Instal·lació del Firefox

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Instal·lar el Firefox al vostre ordinador és el primer pas perquè pugueu començar a usar-lo. Aquest article us mostrarà com instal·lar el Firefox.

Abans d'instal·lar-lo, assegureu-vos que el vostre ordinador compleix els requisits del sistema perquè hi funcioni correctament.

En cas que no compleixi aquests requisits, hauríeu de descarregar-vos la latest update to Firefox 2.

A quin sistema operatiu instal·lareu el Firefox?

vista.jpg Instal·lació del Firefox a Windows

macos.jpg How to download and install Firefox on Mac

linux.jpg Instal·lació del Firefox a Linux

Basat en la informació d'Installing Firefox (mozillaZine KB)

These fine people helped write this article: DianaCC. You can help too - find out how.