Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

i have to refresh webpage each time before i can click the next link- how fix?

Hi, I have been searching through the internet for a resolution, but each mention of an add-on or such for firefox leads to no-longer working pages it seems. When I visit… (funda kabanzi)

Hi, I have been searching through the internet for a resolution, but each mention of an add-on or such for firefox leads to no-longer working pages it seems.

When I visit a website that has,for example, a list of 12 tips on a subject, (like 12 ways to annoy your cat ;)), it might show he first one, then i am supposed to click the forward arrow to see the next tip. However, i often find that it will not advance, unless i first refresh the page, then re-click the arrow, every single timei want to advance!

Is there a fix for this, or a good, updated add-on to auto-refresh?

Thanks for any help!

Asked by coatli 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

links won't work - unless I FIRST "open in new tab", then they do

For this web site: http://ulsterhabitat.org/ in the post Ulster Habitat News (facebook) (third image, first small one), the link to the facebook page will only open if: I… (funda kabanzi)

For this web site: http://ulsterhabitat.org/ in the post Ulster Habitat News (facebook) (third image, first small one), the link to the facebook page will only open if: I right click on it and choose "open in new tab" (It does not matter if I give focus to the new tab or not), then I left click on the link and it works. If I left click on the link first, nothing happens. (link says "Ulster Habitat Facebook").

What I have done: run in safe mode, refreshed Firefox, reinstalled Firefox 43.0.3 (with all profile data removed - as clean as could be) with no extensions, altered settings or add-ons. Behavior is always the same.

System is Windows 7 Pro, latest up-to-date version, but Firefox also does this on a W7 Home system, and a W10 Home system, both with latest Firefox. No Firefox extensions or add-ons on the W10 machine.

Bonus: Chrome 47.0.2526.106 does not do this (it opens the link immediately). IE 11.0.26 does just what Firefox does. It would seem to me that the link should either work or not work, but not depend on opening in a new tab first. Fascinated by this. Thank you. Tim

Asked by td50 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

command line parameters for firefox

I am running program which open "chromium-browser" with following command-line parameters in Linux. --incognito = Causes the browser to launch directly in incognito mode.… (funda kabanzi)

I am running program which open "chromium-browser" with following command-line parameters in Linux.

--incognito = Causes the browser to launch directly in incognito mode. ↪

--no-first-run = Skip First Run tasks, whether or not it's actually the First Run. Overridden by kForceFirstRun.

                   This does not drop the First Run sentinel and thus doesn't prevent first run from occuring the 
                   next time chrome is launched without this flag. 

--disable-save-password-bubble

--password-store = Specifies which password store to use (detect, default, gnome, kwallet). --password-store=basic

--no-default-browser-check = Disables the default browser check. Useful for UI/browser tests where we want to avoid having

                               the default browser info-bar displayed.

--window-size = Specify the initial window size: --window-size=w,h --window-size=1024,1024

--app = Specifies that the associated value should be launched in "application" mode.


Now I want to do the same thing with "firefox" browser. I need help to find firefox command-line parameter for firefox which is similar to chromium-browser.

I searched firefox website but not able to find alternatives for same.

Thanks in Advance.

Asked by manojpalhade 4 iminyaka edlule

Answered by manojpalhade 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Lync and Mozilla v33.0.1

Hello, Currently I am required to make IE my default browser in order for my "join a meeting" through Lync 2010 to work. I would prefer to use Firefox as my default as it… (funda kabanzi)

Hello, Currently I am required to make IE my default browser in order for my "join a meeting" through Lync 2010 to work. I would prefer to use Firefox as my default as it is a much better browser. The goal I am after is to click on join a meeting in my Outlook and then revert me back to my Lynch 2010 application loaded on my computer.

Asked by jonsie1083 6 iminyaka edlule

Answered by guigs 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Blank/White screen on youtube videos. New Flash 17 version incompatible with Firefox 36?

Hello everyone I think that recently I had to update Flash version and it was all okay even after the update. But yesterday videos on YouTube all of a sudden stopped dis… (funda kabanzi)

Hello everyone

I think that recently I had to update Flash version and it was all okay even after the update. But yesterday videos on YouTube all of a sudden stopped displaying. Just like that, in the morning they were okay and then around of noon, all of sudden blank. Didn't install anything new or something.. now I only get White screen with no any border, just an empty spot where the video should be. Beside that, any other flash content [i.e. videos on Facebook, vimeo are not displaying as well]. All I get on YouTube is constant "loading" indicator beside the cursor which keeps blipping.

Now the strange thing is first - I have no problems with this on other browsers like i.e. Google Chrome, and second.. IF I uninstall Flash from my PC, I can watch YouTube videos on Mozilla although the max resolution is 720p.. and vimeo/facebook videos will still not work. How da heck is that even possible? O.o

I've tried a lot of different things and nothing helped.. here are some of the them [I hope I won't forget something]

- Uninstalling Mozilla/Flash then installing them again - Uninstalling Flash, then letting Mozilla suggest me to add it - Disabling/Deleting all of my extensions - Turning off that hardware acceleration thingy - Deleting cookies from YouTube then adding them to exceptions - Clearing out whole history/cache or whatever - Right clicking on the "empty space" where video should be.. to see if any options will pop-up [Of course they don't, there is no video to start with] - Scanning for viruses [Nothing]

Can anyone please help me? Any suggestion, what can I do?

Asked by hajvanho 5 iminyaka edlule

Answered by hajvanho 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Can Firefox be optimized for google docs

When I bring up a spreadsheet online in google docs Firefox starts dimming the screen, others tabs run slow. The screen dimming will last, for 2-3 minutes, and then clear… (funda kabanzi)

When I bring up a spreadsheet online in google docs Firefox starts dimming the screen, others tabs run slow. The screen dimming will last, for 2-3 minutes, and then clear up, 2-3 minutes later it will dim again. The fewer tabs I have helps, but not the answer. IMO the problem has gotten worse over the few upgrades. I have an HP 2000 Laptop, CPU 1300.000 MHz, memory 7586 MiB.

Thx, Larry

Asked by l6griffin 5 iminyaka edlule

Answered by l6griffin 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

This Connection is Untrusted (sec_error_unknown_issuer) Error on Windows 7 and nothing can fix it!

I have "This Connection Is Untrusted" error on my Firefox. I tried every single solution for it but nothing fixed it so far. Here is the error message: The certificate i… (funda kabanzi)

I have "This Connection Is Untrusted" error on my Firefox. I tried every single solution for it but nothing fixed it so far.

Here is the error message:

The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. (Error code: sec_error_unknown_issuer)

I work on Windows 7 Service Pack 1 Ultimate Edition. All the links and the solutions on your web page is for windows 8.1! But there is no family security pack in windows 7.

I uninstalled all security programs. I deleted cert.db file. I reinstalled firefox but it didn't help. When I change my date back to 2015, it works but this is make no sense!

I hope you have a solution for that. What can I do?

Asked by xenite 4 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Unable to check Plugins since updating to 35.0

When I go to "Tools" then click on "Add-Ons" then click "Plug-Ins" and then click on "Check To see If Plug-Ins Are Up To Date" it goes to Mozilla Check Your Plug in Page … (funda kabanzi)

When I go to "Tools" then click on "Add-Ons" then click "Plug-Ins" and then click on "Check To see If Plug-Ins Are Up To Date" it goes to Mozilla Check Your Plug in Page all it does is sit and spin at the "Checking with Mozilla on the status of your plugins." I am using Win7 Pro and just downloaded Firefox update to 35.0.

Asked by new_aged2perfection 5 iminyaka edlule

Answered by new_aged2perfection 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox freezes loading pages

Hello I have spent 3 days trouble shooting this and can't resolve it. Firefox won't load pages, just get a grey spinning circle forever. No other message. I close fire… (funda kabanzi)

Hello

I have spent 3 days trouble shooting this and can't resolve it. Firefox won't load pages, just get a grey spinning circle forever. No other message. I close firefox and restart, it won't start as it is still running in background. Task manager will not close it. I have to reboot the PC. I have tried deleting profiles, which helps for a few minutes then it locks again. I tried re-installing firefox and again it works for a few minutes then nothing. I have completely deleted all 'appdata' and still no luck. New profile doesn't help. I checked all security settings, firewall, etc. and nothing helped. I tried safe mode and the problem still exists. I have used firefox for years and now may have to walk away. Any help is appreciated. Thanks.

Asked by kewltalon 5 iminyaka edlule

Answered by kewltalon 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I keep getting "unresponsive script" error reports and I've tried many options including refeshing firefox. any ideas?

I have an HP Pavillon, Juno email and Firefox is my default browser, At some point while accessing my email I will get the "unresponsive script" error and although it gi… (funda kabanzi)

I have an HP Pavillon, Juno email and Firefox is my default browser, At some point while accessing my email I will get the "unresponsive script" error and although it gives my options to continue, debug or close, none of it works and computer freezes. So I have to go to Task Manager and close everything down and start over. Very frustrating. It has also happened when I have been on other websites or with Internet Explorer. HP has tried fixing it, Juno has tried ....all to no avail. I've tried refresh, done many virus/malware scans, etc. It seems to me there is a plug-in or an add-in or some box somewhere not checked. Any ideas?

Asked by JolietJim 4 iminyaka edlule

Answered by JolietJim 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why is the Roboform toolbar missing in Firefox but not in IE11 in a Windows 10 Standard user account but not in the Administrator account?

Upgrading from Windows 7 to Windows 10 went fine, but I notice that the Roboform toolbar is missing in Firefox in my wife's Standard User local account (but it IS there i… (funda kabanzi)

Upgrading from Windows 7 to Windows 10 went fine, but I notice that the Roboform toolbar is missing in Firefox in my wife's Standard User local account (but it IS there in IE11). The toolbar shows up as normal in both browsers in my Admistrative local user account. In Firefox, clicking on View/Toolbars does not show Roboform as an option. I've tried uninstalling Roboform and re-installing the most recent version but the same thing occurs.

Can anyone provide a solution to get the toolbar to show up?

Asked by Oldtimer1 4 iminyaka edlule

Answered by Oldtimer1 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

certificate problems and websites don't load properly

The problem started with Outlook.com not wanting to send attachments all of a sudden. Unfortunately I let somebody from the Microsoft support mess about with my computer … (funda kabanzi)

The problem started with Outlook.com not wanting to send attachments all of a sudden. Unfortunately I let somebody from the Microsoft support mess about with my computer through a remote app and now it's gone from bad to worse. On every site I visit, I get the This connection is untrusted error and when I just go through to the site, the website doesn't show properly. I don't get images, just the words as links. I then reset my system a couple of days back through system restore but that didn't help. I have uninstalled Firefox and downloaded a new version. Still the same problem. I have deleted cert8 but that didn't help either. I know the guy did something in Troubleshoot Problems so my guess is that he deleted a certificate of some sort but I don't know how to get it back. My partner uses Firefox and he has the same problem at the moment that Outlook.com can't attach files.

I hope someone can help me as I'm at my wits end at the moment. Thanks. (I'm surfing in Chrome at the moment as Firefox doesn't work)

Asked by nicky25 4 iminyaka edlule

Answered by christ1 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why are my bookmarks repeatedly disappearing since updating to Firefox 39?

Hi - I'm running Firefox 39 on Windows 7 PC desktop, 64-bit. I already know how to restore bookmarks. I just can't figure out why they keep disappearing! This has be… (funda kabanzi)

Hi - I'm running Firefox 39 on Windows 7 PC desktop, 64-bit.

  • I already know how to restore bookmarks. I just can't figure out why they keep disappearing!
  • This has been bothering me for weeks. While troubleshooting this, I have backed up the bookmarks I want correctly. I have even exported an HTML bookmarks file as well as a backup JSON bookmarks file - just in case I could be dealing with a corrupted JSON or SQLITE or other mysterious file.
  • Yet my bookmarks keep disappearing. I'll have, for example, 100 bookmarks. Then suddenly, in the middle of my work, I'll notice some of my bookmarks in my toolbar gone. When I close my browser and re-open it again to check what's going on with my bookmark backups - I see my old JSON file with 100 bookmarks - and a NEWER file that has, let's say, 55 bookmarks. Poof! Forty-five (45) bookmarks have vanished in a flash! I restored them using the old file to get them back. But the problem of disappearing bookmarks keeps happening, apparently randomly.
  • As a last resort - I re-set my browser to create a new profile. But the problem continued. Then, in total frustration, I backed up my password and cookies SQLITE, DB and JSON files - and did a complete UNINSTALL of the browser - AS WELL AS - removing all "Mozilla" entries from the registry.
  • From there, I downloaded and did a clean install of Firefox and put the few aforementioned backup data files from my old profile - into the new one. I thought all would be fixed. NOPE!
  • I'm wondering if there is something embedded into my browser - either an add on or something in one of the SQLITE files - that is causing this baffling problem. Yes, I can restore my old bookmarks back to their original state. But scores of them continue to disappear in the middle of a session. And when I close that session - the LAST visible bookmarks become part of a new backup JSON file that's generated, but that file purges a lot of my original bookmarks.
  • I hope this makes sense. Help! - Slammed and Sleepless in San Diego.

Asked by dkusumoto 5 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox update blocked by firewall

Yesterday I've got a report from one company about Firefox update being blocked by their firewall. Once it's on, the update fails. Turning it off fixes the update problem… (funda kabanzi)

Yesterday I've got a report from one company about Firefox update being blocked by their firewall. Once it's on, the update fails. Turning it off fixes the update problem, but also open their network, which is not desired. I advised to whitelist domains mentioned in article https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Setting_up_an_update_server (aus2.mozilla.org and download.mozilla.org), but seems it did not help. Firefox update still failed with "Update failed" message. So what servers Firefox needs access to during the update process so they can whitelist them?

EDIT: Just to add, before whitelisting the mentioned domain, Firefox won't be able to even find the update. Now the update if found, but fails when downloading.

Asked by Michal Stanke 4 iminyaka edlule

Answered by Michal Stanke 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

SSL_ERROR_INAPPROPRIATE_FALLBACK_ALERT on specific website

Hi there, I'm trying to troubleshoot an issue that seems to be specific to FireFox and a specific website. If you browse to www.denali.gov with FireFox, and then on the r… (funda kabanzi)

Hi there,

I'm trying to troubleshoot an issue that seems to be specific to FireFox and a specific website.

If you browse to www.denali.gov with FireFox, and then on the right side of the page click on "Denali Commission Project Database", FireFox will first pop up a message that says: "Your connection is not secure"

Here is a direct link to the page: https://www.denali.gov/dcpdb/index.cfm?nossl=true&fuseAction=Indicators.ShowProjectMapLink

Then if you click on Advanced and click the "(Not secure) Try loading www.denali.gov using outdated security" that page will fail to load with the following error message:

"An error occurred during a connection to www.denali.gov. The server rejected the handshake because the client downgraded to a lower TLS version than the server supports. Error code: SSL_ERROR_INAPPROPRIATE_FALLBACK_ALERT"

Before anyone says "have you tried searching our forums or Google?", I've been researching this issue for the past hour and have not been able to come up with a solution. I checked the TSL settings on the "about:config" page and changed the version.min settings, but that does not fix the problem.

I have not been able to come up with anything, and so I turn to you guys... :-)


Has anyone seen this issue before and has a fix? The error is easily reproducible: Browse to the page using FireFox and I'm sure you'll see the same error.

However, the page loads fine in other browsers. Except, I don't want to use other browsers; I want to use FireFox.

Asked by Aschoonbeek 4 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox takes two minutes plus to load, apparant clash with Norton Internet Security

Today I tried to launch Firefox from the Norton Support menu, It took more than two minutes to load. After that it takes two minutes on restart. When it finally runs al… (funda kabanzi)

Today I tried to launch Firefox from the Norton Support menu, It took more than two minutes to load. After that it takes two minutes on restart. When it finally runs all websites a lightening fast, except for Norton, which is very slow if at all. Three sessions with norton chat support have not improved anything and following the Firefox troubleshoote including reinstallation have not solved either.

Asked by Philip Ebert 5 iminyaka edlule

Answered by Philip Ebert 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I make Firefox quit reloading web pages multiple times (while I'm reading a page), so the back button will go back to previous page

The back button has not been working properly for maybe a month. I've finally addressed the problem but have no solution. Updated to Firefox 43.0, disabled all my add-ons… (funda kabanzi)

The back button has not been working properly for maybe a month. I've finally addressed the problem but have no solution. Updated to Firefox 43.0, disabled all my add-ons plus reverted to default header, then also ran the refresh which deleted my add-ons. This problem happens on multiple web sites. I'll click on Rawstory.com (as an example), then click on an article and start reading it. While the page doesn't appear to reload as I read, I have noticed that the little Rawstory icon in the tab winks (as if reloading the page). This happens over and over again. Now I know to pull down the window under the back arrow to see what happened. The last page that I read ended up showing up 9 times under the back arrow, even though all I'd done was click on it once and read the article. I've wondered if my clicking on the scroll bar to read down the article is somehow causing this problem (ditto for using my fingers on the track pad). Thanks for your help.

Asked by Jerseygirl01 4 iminyaka edlule

Answered by Jerseygirl01 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Getting message "Firefox quit unexpectedly", but cannot reopen.

Getting message "Firefox quite unexpectedly". I click "reopen" but it does not reopen. Get the same message every time. Tried deleting and redownloading, but same thing. … (funda kabanzi)

Getting message "Firefox quite unexpectedly". I click "reopen" but it does not reopen. Get the same message every time. Tried deleting and redownloading, but same thing. I have a MAC. I was using Firefox when it suddenly quit. Now it just won't open again. Any help greatly appreciated.

Asked by NJVR 6 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Stylish add-on not working

I installed Stylish a few months ago, and it worked perfectly for a while - and then one day it just stopped. Nothing works. I checked to see if Firefox had updated - nop… (funda kabanzi)

I installed Stylish a few months ago, and it worked perfectly for a while - and then one day it just stopped. Nothing works. I checked to see if Firefox had updated - nope. I disabled and re-enabled the add-on - nope. I uninstalled and reinstalled it - nope. I installed a test script, thinking that maybe the problems were with individual scripts - nope. I went through the steps as directed here (https://support.mozilla.org/en-US/questions/982460) but that didn't work either.

While doing the last one I actually managed to fix another add-on that hadn't worked properly on this computer's Firefox - I have another computer that it worked perfectly on, and I think this computer's files for it were corrupted. I cleared out all that add-on's files on this computer and transferred the other computer's files for the add-on over, and now it works perfectly. However, when I tried this for Stylish (which also works perfectly on the other computer) it didn't work.

tl;dr: there's something wrong with this computer's Firefox and/or its files for the Stylish add-on, and I'd like to get whatever it is fixed.

Asked by kcatty 6 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 6 iminyaka edlule