Ryd tidligere søgninger fra søgefeltet

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Clear recent searches from the Search bar

Firefox Firefox Last updated: 4 år, 10 måneder ago 50% of users voted this helpful

Firefox har et søgefelt på siden Nyt faneblad og et valgfrit søgefelt til højre for adressefeltet. Når du søger på nettet med Firefox, kan historikken i Firefox vokse sig ret stor. Denne artikel forklarer, hvordan du rydder elementer fra søgehistorikken i Firefox.

Sådan rydder du alle søgninger

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon. Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik… fra menuen Historik.
    Fx60Library-ClearRecentHistory
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik.
    clear all historyFx63ClearRecentHistory-Search
  3. Sørg for, at der er et flueben ud for Formular- og søgehistorik, og fjern evt. flueben ud for andre elementer, du ikke vil rydde.
  4. Klik på knappen Ryd nu for at afslutte.

Sådan rydder du enkelte søgninger

For at rydde enkelte søgninger:

1. Klik i søgefeltet.
  2. Tryk på tasterne og for at rulle i listen med søgninger.
  3. Tryk på tasterne Skift+Slet for at slette den markerede søgning.tasten Deletetasterne Skift+Delete for at slette den markerede søgning.