Altra mena d'assistència per al Firefox

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

A més d'aquest lloc web, la comunitat de Mozilla agrupa a molts desenvolupadors i usuaris veterans del Firefox que elaboren uns recursos d'assistència propis.

Alguns consells que cal tenir presents a l'hora de fer preguntes...

• Sigueu tan específics com sigui possible.
  • Anoteu la informació del vostre sistema operatiu.
  • Anoteu quina versió del Firefox esteu fent servir (es mostra a Ajuda > Quant al Mozilla Firefox)
  • Anoteu quins complements heu instaŀlat.

A la xarxa

Per a la majoria de dubtes i qüestions podeu dirigir-vos als fòrums de Softcatalà, i també cercar més informació al projecte catalanització dels programes Mozilla.

Xat en viu

Si sabeu anglès, com a usuaris del Firefox, podeu utilitzar un nou xat en viu.