Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

Gyerekeim elől szeretném elzárni a kiegészítők (beállítások) elérését, hogy a gyerekfelügyeleti software-t ne tudják letiltani.

  • 1 odpověď
  • 1 má tento problém
  • 4 zobrazení
  • Poslední odpověď od guigs

more options

Windows 7 operációs rendszerem van. A Norton szülői felügyeletet használom a gyerekem internet tartalom szabályozására, szűrésére. A két gyermekem külön külön fiókot használ általános felhasználóként. Csak Firefoxot használunk ezen a gépen. A szűrés, egy program, és egy Firefox kiegészítő segítségével nagyszerűen el is végzi a feladatát, de ha a gyermekem (egyik 10, a másik 7 éves) letiltja a kiegészítőt, már szabadon el is éri az interneten található összes tartalmat. Valahogyan szeretném azt, hogy le lehessen náluk zárolni egy jelszóval a Firefox beállítás és kiegészítő funkciót, így elérvén, hogy ne tudják a felügyeleti szoftvert megkerülni, letiltani. Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát.

Üdvözlettel: Lövei Emil

Windows 7 operációs rendszerem van. A Norton szülői felügyeletet használom a gyerekem internet tartalom szabályozására, szűrésére. A két gyermekem külön külön fiókot használ általános felhasználóként. Csak Firefoxot használunk ezen a gépen. A szűrés, egy program, és egy Firefox kiegészítő segítségével nagyszerűen el is végzi a feladatát, de ha a gyermekem (egyik 10, a másik 7 éves) letiltja a kiegészítőt, már szabadon el is éri az interneten található összes tartalmat. Valahogyan szeretném azt, hogy le lehessen náluk zárolni egy jelszóval a Firefox beállítás és kiegészítő funkciót, így elérvén, hogy ne tudják a felügyeleti szoftvert megkerülni, letiltani. Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát. Üdvözlettel: Lövei Emil

Upravil uživatel Lövei dne

Všechny odpovědi (1)

more options

Translate Helló Emil, Van egy lehetőség hívott zárolása preferenciák esetleg a trükk. Szükség lehet egy fordítás kiterjesztés vagy Google Translate, de: http://kb.mozillazine.org/Locking_preferences

Ez a kiegészítő a mester jelszó +

Lásd még: