Hvordan setter jeg opp Firefox Sync på min datamaskin?

Firefox, Mozilla Account Firefox, Mozilla Account Last updated: 1 week, 1 day ago

Ta aksjon: Oppdater Firefox for å beholde kobling til konto etter 31. mars 2024.

Om du bruker Firefox versjon 78 eller eldre (den ordinære utgivelsen eller ESR utgivelsen) og du har en Mozilla-konto, du gjennomføre følgende for fortsatt å kunne bruke kontoen din:

1. Sørg for at du husker passordet ditt til kontoen din i Firefox. Om du har glemt passordet, kan du bruke kontogjenopprettingsnøkler for å endre passordet ditt. Om du ikke allerede har opprettet kontogjenopprettingsnøkler, må du tilbakestille passordet ditt uten kontogjenopprettingsnøkler.
  2. Ta sikkerhetskopi av profilmappen, i tilfelle noe går galt.
  3. Oppdater Firefox nettleseren din.
    Oppstår det en feil når du forsøker å oppdatere, kan du reinstallere Firefox.
  4. Logg deg inn på kontoen din i den ny-oppdaterte Firefox.

Med en Mozilla-konto kan du synkronisere data og innstillingene dine (som bokmerker, historikk, passord, åpne faner og installerte tillegg) på tvers av alle enhetene dine.

Opprett en Mozilla-konto

Du må ha en Mozilla-konto for å slå på Synkronisering. Lær hvordan du oppretter en Mozilla-konto.

Velg hvilken informasjon som skal synkroniseres

Les Hvordan velger jeg hvilke informasjonstyper som bør synkroniseres i Firefox

Koble flere enheter til Synkronisering

En enhet kan være en mobil enhet (smarttelefon eller nettbrett), en stasjonær datamaskin eller en annen Firefox profil. Vedrørende mobile enheter, les:

For å koble opp mot en annen datamaskin eller profil, bare logg inn og la Synkronisering gjøre resten. For å logge inn behøver du e-postadressen og passordet du brukte i forrige avsnitt.

1. Åpne Firefox på den datamaskinene eller profilen du vil synkronisere.
  2. Klikk på Fx89menuButton, så på Logg inn-knappen ved siden av Synkroniser og lagre data og logg inn.
    Fx114WinNorskFxKontoInnlogging

Deaktiver Synkronisering for enheter som har vært synkronisert før

For mer informasjon, les Synkroniser Firefox-data og Slå av Firefox Sync.