Showing questions tagged: Show all questions

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (read more)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Asked by Andy Pilate 4 months ago

Last reply by Andy Pilate 4 months ago

Facebook

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page. I'v… (read more)

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page.

I've tried: Starting Firefox in safe mode, Clearing cache and cookies, Deleting/reinstalling Firefox, Restarting my router.

Firefox opens all other websites without issue. Chrome opens Facebook as expected. I'm using Firefox 81.0.2 (64-bit) Windows 10 Home 64-bit Version: 18363.1139

I've tried reading through the over 2,000 "suggested" help topics related to Facebook loading a blank page, but none of the ones I read address this issue. What am I missing?

Thank you in advance, Don

Asked by donmn763 3 days ago

Last reply by donmn763 2 days ago

Cannot watch Channel 4 On Demand even though I am in the UK.

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Sa… (read more)

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Same issue.

I am connected to a vpn and it is located in the UK. See the attached images.

I know that the vpn is fine because this works flawlessly in the google garbage browser. Actually, any browser at all. Just firefox remains blocked.

I tried with geo.enabled set to true and false as well.

Asked by matthewjmatthiesen 4 days ago

Last reply by matthewjmatthiesen 4 days ago

YouTube "&pbjreload=101 error" in url bar

Hello. As of yesterday (the 12th of October), any time I try to watch a video on YouTube it loads incorrectly, and there's a "&pbjreload=101" at the end of any and al… (read more)

Hello.

As of yesterday (the 12th of October), any time I try to watch a video on YouTube it loads incorrectly, and there's a "&pbjreload=101" at the end of any and all urls. In short, I can't watch any videos. I assume it's due to my Avira Browser Safety, as I tried disabling it on that tab, and after restarting my browser, I was able to watch videos. The problem is, I don't want to have to keep ABS switched off, nor do I want to have to keep switching it on and off.

I've already posted about this on the Avira Support forums, but I thought I'd mention/ask about it here too in the hopes someone could help. How can I fix this without the need to keep messing with ABS? Any help would be appreciated.

Asked by finlandsberet 1 week ago

Last reply by finlandsberet 4 days ago

Message Connection not secure on my system, not on other systems

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http/… (read more)

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http//... instead of www.....]

When I search for and bring up the website using my Firefox [in the MS world] there is a warning message that the website is not secure. Same thing when I use Chrome. When I use MS Edge it looks for the old Adobe BC website and of course cannot find it. But Wordpress [the webpage provider] has done the same searches showing for both Chrome and Firefox that the website is secure.

A friend who is in the MS world used his Chrome message website secure, his MS Edge finds the current webpage address but says the connection is not secure. Another friend who lives in the Apple world says all his searches are OK, including website is secured messages.

Have purged caches, cookies, etc. to no avail.

Anybody know that is going on? May be more than just a Firefox issue though thought would start here. Thanks,

Asked by cmp2 1 week ago

Last reply by cmp2 6 days ago

please fill out this field not disappear on scroll firefox

Hi everyone, I have a little problem only on Firefox. For a website, I need to use textarea balise with attribute required. But, when the message "please fill out this fi… (read more)

Hi everyone,

I have a little problem only on Firefox. For a website, I need to use textarea balise with attribute required. But, when the message "please fill out this field" appear, and when I scroll down/up, the message rest display on the screen.


You can see the error message, and when I scroll down, the message is not stay at the field and this "alert message" follow me along the page

Asked by mili17-du-01 6 days ago

Last reply by mili17-du-01 5 days ago

Can't open Google Documents

I'm unable to open google documents in the Firefox browser. I had the same issue in Google Chrome and contacted the support, and it was associated with an extention that … (read more)

I'm unable to open google documents in the Firefox browser. I had the same issue in Google Chrome and contacted the support, and it was associated with an extention that allowed offline viewing of the document. Unfortunately, the issue persists here, and I don't know how to fix it.

Asked by netehund 1 day ago

Problem with search bar

There's an Amazon-URL that appears in the first place of my search bar every time I want to type something. It doesn't disappear even when I clear the search history - as… (read more)

There's an Amazon-URL that appears in the first place of my search bar every time I want to type something. It doesn't disappear even when I clear the search history - as you can see on the picture, there's a pin symbol attached to the traditional Amazon symbol. How can I remove this?

Asked by kamilmoll 5 days ago

A/V playback control seems to have disappeared

IN May when i would visit this site of Adobe Photoshop tutorials, https://helpx.adobe.com/photoshop/how-to , my Firefox browser permitted playback controls: backwards, fo… (read more)

IN May when i would visit this site of Adobe Photoshop tutorials, https://helpx.adobe.com/photoshop/how-to , my Firefox browser permitted playback controls: backwards, forward, pause, progress bar. Now it doesn't. Adobe hep desk say it is a problem with browser. I went to several Firefox help pages to no avail. Has anyone encountered this problem and found a fix

Asked by SalinasCM 5 days ago

Post an ad on the wall site

When I want to publish an ad with Mozilla on the wall site, it gives this message while receiving ... Exception calling application: unsupported operand type (s) for +: '… (read more)

When I want to publish an ad with Mozilla on the wall site, it gives this message while receiving ... Exception calling application: unsupported operand type (s) for +: 'NoneType' and 'str'

Asked by f.hosseinjani92 3 days ago

Youtube not showing actual videos?

Since yesterday (14.10.2020) I've been having the problem that when I try to watch youtube videos, they end up just... not showing up. Meaning, that while I see the small… (read more)

Since yesterday (14.10.2020) I've been having the problem that when I try to watch youtube videos, they end up just... not showing up. Meaning, that while I see the small previews on my main page as well as to the side of the video, the video itself is just not there.

They seem to work fine in Chrome, and I can watch videos that are linked to other websites or apps (like in discord for example). Also didn't encounter this problem with the android version either.

What I noticed is that sometimes, it briefly seems to load the video (showing as just a black square) for a millisecond, then it's gone.

What I've tried (and sadly didn't work): - Have Firefox forget all about youtube - delete cookies - Checked if Firefox is up to date (it is, according to it itself) - Restarted my computer (worked for exactly one video when I restored my former session, then it just died again) - Disabled my addons (no change) - Checked if for some reason Firefox was blocking media on that website (it wasn't)

Headsup that I am probably the least tech-savvy person on this planet, so I apologize in advance if I ask potentially stupid questions. Any advise or help would be greatly appreciated!

Asked by mephistosservant 5 days ago

Problem accessing website

Hello, I have been a long-time FF user and have been generally well satisfied with it. I have also been a long-time user of RT.com for news & opinion so I was dismay… (read more)

Hello,

I have been a long-time FF user and have been generally well satisfied with it.

I have also been a long-time user of RT.com for news & opinion so I was dismayed when in April 2019 I could no longer access RT from my FF (V 26.0.1). This was a major inconvenience to me although I could still access RT.com via the FF V 81.0.2 which I run separately, I could not store links its links with the Tab Groups option I use on my older FF version.

Note: I use an outdated version of FF in order to use the Tab Groups add-on V 1.0.2 which I've used since making FF my browser since the versions available on FF Quantum are profoundly inferior to it and don't allow access to literally 10's of thousands of my stored .json files from the older program.

Happily, in January this year I found that access to RT.com via my old FF had been restored… until yesterday when it seemed only intermittently available, and today, appears inaccessible.

I am writing to ask why this has occurred and what can be done to restore access to RT.com via my FF V 26.0.1.

Thank you.

Rael

Asked by Marshalldoc 3 days ago

MS OneNote Microphone

This feature is not working in Firefox. When clicking on the dictation icon an error message is received to the effect that Onenote does not have access to the laptops mi… (read more)

This feature is not working in Firefox. When clicking on the dictation icon an error message is received to the effect that Onenote does not have access to the laptops microphone. Onenote definetely does have the permission needed in Firefox, both in the page info and in the options. This feature works well in Edge.

I am finding this on two laptops one using Windows 10 Pro the other Windows 10 Home. Both are up to date. Therefore I assume that this is a bug in FF?

Asked by Stevek581 6 days ago

Last reply by Stevek581 6 days ago

Youtube problems

(1) When I use Google Chrome to watch Youtube videos,I don't have any problems. (2) When I use Firefoox (the latest version),I have some problems: https://drive.google.co… (read more)

(1) When I use Google Chrome to watch Youtube videos,I don't have any problems.

(2) When I use Firefoox (the latest version),I have some problems: https://drive.google.com/file/d/1ODI7-kuuzyPdtQ6q_mMwvBVO2wCyhTap/view?usp=sharing

I don't know what happened...

Asked by silindon 5 days ago

Last reply by silindon 4 days ago

Firefox not automatically logging into saved websites

For several weeks Firefox has been failing to automatically log into sites for which I have saved username and password. I've searched for fixes but not found what I need… (read more)

For several weeks Firefox has been failing to automatically log into sites for which I have saved username and password. I've searched for fixes but not found what I need. Thanks for any help you can give me.

Asked by bright_crow 5 days ago

Saving files

When saving files, do WHEN TO ASK to open the PREVIOUS SAVE LOCATION. And not every time you open it in a chain, you can naturally change the chain by choosing. + При сох… (read more)

When saving files, do WHEN TO ASK to open the PREVIOUS SAVE LOCATION. And not every time you open it in a chain, you can naturally change the chain by choosing. + При сохранении файлов сделайте КОГДА СПРАШИВАТЬ, что бы открывалась ПРЕДЫДУЩЕЕ МЕСТО СОХРАНЕНИЯ. А не каждый раз открывать по цепочке, изменить цепочку естественно выбором можно.

Asked by 9212782 3 days ago

Getting randomly logged out of sites

I have recently updated to version 81.0.2 of Firefox, and have noticed that for some reason, twitter will randomly sign me out for no reason even if I don't sign out of t… (read more)

I have recently updated to version 81.0.2 of Firefox, and have noticed that for some reason, twitter will randomly sign me out for no reason even if I don't sign out of the site when I close the tab, forcing me to sign back in every so often. Curiously, something similar happens with gmail, as it will make me sign in both of my email accounts, even though normally when I bring up the gmail website it usually just asks which account I wish to sign in to. I have not cleared my cookies in the last few days, nor my cache, so this shouldn't be happening. What exactly is happening here? I didn't have this problem in the previous version of Firefox. Can anyone help?

Asked by Marc7 1 day ago

Unable to Login icloud using Firefox 82

I am not able to login icloud.com and pass 2 step authentication process. After filling up login and password, message "Failed to verify your identity. Try again." appear… (read more)

I am not able to login icloud.com and pass 2 step authentication process. After filling up login and password, message "Failed to verify your identity. Try again." appears. Althrough in mobile phone message with code appears. Firefox 82 unable to change from icloud login page to code input page for authentication.

Asked by ee91137 1 day ago