Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Network Error (gateway_error)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02 followed by: Network… (funda kabanzi)

When logged into my Chase account I can't access the Chase Secure Message site. I get an error message that begins: JPMorganChase -dbee1arx02

followed by: Network Error (gateway_error) An error occurred attempting to communicate with an HTTP or SOCKS gateway.

Asked by chj2011u 3 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 3 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox not loading webpages correctly or securely and without the correct permissions. It's a mixture and depends on the website.

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website. 1. uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate … (funda kabanzi)

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website.

1.

uses an invalid security certificate. The certificate is not

trusted because the issuer certificate is unknown. The server

might not be sending the appropriate intermediate certificates.

An additional root certificate may need to be imported. (Error

code: sec_error_unknown_issuer)


2. Permissions you have not granted this site any special permissions


3. Connection is not secure

I have deleted cert8.db. I have refreshed firefox. Some sites will load secure but will still not have permissions. Other sites i.e support firefox will load but it will be in all text be secure but will still not have permissions. Youtube the site will load but videos don't play and certain things on the website will just not load correctly. I am running windows 7 x64 and I use eset nod 32 9 as my anti-virus.

My firefox was working just fine then I woke up today tried using it as normal and pages would have all those combinations of issues. It always has on all sites with security now

2. Permissions you have not granted this site any special permissions

Other internet browsers do work and are secure I just really want to get back to using firefox.

Asked by clack 5 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I want to install and extension globally

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (… (funda kabanzi)

I am an it admin and want to install an extension globally, but placing the .xpi file in C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\ or C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins and restarting the browser does not prompt to install the plugin. I noticed that the cli tags have been depreciated so i did not give that a shot. The computers are windows 7 64 bit and firefox version is 35.

Asked by xnukemx47 6 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

If I whitelist this URL my proxy "download-installer.cdn.mozilla.net".

I have users trying to download firefox updates, but they are being blocked by the proxy. If I whitelist download-installer.cdn.mozilla.net. Will that give users the ab… (funda kabanzi)

I have users trying to download firefox updates, but they are being blocked by the proxy. If I whitelist download-installer.cdn.mozilla.net. Will that give users the ability to download other installs like add-ons?

Asked by lisser7 6 iminyaka edlule

Last reply by guigs 6 iminyaka edlule

Failure of network requests to various Google services

Edited to add TLDR: some Firefox requests to Google servers seem to fail internally. What can I try to diagnose the problem? I'm having a recurring problem with Firefox o… (funda kabanzi)

Edited to add TLDR: some Firefox requests to Google servers seem to fail internally. What can I try to diagnose the problem?

I'm having a recurring problem with Firefox on various Google sites: google.com, Gmail, Calendar, Keep etc. For long periods of time (but not always), Firefox completely fails to load the site, or loses its connection after the page is loaded (for example Gmail displays an error message "Oops... The system encountered a problem (#001)"). The problem usually seems to occur for periods of many minutes, with occasional gaps where the sites work properly. Also, it seems to be site-specific: sometimes it will load google.com normally while Gmail is still having problems. This is really frustrating, I'd like to use Firefox for all my browsing but I also need to use Google services regularly and that doesn't work if Firefox won't load them properly most of the time.

I'm pretty confident it's a problem with Firefox itself, and not with my network or computer, because I get the same issue across multiple Firefox installations and versions (Firefox 90 and 91 on Windows 10, and Firefox 78.10.0esr and 90 on Linux), and while the problem is happening I can access the same sites successfully from a different browser on the same computer (Chrome or Edge). I've tried refreshing my Firefox profile, working in a private browsing window and using a completely new profile, but the problem still occurs. I've also made sure I'm using "Standard" protection in Firefox's security settings and disabled Enhanced Tracking Protection for the sites I'm trying to access.

I've tried to look at what's going on using Firefox's Network Monitor, and the key thing that seems to happen when this problem occurs is that one or more network requests to a google address (google.com, mail.google.com or ssl.gstatic.com) appear with "0 B" in both the Transferred and Size columns (see screenshot attached). Sometimes the failed network request has a simple padlock icon as in the screenshot, and sometimes a red error symbol with mouseover text that says a security error prevented the resource being loaded. There's also occasionally an error message in the Console: "A ServiceWorker passed a promise to FetchEvent.respondWith() that rejected with 'TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource.'.". Removing the relevant service workers in about:serviceworkers doesn't make any difference. On Linux, I've tried using tcpdump to check the actual network traffic and it looks like nothing is actually sent across the network for these requests, so whatever the problem is seems to be happening inside Firefox itself.

Ticking the "Disable Cache" box in the network monitor doesn't help. If I manually resend the same request using the menu in the network monitor, a normal response is received (but the content is not actually displayed in the browser).

It looks to me like some kind of caching or security problem, where Firefox somehow gets in a state where some network requests are blocked or fail to load from a cache, but after a while whatever is causing the problem is cleared and it works normally for a minute or two before the problem recurs. I would simply report this as a bug on Bugzilla, but I can't offer steps for anyone else to reproduce the problem because it only happens when I'm logged into my own Google account. I've run out of ideas for how to diagnose or fix this. Can someone suggest anything else I should try? Thanks!

Asked by ColinP 2 izinyanga ezidlule

Last reply by ThePokyWizard 2 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't access internet with Chrome, Firefox after Win 10 upgrade, Edge works fine though

Hi, I just upgraded my mom's PC to Windows 10. Everything went well but after the upgrade only Windows Apps such as Edge can access the Internet, nor Chrome, Firefox or … (funda kabanzi)

Hi,


I just upgraded my mom's PC to Windows 10. Everything went well but after the upgrade only Windows Apps such as Edge can access the Internet, nor Chrome, Firefox or Avast can access the Internet.


I've of course checked Windows firewall, but everythings looks fine.


Please, help me - what shall I do?


Thanks in advance.

Asked by matthew121 6 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Recent versions of Firefox not working properly under Linux (Ubuntu 14.04) when $HOME is a NFS mounted file system

I am managing a group of network booted Ubuntu 14.04 workstations at a small town (public) library and the current version of Firefox for Ubuntu 14.04 crashes. The machi… (funda kabanzi)

I am managing a group of network booted Ubuntu 14.04 workstations at a small town (public) library and the current version of Firefox for Ubuntu 14.04 crashes. The machine have all of the file systems NFS mounted. Installing an older version (Firefox 52.6.0 ESR) works however. The new version of Firefox works just fine on the pair library owned laptops, that also run Ubuntu 14.04, but the laptops are self-contained -- they boot off their local disks. Why is this? I have pretty much determined that the only definable issue is that the network booted machines are using NFS for their file systems. No, the workstations are not sharing logins -- each machine auto-logins to a *different* user, each with their own *separate* $HOME directory and they are *not* trying to share firefox configuration trees ($HOME/.mozilla/firefox/...). But all of these directories are NFS mounted. Oh, the server for the /home file system is running CentOS 6.

Asked by RobertHeller 3 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 3 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Since downloading WIndows 10, my Internet connection has slowed from 30 mbps, which is what I pay for, down to 1 mbps

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date,… (funda kabanzi)

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date, updated and performed a full scan with my anti-spyware/anti-malware software, and performed all the disconnections of sharing that I can think of. Is there some way to restore my Internet speed? This is regarding Wi-fi speed, and all other devices in our home on Wi-fi (which are still on Windows 8) are performing at full Internet speed.

Asked by bigjake9160 6 iminyaka edlule

Last reply by guigs 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't mail a pdf document

Hi all, I have a little bit annoying problem which occurred in a couple of days. What is the problem: we have an internal web site where people upload some pdf files and … (funda kabanzi)

Hi all, I have a little bit annoying problem which occurred in a couple of days. What is the problem: we have an internal web site where people upload some pdf files and other users work on them. One user has the following problem: when he opens a pdf from the web site using Mozilla it opens his Acrobat XI Standard. He modified the file the try to send it. Unfortunately it hanged. I've tried to change the option for pdf document to be opened with Adobe Acrobat (in Firefox) but it didn't work. When I made a test on another workstation with 35.0.1 version and Acrobat XI Pro the default option is Adobe Acrobat (in Firefox) but when you open the file there is no "send to mail" option only print or save. To be sure I've saved the file to the desktop, opened again with Acrobat XI Standard and send to mail option worked like a charm. That's why i decided to ask here for a help. If you have any idea please share with me. Thanks in advance

Asked by KiroP 6 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

"This Connection is Untrusted" ssl_error_bad_cert_domain security.frontier.com

Every day around 9:30 PM, browsing the web becomes impossible. nearly every site I visit brings up a This Connection Is Untrusted page. I have tried using different brows… (funda kabanzi)

Every day around 9:30 PM, browsing the web becomes impossible. nearly every site I visit brings up a This Connection Is Untrusted page. I have tried using different browsers and Different Devices. Even my 3DS doesn't work. This has lead me to believe that the problem is either with the modem or my service provider. I checked the certificate of Google via chrome://pippki/content/exceptionDialog.xul, and it read ISSUED TO Common Name (CN) security.frontier.com Organization (O) security.frontier.com and when I checked it now, it reads ISSUED TO Common Name (CN) www.google.com Organization (O) Google Inc I don't know what fixes this problem since the problem stops at different times. It started around when I installed AVG, so I tried uninstalling it, but the problem didn't stop. While I'm fairly certain the problem isn't related to Firefox, this is one of the sites that I am able to visit when this problem occurs. I have tried manually adding the exception so I could bypass the Untrusted Connection page, but the page never loads and the next time it happens, the page is there again anyway.

Asked by gemeral 5 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

FF won't load. It asks for a user name to install then goes no where.

Am on a corporate laptop. Have always been able to load FF, IE, Chrome, etc., onto the laptop. FF stated an update was available, but when it tried to automatically upda… (funda kabanzi)

Am on a corporate laptop. Have always been able to load FF, IE, Chrome, etc., onto the laptop. FF stated an update was available, but when it tried to automatically update, it kept saying that there was already another rev of FF in existence, so it would not load update. So I figured I would delete the old version and simply download the most current.

Wrong-o, Bucky. It gave me a "Run as...." window. Since I am not the corp Admin, I chose 'Current user (NAMCK\emxxxx'. I hit OK and it just does nothing. Zippo. Zilch. Nada. Less-than-none. Anyone have any ideas WHY this used to work, well, but is not working, NOW? I have using the other browsers, so sure hope some FF-smart person can provide a solution.

Much grass, Bill

Asked by bconde 6 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox slow no fixes work

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loa… (funda kabanzi)

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loads very slow. That is if it doesn't get stuck on connecting forever.

I have tried new profiles, resetting firefox, erasing all history cache cookies etc, and disabling anti-virus. All of my hardwarae usage is low. This includes cpu&core, ram (pagefile disabled), hard disk highest active time, gpu, everything. I tried disabling hardware acceleration. No add-ons. No extensions. I tried disabling all 3 plugins. no services.

I have 300mbit/s internet hard wire with no data loss.

It also never closes. No matter if I press the menu button then the power button. It runs in the background and the only way to stop it from running is to end the task in task manager.

Asked by mattbar 6 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

FireFox Is Dead: This 1 Will Stump You All!

Okay. Firefox quit loading web pages. Even saved ones. Chrome is fine on this workstation anf FF works just as blazing on my laptops and phone. I've done e-v-e-r-y singl… (funda kabanzi)

Okay. Firefox quit loading web pages. Even saved ones. Chrome is fine on this workstation anf FF works just as blazing on my laptops and phone. I've done e-v-e-r-y single thing I could find on the web including reset, manually removing profiles, crawling the registry, installing and going after identified folders, clean reinstall, (clean except that all plug ins still show in the 'fresh' install while my add-ons (ABP, Ghostery, Scrapbook) are absent:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#firefox:winxp:fx35 https://support.mozilla.org/en-US/questions/956139 http://www.ghacks.net/2013/01/31/firefox-is-slow-try-these-fixes/

Also tried this reset via safe mode and apparently I only get a single chance to choose between Safe Mode and Reset Firefox because after getting the choices pop up as indicated the first time (I chose safe mode), I now am no longer 'allowed' to have the choice or enter safe mode! http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode

Kind of "ARRGHHHHHH!" inducing..... NOTHING works. It is worse than dial up. I tried speedetest.net: It just pinged for ever. I've run PFPort Checker app (portforward.com) and it reports "Your port is not open or reachable!" even though Chrome and Thunderbird work. (tho Thunderbird is exhibiting it's own bug lately: The "You don't have enough space! Continue" and "You don't have admin privileges" scenario. Though, despite reading on the fixes, I've not bothered and just click "get mail" after that message window pops up.)

So yeah: Mozilla is REALLY banging me hard lately but I really need FF running in order to have my laptop synched and ready for work out in areas where I don't have web access... Anyone want to try something I've not already tried, multiple times, from those links? I dare ya's!

P

Asked by yowzarific 6 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

can't get "watch espn" video to load or stream in firefox

Last week I was able to get the watch espn site to work fine in firefox. Now it just chugs on the loading circle in the pop up window. The only difference is that I updat… (funda kabanzi)

Last week I was able to get the watch espn site to work fine in firefox. Now it just chugs on the loading circle in the pop up window. The only difference is that I updated to the newest version 40.0.3. It works in MS edge. yes I am a comcast subscriber.

Asked by congaman59 6 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How to fix network protocol error?

I have been getting the following error message on various websites, including Google, Deviantart and others: Network Protocol Error Firefox has experienced a network pro… (funda kabanzi)

I have been getting the following error message on various websites, including Google, Deviantart and others:

Network Protocol Error

Firefox has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the network protocol was detected.

   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Refreshing the page makes the page load properly, but the error keeps occuring.

I'm using Firefox version 65.0, which seems to be up to date. I have tried reinstalling Firefox and creating a new profile, but the problem persists. My Windows version is 8.1. I am currently using the following add-ons: McAfee WebAdvisor version 7.0.0.17912 uBlock Origin version 1.18.4

Possibly related: some sites are not displaying image thumbnails on first load, or are displaying them incorrectly; e.g., Youtube will sometimes display the thumbnails from a previous search on a new search.

Any help will be apprectiated, thanks in advance.

Asked by Brodio 2 iminyaka edlule

Last reply by Keith Tysinger 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

"A copy of Firefox is already open. Only one copy of Firefox can be open at a time." using mulitple logins

We use some dumb terminals to log multiple users onto a Windows Server machine. All the terminals login using the same account (and profile). However only one of the lo… (funda kabanzi)

We use some dumb terminals to log multiple users onto a Windows Server machine. All the terminals login using the same account (and profile). However only one of the logins is able to use Firefox, everyone else gets the message saying its already open. We don't have any issues with IE, but... its IE... ugh.

Is there a way around this? I understand a lock file is created in the profile (which would then apply to all users logged in on that account). Is there a way to make them unique in some way? Please don't suggest we have to change browsers :(

Asked by SubaruImpreza 6 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

how do I stop the "Network connection" window from pooping up when I disconnect from wireless connected Internet

how do I stop the "Network connection" window from pooping up when I disconnect from wireless connected Internet Windows 7 Firefox 37.0.2 (could be the latest version as… (funda kabanzi)

how do I stop the "Network connection" window from pooping up when I disconnect from wireless connected Internet


Windows 7 Firefox 37.0.2 (could be the latest version as 29 April 2015

Asked by dabatt 6 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Installing and managing firefox in an enterprise environment using a third party desktop managment system (Novell ZEN)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to central… (funda kabanzi)

We want to deploy Firefox in our enterprise environment and need to figure out a way to have the install run silently, no user interaction. We use Novell's ZEN to centrally manage our desktops and how we've done this with other installs is to create a response file, but I guess Firefox will not use response files. So, how would we accomplish this?

Any help would be greatly appreciated.

Ken

Asked by kenwmax 6 iminyaka edlule

Last reply by guigs 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

can't connect to the internet, after running refresh program last week

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I chec… (funda kabanzi)

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I checked on the Mozilla site, it said my version of Firefox was up to date, so I don't quite know where to turn next?? Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks Gary S.

Asked by Gary_Schelvan 6 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 6 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Hangs when profile location is Offline Files

Hi all, We are having some problems with custom profile locations on windows 7 "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" -Profile "U:\Firefox\Profile" We use t… (funda kabanzi)

Hi all,

We are having some problems with custom profile locations on windows 7

"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" -Profile "U:\Firefox\Profile"

We use the above command to launch firefox. The u drive is a drive that is ALWAYS available for all users. This drive is redirected to the home folder of the user. To sync these folders we use Offline files.

During our testing fase we had no problems at all with this method. But in the last week we receive more and more people complaining that firefox hangs. (Read: no error specific error just stops responding and windows asks to close firefox) In my troubleshooting quest i found that as long as i don't use internet ( so not using our proxy server squid) it all works. But from the moment i try using for example google, firefox stops responding.

The tricky part is that sometimes it happens after 5 minutes, couple of hours, few days. Once it happened after 5 minutes, the only way to solve it is to delete the profile folder on the U Drive and start over.

So any help on identifying this problem is welcome. If more info is needed let me know what you need.

Asked by Michiel Cornille 6 iminyaka edlule

Last reply by the-edmeister 6 iminyaka edlule