Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

NBA Games won't load in firefox . they work fine though in chrome and edge

Hello, I have problem playing nba matches on watch.nba.com (all the videos on the website included) I can play them fine in chrome and edge but firefox seems unable , whe… (funda kabanzi)

Hello, I have problem playing nba matches on watch.nba.com (all the videos on the website included) I can play them fine in chrome and edge but firefox seems unable , when I click watch nothing happens. it stays in the same page and the same layout

Asked by . 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browser is not supported by Discord web application

I cannot turn on the audio input and the audio output in Discord web application when running Firefox for desktop PC. The advice from Mozilla Support knowledge base regar… (funda kabanzi)

I cannot turn on the audio input and the audio output in Discord web application when running Firefox for desktop PC. The advice from Mozilla Support knowledge base regarding how to enable microphone did not help, since there is always no access request from discord.com detected in "Preferences" -> "Privacy & Security" -> "Permissions".

I am using the latest version of Firefox (94.0.1) on Windows 7 SP 1 and Windows 10 20H2. In Discord Support knowledge base the app is claimed to support Firefox version 80+.

Asked by MySha_61 2 iminyaka edlule

Answered by MySha_61 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Chinese symbols on US websites

Since downloading 94, several websites contain symbols which look like they might be Chinese(?). Is anyone else experiencing this and how do you get rid of them? It happe… (funda kabanzi)

Since downloading 94, several websites contain symbols which look like they might be Chinese(?). Is anyone else experiencing this and how do you get rid of them? It happens whether or not I assign a font or let the website use its own.

Asked by newk 2 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

YouTube videos refuse to play and buffer indefinitely.

Recently YouTube videos have stopped playing when I'm using the Firefox browser on Windows 10. This has occurred both on my laptop and on my desktop computer. The player,… (funda kabanzi)

Recently YouTube videos have stopped playing when I'm using the Firefox browser on Windows 10. This has occurred both on my laptop and on my desktop computer. The player, surrounding website, comments, description, etc. all load correctly. The video does not, instead displaying either the video's thumbnail and a buffering symbol, or a blank black screen and a buffering symbol. The time codes on the video load correctly. Ads do not play either, and instead after about 15-30 seconds of buffering the "skip ad" button appears in the lower right hand corner of the video. Videos play normally on both Chrome and Edge, and all other media content appears to load correctly (music/spotify, videos on social media websites, etc.)

So far I have tried: - Running Firefox in troubleshoot mode - Refreshing Firefox - Clearing the cache - Disabling and re-enabling hardware acceleration (didn't work either way) - Uninstalling and reinstalling Firefox - Rebooting my machine - Waiting for the problem to fix itself (it's been two weeks on my main desktop/tower and it's still not working).

At this point the only thing I haven't tried is messing with advanced config settings, and I'm avoiding that since I have no idea what any of them actually do (despite what certain reddit threads recommend).

As far as I'm aware, no specific update to either of my machines or Firefox has preceded the issue appearing. It's been going on on my desktop computer for about two weeks, the problem just started on my laptop last night.

It's worth nothing that I usually use UBlock Origin, Simple Tab Groups, and Facebook container. Those extensions are not currently installed since I had to reset my browser in the process of trying to fix the issue.

I can also confirm it's not an internet issue; speed tests show normal download/upload speeds for my wifi, and those have not varied since the issue began. All of my drivers are also currently up to date.

Asked by duskscales 2 iminyaka edlule

Last reply by a111bear 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't make online shop or use go to certain websites.

Why can't I online shop with Mozilla? For months now I have had to go to another browser to use websites and make purchases. It doesn't happen 100% of the time, but enoug… (funda kabanzi)

Why can't I online shop with Mozilla? For months now I have had to go to another browser to use websites and make purchases. It doesn't happen 100% of the time, but enough to have me consider using a different browser permanently. I have used Firefox for years and don't want to change. But, when I need to purchase things or even pay bills and it won't let me continue on to a site, it's an issue. And yes, I have cleared cache and cookies and it doesn't seem to make a difference.

Specific examples: I logged into a store that I have purchased from before to make a new purchase. I can browse the website, but when I add to cart and try to check out, nothing. No message, not anything to help me know what the issue is. I go to Edge, pull up the site, and complete my transaction.

Today I tried to log onto a site that we just set up an account with yesterday. It's to be a guarantor on an apt for my son. We set up the acct and went today to finish the requirements and it won't let me access it. Just keeps scrolling. I go to Edge, log in with no trouble.

Asked by foxxfamily 2 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Unable to log into Vanguard

I am no longer able to log into Vanguard from Firefox. Login page is https://investor.vanguard.com/my-account/log-on. I had no issues until about three weeks ago. I h… (funda kabanzi)

I am no longer able to log into Vanguard from Firefox. Login page is https://investor.vanguard.com/my-account/log-on. I had no issues until about three weeks ago. I have no issues when using Edge or Chrome.

Asked by johnroman552 2 iminyaka edlule

Answered by jrlind55 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Spotify keep showing premium page

I used to use Spotify web player to listen music,but I can not do it anymore yesterday. And it keeps showing the premium page that ask me to pay for it,even I click refre… (funda kabanzi)

I used to use Spotify web player to listen music,but I can not do it anymore yesterday. And it keeps showing the premium page that ask me to pay for it,even I click refresh or review 2021 best songs,it won't work properly. And I use Edge to try it again,then Edge works fine,by the way,I already clear cache and cookies,also restart Firefox multiple times,and even try the private mode and remove all my add-ons,still not working. Any idea would be great,Best regards.

Asked by 坂井泉水 2 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox stops displaying images in Facebook, only shows a description.

I have found that after a short time Firefox stops displaying images in Facebook and only shows a description of what it thinks the image is. I have Firefox version 95.0.… (funda kabanzi)

I have found that after a short time Firefox stops displaying images in Facebook and only shows a description of what it thinks the image is. I have Firefox version 95.0.2 (64-bit) with Windows 10 with the latest updates installed. I have a Dell laptop with an i7 cpu and 63 GB of RAM. This does not occur with other browsers. Reloading the page does not fix it, only a complete shutdown and startup of Firefox.

Asked by bp1952 2 iminyaka edlule

Last reply by Terry 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Walmart Site Not Working Firefox 96.0.2 64-bit

Walmart website no longer works properly with latest Firefox 96.0.2 64-bit. It works properly with Chrome and other browsers. You can log onto the site and search for pro… (funda kabanzi)

Walmart website no longer works properly with latest Firefox 96.0.2 64-bit. It works properly with Chrome and other browsers. You can log onto the site and search for products but when you try to add a product to the cart nothing happens. You also can't actually go to the cart. Last time I used Walmart was a few weeks ago and everything worked fine!

Asked by brw111 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Commit view on GitHub with FireFox broken

Hello, First let me thank Mozilla again for a great experience. I've been using Firefox as my main browser for many years and since some time I also started supporting Mo… (funda kabanzi)

Hello, First let me thank Mozilla again for a great experience. I've been using Firefox as my main browser for many years and since some time I also started supporting Mozilla financially with whatever little I can with recurring payments. To the problem: since some time patch / commit view on HitHub with Firefox is broken. I guess many @mozilla have github accounts so you can open and read https://support.github.com/ticket/1318472 but to summarise: my first entry there was: ``` When viewing Linux kernel style Pull Requests on GitHub, using Firefox, TABs are displayed as 4 spaces, which is confusing, since the default is 8 spaces, which is also what is displayed in chrome and chromium. E.g. https://github.com/thesofproject/sof/pull/4747/commits/e9cc9312841a9329797b0b676335c8cb1a0dc779 ``` then a screenshot (attached) and a clarification to it: ``` As you can see there the patch area between lines 238 and 245 is wrongly indented by 4 spaces, whereas areas above and below are correctly indented by 8 spaces. ``` Then more: ``` No, space isn't used for indentation in that code. They can download raw code and verify, I'm sure they know how to do that. Why don't they just reproduce that themselves? Start Firefox, navigate to any PR commit like https://github.com/thesofproject/sof/pull/4884/commits/b19a64df2c2fcd63d7407ef500fd3312287c8995 and click arrows above and below the diff to display surrounding code. Then navigate to or download the raw patch https://github.com/thesofproject/sof/commit/b19a64df2c2fcd63d7407ef500fd3312287c8995.patch to see TABs used everywhere. Should be very easy to verify. ``` and their last reply was ``` From a technical standpoint this is not a regression. It's a problem with the way firefox interprets the combination of the tab-size css and the particular markdown we use for our diffs.

After reviewing the Issue in more detail there it has not been prioritized and will most likely not be addressed in the near future. ``` This is a deal-breaker for me. I spend hours daily reviewing GitHub pull requests. And I'd really not want to use a different browser just because of this... Please help! Thanks Guennadi

Asked by lyakh 2 iminyaka edlule

Last reply by lyakh 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Google Docs Rendering Roboto Weights Wrong

using Firefox 96.0.3 on macOS 12.1 i've been creating some Google Docs this week and using the various Roboto font weights (Light, Thin, Normal, Medium, Bold) to forma… (funda kabanzi)

using Firefox 96.0.3 on macOS 12.1

i've been creating some Google Docs this week and using the various Roboto font weights (Light, Thin, Normal, Medium, Bold) to format them with. the majority of the docs are using the "Normal" weight.

suddenly, i came back to it today and ALL the "Normal" weights display as "Medium" and all the "Medium" are displaying as "Normal" - even in the dropdown font selector menu.

it looks normal in Safari. and the Roboto variants look normal when viewing at fonts.google.com. so it's only in Firefox on Google Docs (as far as i can tell).

i have tried running in Troubleshooting Mode, which didn't change anything. so i event went as far as deleting all Addons, and completely resetting Firefox to factory defaults. the problem persists.

any ideas?

Asked by syberknight 2 iminyaka edlule

Last reply by syberknight 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't resolve recurring 404 error, also Firefox start up requires 'New session' every time.

2 issues. 1) Have used Firefox for years on Windows 10 on a laptop. For the last 2 months I have had great difficulty signing in to do online banking with Bank of Montr… (funda kabanzi)

2 issues. 1) Have used Firefox for years on Windows 10 on a laptop. For the last 2 months I have had great difficulty signing in to do online banking with Bank of Montreal (BMO). I get a lot of 404 error messages. Clearing the cache and history works occasionally, but not consistently. I do not have this problem when I use Chrome and I do not have this problem with any other site. This is really frustrating and inconvenient because it is so inconsistent and yet so important. 2) For the last month, every time I start Firefox I get a message telling me Firefox was unable to find previous settings and I have to select 'Start new Session' as it seems unable to restore itself otherwise. Any ideas? Thanks in advance.

Asked by mannlett4 2 iminyaka edlule

Last reply by mannlett4 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browsing on local development URLs derives on "Unable to connect"

Hi there, I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time… (funda kabanzi)

Hi there,

I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time, I've established a new profile just for development purposes.

The local website I can't reach is "site.local.dev". My OS is Ubuntu 20.04 and that URL points to a local IP on my network (resolved via /etc/hosts file on my PC).

Funny thing is that: - In dev-profile: site.local.dev does not work => "Unable to connect" and the URL bar shows https://site.local.dev even if I force it to http:// - In personal-profile: site.local.dev does work :P

I have tried with CLI tools like "wget", "hosts", "ping", "telnet" and so on and the site loads ok. Even I have used Dillo (damn simple web browser) and the site loads ok also.

Things I've tried so far: - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1011327 (similar issue, not exactly the same).

It must be a silly thing but I'm out of options now. Perhaps anybody has faced to this situation in the past: any suggestion on this issue?.

Thanks in advance, Ibon.

Asked by Ibon Castilla Varela 2 iminyaka edlule

Answered by Ibon Castilla Varela 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 96.03 on Mac Monterey doesn't display Cyrillic fonts correctly

When visiting sites such as the Russian Wikipedia, characters that are in the Cyrillic Times New Roman font display as blocks (shown in image). Safari does not have this … (funda kabanzi)

When visiting sites such as the Russian Wikipedia, characters that are in the Cyrillic Times New Roman font display as blocks (shown in image). Safari does not have this problem.

Asked by six10 2 iminyaka edlule

Last reply by gevangasteren 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Cannot login to Netflix

Background: I am on the Beta track, currently running 98.0b4 on Mac OSX 11.6.1, until kinks are worked out of Monterey. Issue: One of the latest FF upgrades has killed m… (funda kabanzi)

Background: I am on the Beta track, currently running 98.0b4 on Mac OSX 11.6.1, until kinks are worked out of Monterey.

Issue: One of the latest FF upgrades has killed my ability to login to Netflix. I get an orange popup field stating "Incorrect password. Please try again or you can reset your password." The password is fine, as I'm able to login using my backup browsers, Safari and Vivaldi. The issue persists when I try to log in using a private window that doesn't allow any add-ons, so I don't see that as the issue.

Firefox is still my preferred and default browser, so I'd like to see this resolved before.

Asked by Focksee 2 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Preview images not showing on WaterFox

Online shopping using WaterFox (example screenshot attached) at Walmart & other websites, preview webpages are not showing images. However using Microsoft Edge web br… (funda kabanzi)

Online shopping using WaterFox (example screenshot attached) at Walmart & other websites, preview webpages are not showing images. However using Microsoft Edge web browser the preview images load just fine. (example screenshot attached) I disabled all extensions in WaterFox but it made no difference

I did explore the "knowledge base" but could not find a fix for the problem, but would welcome any help

you could send my way. Also have a problem on some web pages that use a "chat" application. Clicking on the "chat" link does not activate the chat window. However, there again, chat window opens fine in MS Edge. Thanks!

Asked by kkdj 2 iminyaka edlule

Last reply by kkdj 1 unyaka odlule