Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

FONT DISPLAY ISSUE PERSISTS

Since the last (?) update, sometime in the spring months this year, Firefox has not been able to display website fonts correctly. Often times part of the fonts turn to qu… (funda kabanzi)

Since the last (?) update, sometime in the spring months this year, Firefox has not been able to display website fonts correctly. Often times part of the fonts turn to question marks, and the problem just turned even worse: even sites that I use regulary turned to complete mess – ALL TEXT. What the hell is wrong?

And NO, preference settings have no effect whatsoever.

Asked by JR 2 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Unable to restore session from file

Hey! First time I get that, I usually lose my tabs due to my mistake but this morning after starting my PC all the tabs were gone with no option to restore or any error… (funda kabanzi)

Hey!

First time I get that, I usually lose my tabs due to my mistake but this morning after starting my PC all the tabs were gone with no option to restore or any error message. I backed up my previous session json and other files by hand but every time i copy it back into my profile folder and rename it sessionstore.jsonlz4 it just gets deleted after I open firefox and none of my old tabs get loaded. I scrounged the files before and saw that they contain my lost tabs, I just can't seem to restore them. I tried reinstalling firefox too but that didn't help.

Did the restore system change or is the backup corrupt ? Thanks!

Fred

Asked by ftarabout 2 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 83 broke fonts on youtube (when hardware acceleration is enabled)

After updating to FF 83.0 something has changed in font rendering. Another update breaks something for me and another silence in changelog. When hardware acceleration is… (funda kabanzi)

After updating to FF 83.0 something has changed in font rendering. Another update breaks something for me and another silence in changelog.

When hardware acceleration is enabled in firefox settings I observe that fonts which are overlayed on youtube videos have ugly chromatic aberration effect around them and they are much thinner than they should be. When I disable hardware acceleration they are fine - they look the same as on different browsers, for example Brave.

Is there any way to fix font rendering without need to disable hardware acceleration?

example images with description in attachment

Asked by Piterk 2 iminyaka edlule

Last reply by Piterk 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Secure Connection Failed

My apologies for asking this question again - I've seen it asked many times, but I haven't seen a solution. I am getting the following error when trying to get to a spec… (funda kabanzi)

My apologies for asking this question again - I've seen it asked many times, but I haven't seen a solution.

I am getting the following error when trying to get to a specific website;

Secure Connection Failed

The connection to ..snipped.. was interrupted while the page was loading.

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Can anyone tell me just what exactly is going on here? What data cannot be verified? Just what information do I need to provide to the website owner to fix this? This message is remarkably vague - I don't have any real information to provide.

Asked by jeff77 1 unyaka odlule

Last reply by jeff77 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

iframe content dont show when <details> is set to close.

Hi everyone, When I use <article> <details close ><summary>This is a test</summary> <iframe width="100%" height="300px" frameborder="0" allow… (funda kabanzi)

Hi everyone,

When I use <article> <details close ><summary>This is a test</summary>

<iframe width="100%" height="300px" frameborder="0" allowfullscreen src="https://framacarte.org/en/map/apparts_88475?scaleControl=false&miniMap=false&scrollWheelZoom=false&zoomControl=true&allowEdit=false&moreControl=true&searchControl=null&tilelayersControl=null&embedControl=null&datalayersControl=true&onLoadPanel=undefined&captionBar=false"></iframe>

<a href="https://framacarte.org/en/map/apparts_88475">See full screen</a>

</details>

The content of the iframe doesn't load when I expand the section.

With <details open> it's works...

Any work around ?

Thanks

Asked by NS134171C 1 unyaka odlule

Last reply by TyDraniu 1 unyaka odlule