapi",
   "currentMaxAudioChannels": 2,
   "currentPreferredSampleRate": 48000,
   "audioOutputDevices": [
     
 "addons": [
   {
     "name": "AdBlocker for YouTube™",
     "type": "extension",
     "version": "0.3.4",
     "isActive": true,
     "id": "jid1-q4sG8pYhq8KGHs@jetpack"
   },
   {
     "name": "AdBlocker Ultimate",
     "type": "extension",
     "version": "3.7.11",
     "isActive": true,
     "id": "adblockultimate@adblockultimate.net"
   },
   {
     "name": "Amazon.com",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "amazondotcom@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Avast AntiTrack Premium",
     "type": "extension",
     "version": "1.6",
     "isActive": true,
     "id": "antitrack@avast.com"
   },
   {
     "name": "Bing",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "bing@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "DuckDuckGo",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "ddg@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "eBay",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "ebay@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Google",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "google@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Hoxx VPN Proxy",
     "type": "extension",
     "version": "3.11.0",
     "isActive": true,
     "id": "@hoxx-vpn"
   },
   {
     "name": "Touch VPN - Secure and unlimited VPN proxy",
     "type": "extension",
     "version": "4.2.1",
     "isActive": true,
     "id": "touch-vpn@anchorfree.com"
   },
   {
     "name": "Video Downloader Prime",
     "type": "extension",
     "version": "0.2.5",
     "isActive": true,
     "id": "jid1-i6dUGvCrz2WZu8@jetpack"
   },
   {
     "name": "Video DownloadHelper",
     "type": "extension",
     "version": "7.6.0",
     "isActive": true,
     "id": "{b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}"
   },
   {
     "name": "Watch2Gether",
     "type": "extension",
     "version": "8.1",
     "isActive": true,
     "id": "{6ea0a676-b3ef-48aa-b23d-24c8876945fb}"
   },
   {
     "name": "Wikipedia (en)",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "wikipedia@search.mozilla.org"
   }
 ],
 "features": [
   {
     "name": "DoH Roll-Out",
     "version": "2.0.0",
     "id": "doh-rollout@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Firefox Screenshots",
     "version": "39.0.1",
     "id": "screenshots@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Form Autofill",
     "version": "1.0.1",
     "id": "formautofill@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Picture-In-Picture",
     "version": "1.0.0",
     "id": "pictureinpicture@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Web Compatibility Interventions",
     "version": "25.4.0",
     "id": "webcompat@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "WebCompat Reporter",
     "version": "1.4.2",
     "id": "webcompat-reporter@mozilla.org"
   }
 ],
 "normandy": {
   "addonStudies": [],
   "prefRollouts": [],
   "prefStudies": [],
   "nimbusExperiments": [],
   "remoteConfigs": []
 },
 "modifiedPreferences": {}

}

Ερώτηση από ijones_fall12 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από ijones_fall12 2 μήνες πριν

AMD Store - Direct purchase of elusive video card

I have spent each Thursday of this year trying to get into the front of the line for AMD store for a shot at a GPU at MSRP. Yesterday, I finally succeeded to get in line … (διαβάστε περισσότερα)

I have spent each Thursday of this year trying to get into the front of the line for AMD store for a shot at a GPU at MSRP. Yesterday, I finally succeeded to get in line and had a shot at a 6900 XT or 6700 XT. No matter what I tried I could not add any product to cart. 10 agonizing minutes of trying everything I could think of to add a gpu to cart and nothing would work. Finally, all products sold out since I was unable to claim my place in line. I have been using Firefox for many, many a year and only minor problems on occasion. This was a crushing blow. I have been a stay at home dad providing 24/7 care, without income, for 17 years for my special needs daughters with 2 extremely rare genetic disorders. My oldest passed Nov 3, 2018. My youngest passed may 14, 2021 after having to endure a total lock down with no visitors from family during the pandemic. I am trying to distract myself as best I can with pc gaming as my body allows as the stress and physical demands of my duties has left my spine and spinal cord damaged. In turn my auto immune system is compromised and I am still in lockdown myself. My current video card is artifactting on me and is out of warranty. I have been a part of the star citizen community for years and with time on my hands I have been accepted into the Evocati Testing Focus group to help get the game tested and patched out each quarter. I was really crushed that I wasn't able to get the 6900 XT in cart and purchased at MSRP. That is probably more than I should spend but I need as much gpu power as I can get to carry me through several years of high end capabilities. Could you please figure out why this happened and correct it?

Ερώτηση από therym.sa 2 μήνες πριν

  • Επιλύθηκε

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox. Using Excel 365, the worksheets contain tables of short interest history collected from … (διαβάστε περισσότερα)

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox.

Using Excel 365, the worksheets contain tables of short interest history collected from a URL that varies only in the portion that is the companies symbol ( i.e. https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/akts/short-interest , where "akts" is the company symbol ). On the worksheet for each company this URL, with the correct symbol for the company has been included in a cell using the hyperlink feature.

In the past, clicking any of the hyperlinks immediately opened my default browser, which is the current version of Firefox, to the web page for the company identified by the symbol in the URL.

That changed after a version update of Firefox a number of months ago. Clicking the hyperlink will most times "freeze" Excel, and if I click anywhere in or on Excel a "not responding" message is thrown, and Excel must be manually closed resulting in a recover event for all workbooks that were open. Sometimes, not always, waiting several minutes, Firefox will open the URL. Not always. I've found that if that occurs, clicking on the same URL hyperlink that finally opened (after having closed it in Firefox) will crash Excel.

The attached image is a view of the "tip" still visible on a black screen after Excel has crashed.

Thanks for any help you can provide.

Ερώτηση από c2cpa 2 μήνες πριν

Απάντηση από c2cpa 2 μήνες πριν

Hardware video decoding not working

Hi, Using Firefox 92.0.1. On a AMD 5900x with an Nvidia 3090. Nvidia driver 471.68. Hardware decoding doesn't seem to be working correctly on any website. I noticed this… (διαβάστε περισσότερα)

Hi, Using Firefox 92.0.1. On a AMD 5900x with an Nvidia 3090. Nvidia driver 471.68. Hardware decoding doesn't seem to be working correctly on any website. I noticed this as when I adjust video colours and 'edge enhancement' in the Nvidia control panel it has no effect in Firefox but it works in Chrome and Edge. Simply sliding the colour down to black and white for example doesn't work. In task manager GPU video decode is sometimes used, other times no utilisation. Even if it's showing GPU decode being used the colours or Nvidia enhancements do not apply as they do in Edge or Chrome. I tried refreshing Firefox and no change. Is this the intended behaviour or is there a long running bug as a friend also has the same outcome? Thanks

Ερώτηση από DT19999 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από DT19999 2 μήνες πριν

Crashing while having a videocall on Facebook

After I answer a call or I call, we both have black screen and nothing is happening. If however a call starts, video and sound stops comming (other person still can see a… (διαβάστε περισσότερα)

After I answer a call or I call, we both have black screen and nothing is happening. If however a call starts, video and sound stops comming (other person still can see and hear me, but on my site everything is silent and frozen).

Ερώτηση από djankowski03 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 2 μήνες πριν

  • Επιλύθηκε

Mozilla does not display Bulgarian letters

I have a problem with Mozilla. I use Bulgarian language and Windows 7. On some sites Mozilla does not show me the Bulgarian letters. I am sending a screenshot. How do I f… (διαβάστε περισσότερα)

I have a problem with Mozilla. I use Bulgarian language and Windows 7. On some sites Mozilla does not show me the Bulgarian letters. I am sending a screenshot. How do I fix this problem?

P.S. Some time ago I had the same problem after the update, but on the next update Mozilla was fine and I had no problem.

Ερώτηση από blackjag 2 μήνες πριν

Απάντηση από blackjag 2 μήνες πριν

firefox does not play audio on any web page

Firefox 92.0.1 in Windows 10 Pro x64 will not play any audio. I have Opera, Edge, and Chrome installed and they all play audio just fine. I have done the following: - D… (διαβάστε περισσότερα)

Firefox 92.0.1 in Windows 10 Pro x64 will not play any audio. I have Opera, Edge, and Chrome installed and they all play audio just fine. I have done the following:

- Disabled all extensions - right clicked the volume icon to open the volume mixer and made sure Firefox volume was set correctly

       (at same level as everything else) (see attached picture)

- went into settings -> sound -> advanced sound options -> App volume and device preferences and

       made sure Firefox was set to Default (just like all the other browsers) (see attached picture)

- Uninstalled / reinstalled firefox - Created a brand new profile, from scratch - Reinstalled my sound drivers and NVIDIA video driver - restarted windows

How do I fix this problem?

Ερώτηση από radar 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από Bithiah 2 μήνες πριν

  • Επιλύθηκε

language preference does not work

My preference for language is Dutch, and for years I had Firefox in Dutch. Now suddenly the tabs and the menus all changed to English. My preferences are still well set, … (διαβάστε περισσότερα)

My preference for language is Dutch, and for years I had Firefox in Dutch. Now suddenly the tabs and the menus all changed to English. My preferences are still well set, but Firefox does not react on there settings. What is wrong and how can I solve this ? Thanks for any help Ferdinand Firefox 92.01 . Win 10 H21-01

Ερώτηση από fam van dieten 2 μήνες πριν

Απάντηση από cor-el 2 μήνες πριν

Sync never working properly across devices

I would prefer to be using Firefox rather than Google Chrome, but, my devices when all being logged in with the same account will not all sync as they should be. They wil… (διαβάστε περισσότερα)

I would prefer to be using Firefox rather than Google Chrome, but, my devices when all being logged in with the same account will not all sync as they should be. They will also be synced, but then they would loose their connection with the other ones. The sync should be that when I would simply log into the browser that it would automatically sync using the login information the same easy way it is done in Chrome. I have kept using Chrome, because of the fact that the sync is able to work across all devices simply by logging in for the sync to work & it will work properly to where all of the browsers that would be logged in would be synced, no issues whatsoever. How can I actually login to the sync on everything with there not being any issues of any kind across all devices?

Ερώτηση από JCfreak1087 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από FredMcD 1 μήνα πριν

Firefox is redirecting to homepage or loading different languages every time I click a link on a site

Hello, I love Firefox, but lately it is driving me insane! Here is what happens: Most of the websites I visit, if they have more that 1 language, Firefox loads different … (διαβάστε περισσότερα)

Hello,

I love Firefox, but lately it is driving me insane! Here is what happens:

Most of the websites I visit, if they have more that 1 language, Firefox loads different language when I load a new page on that site.

For Example: I go to prestashop.com and the site loads in Russian. Then I click Templates in the main menu, and the page is loaded in Polish. Then I click on Modules in the menu and that page is loaded in German. And this happens randomly, not every time.

Second problem: I try to open a product on some online store and it redirects me to the previous page I was in. I try to login in other site and when I click on the login button it redirects me to the previous page again. That happens on many sites I visit, but not all.

I tried cleaning the Cache, Cookies and etc - nothing changed. Reinstalled Firefox and logged with my profile, the problems are still there. If I do not log with my profile Firefox is working normally.

Is there a way to fix this and not by creating new profile, because I have a ton of bookmarks and logins that I don't want to loose?

This is not happening in private mode.

Ερώτηση από TEMPEX 2 μήνες πριν

top sites 3 dots disappeared and there are no blank boxes to add a top site

Mac book air -----I was able in the past to add a new website to top sites in Firefox but they disappeared. In addition there are no blank boxes so I can add a website in… (διαβάστε περισσότερα)

Mac book air -----I was able in the past to add a new website to top sites in Firefox but they disappeared. In addition there are no blank boxes so I can add a website instead new boxes appear even if I dismiss them. Thank you

Ερώτηση από bgstock 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 2 μήνες πριν

Unable to sign in to websites I have visited for years

I am suddenly unable to sign in to websites I have visited for years. Receive the following messages over a multi-day period. USAA.COM - We are unable to complete your re… (διαβάστε περισσότερα)

I am suddenly unable to sign in to websites I have visited for years. Receive the following messages over a multi-day period. USAA.COM - We are unable to complete your request. Our system is currently unavailable. Please try again later.

AA.COM - We're working on our site Please start over by returning to the Home Page. AA Home Page Thank you for your patience.

WWW.PENFED.ORG - fail Yet an immediate switch to Edge allows me to log in

Ερώτηση από tcooney8 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 2 μήνες πριν

Loss of and inability to access and restore bookmarks and history system

Hello, I'm using Firefox 92.0.1 for Mac OS (10.12.6). Upon restarting my computer, my bookmarks were lost. First, it was stated that "The bookmark and history system will… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, I'm using Firefox 92.0.1 for Mac OS (10.12.6). Upon restarting my computer, my bookmarks were lost. First, it was stated that "The bookmark and history system will not be functional because one of Firefox's files is in use by another application. Some security software may cause this problem." When I tried to restore the old bookmarks, it there was a list from which I could select, but every choice resulted in an "unable to process the backup file" response. Upon restarting my computer and reinstalling Firefox, It now said "for quick access, place bookmarks here on the bookmarks toolbar." That said, it won't let me do so.

I've tried the other recommendations offered through support for restoring bookmarks (though, admittedly, many were outdated, referencing links circa 2016), and have had no luck so far. If the worst case scenario is that the old bookmarks can't be accessed, is there at least a way to reestablish the bookmark and history system and start anew?

Thanks in advance. (Attached below are examples of the error message.

Ερώτηση από r.sharpe3 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από cor-el 2 μήνες πριν

Firefox crashed contantly!

I return to my hibernating iMac, and 40% of the time, all open windows are closed. Often, the browser has also reset my search engine and no longer loads my default web … (διαβάστε περισσότερα)

I return to my hibernating iMac, and 40% of the time, all open windows are closed. Often, the browser has also reset my search engine and no longer loads my default web page.

Ερώτηση από John Felock 2 μήνες πριν

Firefox uploaded 250MB to a random fastly server without any knowledge from the user.

I have just caught Firefox uploading 250MB to a random Fastly server for no reason. I wasn't uploading anything i was just watching some YouTube videos. Should i be alarm… (διαβάστε περισσότερα)

I have just caught Firefox uploading 250MB to a random Fastly server for no reason. I wasn't uploading anything i was just watching some YouTube videos. Should i be alarmed? Should i worry about this? Is it normal or do i need to check my PC for malware (MalwareBytes didn't find anything) Any help would be appreciated. Im using Glasswire to check data usage.

Ερώτηση από kimos20139 2 μήνες πριν

  • Επιλύθηκε

web pages dont open. they flash continually

When I try to open many, not all webpages, they don't load but flash very quickly repeatedly. I have used firefox for years and have never seen this before and these are… (διαβάστε περισσότερα)

When I try to open many, not all webpages, they don't load but flash very quickly repeatedly. I have used firefox for years and have never seen this before and these are all pages that previously worked fine

Ερώτηση από Fatso Pockertix 2 μήνες πριν

Απάντηση από FredMcD 2 μήνες πριν

Youtube videos freezing

Hello, For the last few months I am unable to watch most youtube videos on my Windows 10 laptop. There are no issues loading the video, but shortly afterwards the image f… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, For the last few months I am unable to watch most youtube videos on my Windows 10 laptop. There are no issues loading the video, but shortly afterwards the image freezes while the sound continues. Google chrome works fine, and Firefox is able to play the same videos correctly on my Windows 8 PC. It also seems to only affect newer videos. Any help would be appreciated.

Ερώτηση από talkltalk 2 μήνες πριν