Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Accessing resources from localhost through a web extension for testing

I've been trying to access some resources hosted locally with a web extension for testing, but I've been encountering CORS errors. I've added localhost to the permissions… (funda kabanzi)

I've been trying to access some resources hosted locally with a web extension for testing, but I've been encountering CORS errors. I've added localhost to the permissions field of the extension's manifest.json, but I still encounter the CORS errors. I saw that bugs 1220810 and 1488740 addressed similar bugs in FF84, but Firefox still won't let me send the requests. If it helps at all, I've been trying to access the resources hosted on localhost from an https context, but I was under the impression that those bugs should have fixed that issue?

Ideally I wouldn't need to implement having the server respond with the CORS headers since it only seems to be a problem with Firefox in a local context. Accessing the local resources through Chrome works, and accessing the resources through the internet with the domain name in the permissions field of a production build of the extension's manifest.json works in Firefox. Is there a way to make Firefox disregard CORS enforcement for localhost for temporary extensions?

Asked by nnhien 3 izinyanga ezidlule

Last reply by nnhien 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Startup tabs

I want FF to open multiple sites when I first load the program. But, I don't want them all to be included as a home page selection. I can do this in Chrome and Edge, bu… (funda kabanzi)

I want FF to open multiple sites when I first load the program. But, I don't want them all to be included as a home page selection. I can do this in Chrome and Edge, but I don't see how in FF. Currently, every time I hit the home icon in FF, all tabs are reloaded to the same tabs that are already open.

Asked by pdougan1 3 izinyanga ezidlule

Answered by jscher2000 3 izinyanga ezidlule

firefox 8.5 win 10pro 64 bit problems - lags

hey i have firefox 8.5 - and a problem since v8.4 and present. Web pages load very slowly - the whole browser is very slow, the load on the frame RAM and CPU is reaching … (funda kabanzi)

hey i have firefox 8.5 - and a problem since v8.4 and present. Web pages load very slowly - the whole browser is very slow, the load on the frame RAM and CPU is reaching its zenith with the windows open. In one word the browser has become useless. Anticipating responses - 1. In safe mode - browser speeds up slightly, but websites still have lags and take a long time to load. 2. I reinstalled firefox - the errors continued. 3. I turned on firefox without logging in and with add-ons disabled - the browser worked with the errors described above. 4. I turned on firefox and logged into the profile, but turned off the add-ons - firefox - still has errors; I turned on a generation of additions (recommended) - firefox still has bugs. 5. My antivirus is not blacklisted by firefox - and I have no worms etc. 6. Standard or changed settings - firefox doesn't work well. Any suggestions or advice? Websites like FB, YT and others are simply unloadable with such lags. thanks.

Asked by DJ LUX 3 izinyanga ezidlule

Last reply by DJ LUX 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

We need the option to change the langage!

Seriously... How isn't that already a thing? (By the way, I know there is a way, but I am talking about an easy to access option and not some user-hostile workaround) … (funda kabanzi)

Seriously... How isn't that already a thing?

(By the way, I know there is a way, but I am talking about an easy to access option and not some user-hostile workaround)

Asked by Raphaël 3 izinyanga ezidlule

Answered by Raphaël 3 izinyanga ezidlule

Automatic update from version 84 to version 85 --- been crashing ever since. I've tried starting in Safe Mode -- still crashes.

This worked fine yesterday --- version 84 ----got the notice of a new version and did the upgrade and restarted Firefox. Been crashing ever since. Running the same Exten… (funda kabanzi)

This worked fine yesterday --- version 84 ----got the notice of a new version and did the upgrade and restarted Firefox. Been crashing ever since.

Running the same Extensions, same profile, same computer, etc. Same thing happens in Safe Mode.

Sometimes I get the ugly tab closed --- send report and "Restore Previous Tab" But it does not restore the previous tab.

Oh, and I do not have a Chrome folder, etc.; no special changes from the stock Firefox.

Could this be a bug in the new release, version 85??

Thanks

Asked by Roxie2401 3 izinyanga ezidlule

Last reply by Roxie2401 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Bookmarks saving above folders instead of below since FF update #85

Since the recent update to FireFox (#85), bookmarks now save at the top of the Bookmarks list instead of underneath at the bottom of the list. What has changed? How to c… (funda kabanzi)

Since the recent update to FireFox (#85), bookmarks now save at the top of the Bookmarks list instead of underneath at the bottom of the list. What has changed? How to change it back? Also, I would like to eliminate the "Other Bookmarks" and "Mobile Bookmarks" folders but cannot. I never use these How to do I get rid of these? (Windows10 desktop)

Asked by Dave Manning 3 izinyanga ezidlule

Answered by Dave Manning 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

issue with "greyed out" add-ons, which cant be used untill add-on is re-enabled in settings.

Hey firefox community, I have an issue where certain add-ons are not loading their icons (greyed out), and after a computer shutdown, or simply closing the window, the ic… (funda kabanzi)

Hey firefox community,

I have an issue where certain add-ons are not loading their icons (greyed out), and after a computer shutdown, or simply closing the window, the icons don't seem to stay in the overflow menu (or the place where you can store addons if you don't want them on the toolbar or the overflow menu). my only option to be able to use the extension is to "re-enable" the extension from the add-on menu.

I've read somewhere on a support thread that it may have something to do with adblockers, and although I do have adguard, I'm not 100% sure if that's the issue, as I tried disabling adguard when loading firefox, and I seemed to only be able to load the add-ons correctly once, but not again (to be fair, not a lot of testing went into this hypothesis or test).

if there is some kinda issue with adguard, I would love to know what I need to do to solve this issue, and if its something else, I would also love to know what else I would need to do, short of a clean install of firefox or something similar, as I have a few add-ons with custom settings, and resetting all of that would be a pain to redo.

thanks for your help.

PS, any additional info needed can be sent over, just may take some time

Asked by timwangi12321 3 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 3 izinyanga ezidlule

i can´t download anything

Hey, suddenly i can´t download anything, no pop ups, no errors, nothing! I tried running the browser in safe mode and it worked, so i guess it has something to do with my… (funda kabanzi)

Hey, suddenly i can´t download anything, no pop ups, no errors, nothing! I tried running the browser in safe mode and it worked, so i guess it has something to do with my add-ons however i didn´t add aything new lately.

Thanks already

Asked by mahmalat.feras01 3 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 3 izinyanga ezidlule

Regarding auto downloading of files

Mozilla firefox browser is automatically downloading the files instead opening first. sometimes i would like to study some documents which were in pdf format online but … (funda kabanzi)

Mozilla firefox browser is automatically downloading the files instead opening first. sometimes i would like to study some documents which were in pdf format online but those files are downloading in my laptop. can anyone suggest me anything so that i can stop that auto downloading of files. In microsoft edge that option was there but i like mozilla only.

Asked by Jaswanth Surak 3 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 3 izinyanga ezidlule

Session opens with tabs with empty address

When I reopen FF the session will be restored. But in some tabs the URL is not restored. The page is shown, but I cannot refresh the page, since there is no address in th… (funda kabanzi)

When I reopen FF the session will be restored. But in some tabs the URL is not restored. The page is shown, but I cannot refresh the page, since there is no address in the address field. Is there any solution for this? Does anybody else have the same problem?

Asked by martingrinswald 3 izinyanga ezidlule

Last reply by martingrinswald 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

MSN won't open in regular mode after update

The following website, https://www.msn.com/en-us/news , no longer opens in regular browser mode but will open in "Private" mode. How do I fix that? … (funda kabanzi)

The following website, https://www.msn.com/en-us/news , no longer opens in regular browser mode but will open in "Private" mode. How do I fix that?

Asked by rdmerritt1953 3 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 3 izinyanga ezidlule

Firefox keeps crashing entire computer every day

Hi, I have a big issue with Firefox crashing my computer, every day. I have many tabs open but this problem started occuring just a few days ago. Would really appreciate … (funda kabanzi)

Hi,

I have a big issue with Firefox crashing my computer, every day. I have many tabs open but this problem started occuring just a few days ago. Would really appreciate any clues on what could be causing this.

Here are my crash reports:

bp-39de7cd9-4a79-44cb-a5d0-1abe30210127 bp-27b0e547-3bea-496b-9288-885700210127 bp-2d9c8aa7-6502-4007-9f35-83b870210127 bp-aa89909a-cd4a-456f-ba3c-c47480210127 bp-3d32d88d-25f3-4b05-afee-ca1820210127 bp-8ea13769-6d05-4762-8848-0cebc0210127

I have tried disabling webGL, as well as disabling hardware acceleration etc. Also, the crashes usually happen after >1h of usage. I have 32gb of RAM and lots of charts open in my tabs, so not sure if its a memory or graphics issue.

Thanks in advance!

Asked by saemol 3 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 3 izinyanga ezidlule

Login to firefox synchronization account

Recently I logged out from Firefox my account, and when I tried to login it asked me to enter the 6 digit verification code from my authentication application. It looks l… (funda kabanzi)

Recently I logged out from Firefox my account, and when I tried to login it asked me to enter the 6 digit verification code from my authentication application. It looks like this comes from the 2-steps authentication method. I don't remember I used this procedure before, and I don't know what is the authentication app. I have this account since 2014 and now I am not able to login to it. Is there is any way to reset the sitting through email? Please help. Note: I created another account in order to be able to ask this question.

Asked by W.Kafa 3 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 3 izinyanga ezidlule

Sites loading slowly :-/

Hello, i have problem with slow loading websites of my shop (build on Prestashop v. 1.7.6.5) in Firefox. I did not notice this kind of malfunction in Edge or Chrome. I wa… (funda kabanzi)

Hello, i have problem with slow loading websites of my shop (build on Prestashop v. 1.7.6.5) in Firefox. I did not notice this kind of malfunction in Edge or Chrome. I was trying check "performace tool" from developer tools in Firefox "Options". What is amazing, if i start record activity in this tool, this problem does not appeare. If i swicth off recording mode. Sites again are loading slowly. Can anyone advice where should i look for solution? Thanks in advance.

Asked by andrzej.dymnicki 3 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 3 izinyanga ezidlule

Cannot access webcam on Windows 10 latest version

Hi FF support team. I got an issue about my webcam. I used Astro HD webcam but when I tried video call on facebook, or any website need access webcam permission, my webc… (funda kabanzi)

Hi FF support team. I got an issue about my webcam. I used Astro HD webcam but when I tried video call on facebook, or any website need access webcam permission, my webcam can't open. I allowed website to access my webcam, but nothing happens. I tried reinsall, reset Firefox, install lower version, enable auto play in about:config...but no lucky. But when I tried on Chrome, my webcam is working fine. I tried use my webcam on linux (Pop! OS) with the same version of FIrefox and my webcam is working fine. I tried reinstall my webcam driver on my Windows, but still not working on Firefox ( Chrome or any browser chronium's based, they're working fine with my webcam). I don't know why. Please help me! Thanks alot. Sr if my English is not good enough

Asked by hoviethoang.nd 3 izinyanga ezidlule

Last reply by hoviethoang.nd 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

How do you put the 'print preview' and 'print setup' commands into the 'file' menu if they are not there

I have looked high and low for information on this in FF tutorials and through google and have found no answer My wife's Windows PC somehow lost these two commands from t… (funda kabanzi)

I have looked high and low for information on this in FF tutorials and through google and have found no answer My wife's Windows PC somehow lost these two commands from the 'file' section of the page

Asked by bgolfer 3 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 2 izinyanga ezidlule

NORD VPN + FF won't let me past CAPCHA for google and indivdual websites

Fresh Win10 install, when NORD VPN is on, I'm experiencing CAPCHA gateway issues for google search and other websites. Once I complete the CAPCHA, it loops back to "i'm n… (funda kabanzi)

Fresh Win10 install, when NORD VPN is on, I'm experiencing CAPCHA gateway issues for google search and other websites. Once I complete the CAPCHA, it loops back to "i'm not a bot" and it is endless (on google). Other sites just indicate the wrong input endlessly.

I changed my cookie policy from 'strict' restrictive (my old default) to 'standard', which hasn't helped. Shutting off Nord resolves this issue. I didn't have this issue before my fresh install with FF & Nord; and I don't have this issue with Chrome.

Thanks for any insight.

Asked by The Analog Kid 3 izinyanga ezidlule

Last reply by The Analog Kid 3 izinyanga ezidlule