Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

firefox güncelleme sonrası açılmıyor

  • 1 odpověď
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazení
  • Poslední odpověď od Selim

more options

49.0.1 güncellemesi ile birlikte firefox malesef açılmıyor. Taskbar da çalışıyor görünüyor. Ancak bir türlü arayüz gelmiyor. Aynı sorunu firefox developer edition da da yaşadım ve kaldırdım. Ancak şu an normal firefox da çalışmıyor. Sistemim Windows 7 x64, i5 3210m, 8gb ram, ssd hdd.

Çözüm için uyguladıklarım : 1- Advanced System Care ile tarama ve onarma. 2- Kaspersky devredışı bırakıp kurulumu tekrarlama ve açmaya çalışma. 3- Appdata klasöründeki profiles klasörünü boşatmak. 4- Kurulumu ve artık dosyaları komple silip, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar temiz kurulum yapmak. 5- Chkdsk işlemi.

49.0.1 güncellemesi ile birlikte firefox malesef açılmıyor. Taskbar da çalışıyor görünüyor. Ancak bir türlü arayüz gelmiyor. Aynı sorunu firefox developer edition da da yaşadım ve kaldırdım. Ancak şu an normal firefox da çalışmıyor. Sistemim Windows 7 x64, i5 3210m, 8gb ram, ssd hdd. Çözüm için uyguladıklarım : 1- Advanced System Care ile tarama ve onarma. 2- Kaspersky devredışı bırakıp kurulumu tekrarlama ve açmaya çalışma. 3- Appdata klasöründeki profiles klasörünü boşatmak. 4- Kurulumu ve artık dosyaları komple silip, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar temiz kurulum yapmak. 5- Chkdsk işlemi.

Všechny odpovědi (1)

more options

Anladığım kadarıyla herhangi bir hata mesajıyla karşılaşmıyorsunuz, değil mi?

Gördüğüm kadarıyla birçok olasılığı denemişsiniz. Bir de Firefox'u güvenli modda başlatmayı deneyebilirsiniz: Windows+R tuşlarına basıp Çalıştır kutusuna şunu yazın: firefox -safe-mode

Bilgi için: http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode