Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

"Kép megjelenítés" funkciót kérem vissza !

  • 3 odpovědi
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazení
  • Poslední odpověď od Balázs Meskó

more options

T. Firefox !

A "Kép megjelenítése" funkció helyére "Kép megnyitása új lapon"-t tettek. Miért bosszantják az embert ? Kérem vissza a "Kép megjelenítése" funkciót !

/

R.M.

T. Firefox ! A "Kép megjelenítése" funkció helyére "Kép megnyitása új lapon"-t tettek. Miért bosszantják az embert ? Kérem vissza a "Kép megjelenítése" funkciót ! :/ R.M.

Všechny odpovědi (3)

more options

Szia!

Ez most változott meg a 88-as Firefoxban. Ha feltétlenül ugyanazon a lapon szeretnéd a képet megnyitni, akkor használhatod az alábbi kiegészítőt: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/view-image-context-menu-item/

Ha szabad tudnom, egyébként miért jobb ez így neked, miért nem jó, ha új lapon nyílik meg?

Üdv, Balázs

more options

Miért töltsek le addont ? Miért kell kivenni egy tizenakárhány éve jól működő funkciót ?

/

R.M.

more options

A „jól működés” az szubjektív dolog. Eddig aki új lapon akarta megnyitni, annak le kellett nyomni a Ctrl-t, nekik így egyszerűbb lett. Mindenesetre rákérdezek, hogy vissza lehet-e kapcsolni a régi működést. Addig is kerülőmegoldásként használható a kiegészítő.