Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Autofill not properly working

From version 110 and up, there are websites where the autofill no longer works. The option to select your saved users & PWs comes up but upon selecting one, nothing g… (funda kabanzi)

From version 110 and up, there are websites where the autofill no longer works. The option to select your saved users & PWs comes up but upon selecting one, nothing gets filled. On other websites the autofill works as intended. Going to the real debrid website is the one I can accurately reproduce the issues on. With version 109 and below, the autofill works. Is there a proper work around besides having to go into the settings, finding out the password and inputting it manually?

OnePlus 9 PRO Android 11 Security Patch January 2023 Google WebView 110.0.5481.154 Firefox 109.2.0 (Build #2015930059)

Asked by CRuz 1 unyaka odlule

Answered by Paul 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox on Android doesn't plug in my login info (username/email address + password) into the blanks for some websites

Firefox Android does not enter my login credentials into the blanks for some websites. The sites I’m having problems with are linuxmint forums (forums.linuxmint.com) and … (funda kabanzi)

Firefox Android does not enter my login credentials into the blanks for some websites. The sites I’m having problems with are linuxmint forums (forums.linuxmint.com) and reddit and google.

I do not have this problem on Firefox for Linux. I do not have this problem on other websites with saved passwords on Firefox for Android.

What do these problem sites have in common, and what distinguishes them from the problem-free sites? The only thing I can think of is that for LinuxMint Forums, reddit, and Google, I have many saved passwords/credentials. I have 36 sets of credentials for reddit and 18 for Linux Mint forums and about 60 for Google.

Can someone please help me?

I have this problem for both Firefox Android regular (presently 114.2.0) and Firefox Android Beta (115.0b9). I've had this problem for a long time (probably over a year).

Asked by Mozilla cheese 9 izinyanga ezidlule

Answered by Mozilla cheese 8 izinyanga ezidlule