Hoe werk ik bij naar Monitor Plus?

Mozilla Monitor Mozilla Monitor Aangemaakt: 02/27/2024

Monitor Plus is een premiumfunctie van Mozilla Monitor, die u waarschuwt als uw online accounts zijn getroffen door een datalek, en automatisch lekken van uw persoonlijke gegevens verwijdert van de websites van gegevensgandelaars die deze verkopen. We helpen u lekken van uw gegevens van twee verschillende bronnen te verhelpen: gegevenshandelaars en datalekken.

Noot: Monitor Plus is momenteel alleen beschikbaar in de V.S.

Is Mozilla Monitor gratis?

Mozilla Monitor heeft een gratis versie die een eenmalige gratis scan en de optie om bekende datalekken te volgen bevat, om u te waarschuwen als uw online accounts zijn getroffen, waarbij richtlijnen worden geboden over hoe u uzelf in het vervolg proactief kunt beschermen. Er is ook een premiumfunctie: Monitor Plus. Als u al Mozilla Monitor gebruikt en er meer uit wilt halen, kunt u upgraden door deze stappen te volgen:

1. Open uw webbrowser en ga naar de Mozilla Monitor-website op https://monitor.mozilla.org.
  2. Meld u aan bij uw Mozilla-account. Als u geen account hebt, maak er dan een aan voordat u verder gaat.
    Mozilla account login
    Noot: u kunt ook aanmelden bij Mozilla Monitor via uw Google- of Apple-account.
  3. Klik rechtsbovenin het scherm op Upgraden naar Premium.
  4. Selecteer een jaar- of maandabonnement.
    Monthly plan upgrade
  5. Voer uw betalingsmethode in en bevestig uw abonnement door de knop Doorgaan naar Monitor te selecteren.
    Continue to Monitor

U bent nu deel van Monitor Plus. Geniet van automatische maandelijkse scans en verwijdering van websites van gegevenshandelaars!

Gerelateerde inhoud