Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

Firefox SYNC Çalışmıyor

  • 1 odpověď
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazení
  • Poslední odpověď od Selim

more options

Merhaba,

Yıllardır sorunsuz kullandığım Firefox SYNC dün itibariyle kullandığım sistemime format atmamla beraber hesabım çalışmamaya başladı.

Firefox SYNC hesabıma giriş yapıyorum son eşitleme 1 Ocak olarak gözüküyor. Eşitle diyorum aynı şekilde kalıyor. Telefondan deniyorum. En son 12 Mart eşitlendi olarak gözüküyordu. Firefox SYNC bağlantısı kesip yeniden giriş yaptım eşitlenme hiç olarak gözüktü.

- Farklı bilgisayarlarda farklı bağlantılarda denedim sonuç aynı. - Firefox eski sürüm, yeni sürüm, 32bit, 64bit her şekilde denedim. - Yeni Firefox SYNC hesabı açtım aynı sistemde sorunsuz şekilde eşitlendi.

Kullandığım hesap hiçbir şekilde eşitlenmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba, Yıllardır sorunsuz kullandığım Firefox SYNC dün itibariyle kullandığım sistemime format atmamla beraber hesabım çalışmamaya başladı. Firefox SYNC hesabıma giriş yapıyorum son eşitleme 1 Ocak olarak gözüküyor. Eşitle diyorum aynı şekilde kalıyor. Telefondan deniyorum. En son 12 Mart eşitlendi olarak gözüküyordu. Firefox SYNC bağlantısı kesip yeniden giriş yaptım eşitlenme hiç olarak gözüktü. - Farklı bilgisayarlarda farklı bağlantılarda denedim sonuç aynı. - Firefox eski sürüm, yeni sürüm, 32bit, 64bit her şekilde denedim. - Yeni Firefox SYNC hesabı açtım aynı sistemde sorunsuz şekilde eşitlendi. Kullandığım hesap hiçbir şekilde eşitlenmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Všechny odpovědi (1)

more options

Adres çubuğunuza about:sync-log yazıp Enter'a basın. Burada herhangi bir hata raporu (error-sync- adıyla başlayan dosyalar) görüyor musunuz? Varsa en güncel olanı https://pastebin.mozilla.org/ adresine yapıştırarak linkini paylaşır mısınız?