Het Firefox Reality-venster naar volledigscherm- of focusweergave wijzigen

Firefox Reality Firefox Reality Last updated: 09/04/2023
Noot: de ondersteuning van Mozilla voor Firefox Reality is beëindigd. Lees voor meer info Einde ondersteuning voor Firefox Reality.

U kunt Firefox Reality naar volledigscherm- of focusmodus wijzigen via enkele klikken op de aanwijzer.

1. Selecteer het pictogram voor grootte naast de adresbalk met de aanwijzer.
    resize firefox reality v1
  2. Maak een keuze uit de opties voor het wijzigen van de grootte op het volgende scherm: 3x, 2x, 1x (terug naar normale grootte), 0 (focusweergave).
    resize options firefox reality v1
  3. Selecteer het vinkje zodra u klaar bent.
    firefox reality v1 resize done