• المُؤرشفة

access router settings page at 192.168.1.1

after upgrading to the latest version of fire fox I cannot access the router setup page. I think that the versions after v97 require TLS 1.2 or later. My router apparent… (read more)

after upgrading to the latest version of fire fox I cannot access the router setup page. I think that the versions after v97 require TLS 1.2 or later. My router apparently does not support this. How can I access my router to update it's firmware. If I can't access the setup pages. Is downgrading to a version before v97 an option? is there any other work around. I want to establish a http:// not https:// connection with the router.

Asked by swena 6 months ago

Last reply by cor-el 6 months ago

  • المُؤرشفة

Only Google sites stop responding. Restart required to resolve.

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered … (read more)

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered a problem...", Google search from the search bar will do nothing, Google Maps will not load and any google web page will not load or refresh. Closing Firefox and restarting it will fix the issue, temporarily. At first I thought it was any web page, but I have tested other search engines and web pages, using Firefox while the Google pages are unresponsive, and it is limited to Google pages. I can open the affected Google pages with Edge, while Firefox is still "locked out".

Has anyone else noticed this issue?

Asked by jason.a.steiner 6 months ago

Last reply by peterkronenberg 6 months ago

Cannot load website

I have been trying to load a particular website. https://metrobyt-mobile.com I can get it on other browsers. The funny thing about it is any other website comes in on Fi… (read more)

I have been trying to load a particular website. https://metrobyt-mobile.com I can get it on other browsers. The funny thing about it is any other website comes in on Firefox. There is no problem with getting to any other website with Firefox. It is this specific website!! I can guess but I don't know that maybe that server is not responding when the translation from words to numbers is not working or is broken in some other way and does not respond.

Asked by nbcla 6 months ago

Last reply by Terry 5 months ago

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 5 months ago

Last reply by adnanfarooq5183 6 hours ago

  • المُؤرشفة

Some YouTube videos not showing the dates when they were uploaded

Firefox 100 Have you noticed this? It's been annoying me for quite some time, so I finally googled for a possible solution to the problem, and found this thread What's u… (read more)

Firefox 100

Have you noticed this? It's been annoying me for quite some time, so I finally googled for a possible solution to the problem, and found this thread

What's up with some YouTube videos not showing the date it was uploaded?

It turns out that the user must zoom out the page until the date emerges, right where it is supposed to be. Apparently, not necessarily the same for everybody. In my case, from 100% to 80%.

But I still don't think there is a consensus whether the cause it is the website, the browser, or both. Nor is there a suggested fix except for this workaround.

Asked by noel_envode 6 months ago

Last reply by Dropa 6 months ago

google maps layers>more>labels toggle button not working

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program t… (read more)

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program the button to become active? thanks for any help.

i'm on windows 11 and use firefox web browser. both are up to date. i tried it on the microsoft edge browser and it works.

i've tried disabling all addons, restarted firefox, and problem still exists.

next i went through all of my firefox settings and toggled those that might apply. problem still exists.

next went into about:config and checked all settings not set at default. toggled any that might apply. problem still there.

any other suggestions in the community? is there a particular area of firefox i should look into closer. i would prefer not to have to reinstall or reconfigure firefox on a wholesale level. i have it highly customized and it would take multiple hours over a number of days to get everything back to where it is. this is the only site giving me a problem, and only this function on the site.

under layers/more the globe view toggle works fine, only the labels view toggle is not working.

i inspected the button element in 'firefox inspect' and found the attribute disabled="false". google maps is not honouring the attribute. when i remove the attribute, the button works. i cannot apply this across sessions though.

Asked by softedge 4 weeks ago

Last reply by mfly 1 week ago

  • المُؤرشفة

Unable to access Microsoft One Drive without first Refreshing Firefox each time

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of ti… (read more)

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of time before the address link again breaks down into an incomplete address that does not open One Drive. I've repeated this process a number of times and each and every time the only means of access to One Drive is by Refreshing Firefox. Access to One Drive is fine on other browsers. I've cleared the cache, and run Firefox in Troubleshoot mode, but the only thing that works, and does so consistently, is to first Refresh Firefox. It will then go to the correct address for One Drive for a short period of time, before again breaking down into an incomplete forwarding address. I prefer using Firefox, but regular access to One Drive, without all these unnecessary steps, is a requirement

Asked by anastasiaanthony8 6 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 3 months ago

Last reply by niketgada 2 months ago

All information vanishes when I attempt to use firefox

When I load Firefox, everything appear for a second and then a lot of the information just disappears. This includes all links when i search for anything. Basically no c… (read more)

When I load Firefox, everything appear for a second and then a lot of the information just disappears.

This includes all links when i search for anything. Basically no content appears.

I have tried everything in this list:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems#firefox:mac:fx99

Any ideas please.

Asked by stephendavidson 4 months ago

Last reply by Paul 4 months ago

"Sign in with Google" not working

I'm trying to sign in to a site that uses "Sign in with Google" but it's not working. I click the button, the page loads, but then the sign in with Google button comes ri… (read more)

I'm trying to sign in to a site that uses "Sign in with Google" but it's not working. I click the button, the page loads, but then the sign in with Google button comes right back. I've cleared cookies and cache and restarted my browser, disabled pop-up blocker, and tried in a private browsing session but its always the same thing

Asked by Tenley H 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Onedrive Will Not Load on Firefox

When I attempt to go to the OneDrive browser site using firefox it fails to load. It isn't infinite loading, nor is it displaying an error. It just finishes loading but s… (read more)

When I attempt to go to the OneDrive browser site using firefox it fails to load. It isn't infinite loading, nor is it displaying an error. It just finishes loading but shows nothing but a white page. This issue is only on Firefox as attempting to go to the OneDrive browser site on Microsoft edge works just fine. It's also only an issue with the main onedrive site and the folder browsing pages. Going directly to a file loads the page just fine.

Asked by ninjaofthefunk 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

Firefox not supported by financial institutions on Mac?

I learned the hard way about a month ago that my main bank will not work with firefox. I've now received notices from two other banks that state they only support safari … (read more)

I learned the hard way about a month ago that my main bank will not work with firefox. I've now received notices from two other banks that state they only support safari on Mac. I have run into issues with some others that will either give errors but still allow me to pass through or others that state I have an unsupported browser but still allow me to log into the site - for now.

With this wide a net, this seems to be specific to the security issues in the Mac browser. Is this already being looked into? Is this specific to the new OS and firefox integration?

While I basically trust Safari, I certainly don't want to use it unless I have to and I generally use firefox exclusively on all my Macs and PCs. Can someone shine a light on this? Is there an upgrade or update planned?

Thanks

Asked by swpacct 3 months ago

Last reply by Paul 2 months ago

Can't click "copy song link" in Spotify

I suddenly can't click the "copy song link" item in Spotify anymore. It worked fine last week and works normally in Chrome. It also fails in Troubleshoot Mode and after c… (read more)

I suddenly can't click the "copy song link" item in Spotify anymore. It worked fine last week and works normally in Chrome.

It also fails in Troubleshoot Mode and after clearing Startup Cache.

Firefox 102.0 (64 bit) on Windows 10

Asked by CortJstr 4 months ago

Last reply by rajveerwolf24 4 months ago

  • المُؤرشفة

After upgrading to Firefox 100 version, AJAX uploader is not working for larger files

We have a AJAX uploader (Cutewebui) in our site. It was working fine for smaller and larger files. But after upgrading firefox version to 100, it is not working. It is gi… (read more)

We have a AJAX uploader (Cutewebui) in our site. It was working fine for smaller and larger files. But after upgrading firefox version to 100, it is not working. It is giving error 'html5: the upload task is interrupted'.

For older versions it is working fine.

Please help us to resolve it.

Asked by him_nis13 6 months ago

Last reply by Chintan Shah 6 months ago

Inconsistent behavior with date field in application on browser version 101.0.1

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following. data: new Date(mod… (read more)

I have my web application built using angular v8.0. In one of the page, we construct a date field in the corresponding component.ts file as following.

data: new Date(modifiedAt).toLocaleDateString('en-US',
                          { weekday: 'long',
                             year: 'numeric', 
                             month: 'long',
                             day: 'numeric',
                             hour: '2-digit',
                             minute: '2-digit' }),

Here modifiedAt is variable of type Date. The data attribute is then passed to an HTML template in another component.ts file and using date pipe from angular framework, we format this value as shown in below code snippet to display it in UI.

<span class="table_data-wrapper" title="{{ data | date : 'dd LLLL yyyyy h:mm a' }}">
      {{ data | date : 'd LLLL yyyy h:mm a' }}
    </span>

Now in Firefox 101.0.1 when this page loads and tries to display this value, we are getting the following error in the browser console.

ERROR Error: InvalidPipeArgument: 'Unable to convert "Wednesday, April 13, 2022 at 09:08 PM" into a date' for pipe 'ht'.

The same piece of code with no change in the 2 code snippets mentioned above in bold works just fine with older versions of Firefox. For e.g. with v 100.0 it works just fine and renders the date value appropriately. This issue is causing other things to break on our application in production. Can some one please provide help on what might be going wrong here ?

Thanks, Maneesh Sharma

Asked by maneessh 5 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 5 months ago

Firefox 91.13.0esr and websites recognizing it as obsoloete Firefox 52

After some trouble installing and updating that I described in my former questions, I currently run FF 91.13.0esr on my system. Some websites however claim that I use an… (read more)

After some trouble installing and updating that I described in my former questions, I currently run FF 91.13.0esr on my system.

Some websites however claim that I use an obsolete version of FF and refuse to work or work only partially. First I thought that they define the esr itself as obsolete vs. the normal FF version. However when I checked how websites see my FF version I received FF 52 myself:

whatsmybrowser.org/b/SSI2N

When I click on Help / About Firefox I get FF 91.13.0.esr and a green check that it´s uptodate.

So - is there some leftover old data in FF from updating that makes it pretend to be FF 52? In the shared data below the "user agent" seems to do that but I did not use an add-on to change that after I had moved the system from Windows XP SP3 32bit to Windows 10 64 bit.

Asked by ConjurerDragon 2 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

Site slow speed and crashing on Mozilla

I am facing an issue in one website, on mozilla firefox. whenever I access the site on other browsers it is working fine but when I access that site on firefox it's speed… (read more)

I am facing an issue in one website, on mozilla firefox. whenever I access the site on other browsers it is working fine but when I access that site on firefox it's speed becomes very slow and sometimes breaks the site. Is this because of some cookies or that site have issue?

Asked by afaqmuhammad474 5 months ago

Last reply by Dropa 5 months ago

Text is too big now and can't be fixed

So, I don't know if this has anything to do with it but I recently tried setting up XEMU and that had some display UI issues for me. I don't know if that has anything to … (read more)

So, I don't know if this has anything to do with it but I recently tried setting up XEMU and that had some display UI issues for me. I don't know if that has anything to do with it but after I tried setting it up all the text on Firefox is too big. The toolbars, menus, settings etc. look okay but on webpages the text is way too big. I've tried about:config settings, changing my Windows resolution, and other things, but nothing has fixed my issue.

Asked by FromtheWordsofBR 3 weeks ago

Last reply by Terry 3 weeks ago

Netflix won't load content on Firefox

Despite clearing my cookies and cache, going through every step on [this web page|https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems#w_check-… (read more)

Despite clearing my cookies and cache, going through every step on [this web page|https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems#w_check-browser-internals], and trying multiple different Netflix profiles, I cannot seem to get Netflix to load any content on Firefox. This problem seems to have cropped up over the last few days; I last used Netflix on June 11th and had no problems, but tried last night and again this morning to watch anything only to find that it would invariably show me a red loading wheel before presenting me with error code F7111-1105 after several minutes. This seems to be an issue with Firefox on my PC, as I have tried using the Netflix mobile app and (reluctantly) installing Chrome on my PC to test things out -- both had no problems -- yet I'm stumped! Again, I have gone through every option presented by the troubleshooting page; I have refreshed and reinstalled Firefox, made a new Firefox profile and tried it out with no extensions, scanned my PC thoroughly (with no issues presented), and nothing seems to budge.

Asked by igotmyphdindunk 5 months ago

Last reply by techguy150 3 weeks ago

Weird google chat connection issue

I am having an odd problem. For years now, I have always used Gmail and its integrated chat function on a daily basis through Firefox. I upgraded to their new chat a whil… (read more)

I am having an odd problem. For years now, I have always used Gmail and its integrated chat function on a daily basis through Firefox. I upgraded to their new chat a while ago with no problems until yesterday.

Starting yesterday, Gmail started getting a bit choppy with me in Firefox on my home connection. Google chat, if it loads at all, will very quickly tell me that it is unable to connect to individual conversations. Indeed, the windows for those conversations will not even load. This is the same regardless of whether I try to load chat through the main Gmail window or if I try to load chat directly at chat.google.com. The site works fine when I test it through Chrome. I have tried clearing cookies and refreshing the site data. It does not seem to matter if I am in incognito mode, so I don't think this is an extension problem. I've added exceptions for my antivirus, so I don't think it's that either.

The REALLY odd thing, however, is that the problem apparently seems to appear only when I am using Firefox and I have my computer connected to my router over ethernet. Firefox loads chat fine when my computer is just on wi-fi (and, again, seems to be fine regardless of whether I'm on ethernet or wi-fi when it comes to Chrome).

I'm not quite sure what to make of this. Other websites seem to be loading in Firefox as normal, regardless of whether I'm on ethernet or wi-fi. Perhaps the only other notable connection problem is that I have had problems with buffering on Spotify that has cropped up at roughly the same time (this one happens on both Chrome and Firefox).

It may well be that my ethernet cable got damaged somehow overnight, but given the fact that other websites have been fine and that I load Gchat fine when using Chrome, I figured I'd ask here to see if there is something I can check on the software side of things because given the setup up in my apartment, restringing a new ethernet cable would be a bit of a hassle. I'm happy to provide any additional information or logs that I can, but I only consider myself an educated layperson when it comes to computers, so I'm not sure what to attach that could be helpful.

Thank you in advance!

Asked by WebSpaceships 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago