Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Firefox constantly crashing

I'm using openSUSE Tumbleweed and KDE Plasma. Ever since I updated to Plasma 6.1, Firefox crashes constantly when using Wayland. I'm not having this problem if I'm using … (funda kabanzi)

I'm using openSUSE Tumbleweed and KDE Plasma. Ever since I updated to Plasma 6.1, Firefox crashes constantly when using Wayland. I'm not having this problem if I'm using X11. Crash reports are sent after every crash so I'm sure someone can reference these. When starting Firefox from a console, I got this message after a crash: "[GFX1-]: Wayland protocol error: wp_linux_drm_syncobj_surface_v1#67: error 5: explicit sync is used, but no release point is set"

Will this get fixed with the next Firefox update? Currently using 127.0.

Asked by rstiltskin 1 isonto elidlule

Last reply by rstiltskin 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox ESR crashes when a tab runs multimedia content or when a tab is closed

Hello, Since yesterday, the Firefox web browser crashes systematically. This has happened well over a dozen times. I've tried multiple step-by-step solutions: deactivatin… (funda kabanzi)

Hello, Since yesterday, the Firefox web browser crashes systematically. This has happened well over a dozen times. I've tried multiple step-by-step solutions: deactivating extensions, troubleshooting mode, repairing firefox, uninstalling and installing Firefox, trying several versions of Firefox (Quantum, ESR, Nightly), downgrading to an earlier version, uninstalling and completely cleaning Mozilla folders on AppData, deactivating graphics/hardware acceleration...

At one point, Firefox was crashing after ten seconds of watching a video on Youtube or another platform. After reinstallation, video playback no longer causes the browser to crash, but closing a tab does.

I am currently using Mozilla ESR 115.12.0. After reinstalling, I lost all the reports I sent. Nevertheless, I was able to reproduce the crash to give you the ID: [https://crash-stats.mozilla.org/repor.../a2d0f5de-d03f-450b-88f8-a8fdc0240705] Another crash report : [https://crash-stats.mozilla.org/repor.../71c602f6-c682-4158-9880-24d6a0240705]

According to the crash table, the reason for the crash is as follows: EXCEPTION_STACK_BUFFER_OVERRUN / FAST_FAIL_GUARD_ICALL_CHECK_FAILURE This reason appears on all crashes.

Thank you.

Asked by Pedro Chiron 1 isonto elidlule

Last reply by Pedro Chiron 6 ezinsukwini ezidlule

Version 127.0.2 (64 bit) a lot of lag from keystroke to being displayed

For about a couple of weeks, there has been a lot of delay between what I type and when it actually appears. It's maddening! I have not changed any of my Firefox settings… (funda kabanzi)

For about a couple of weeks, there has been a lot of delay between what I type and when it actually appears. It's maddening! I have not changed any of my Firefox settings. I did a 'refresh' about an hour ago. I am not seeing any network activity that I cannot recognize. I d/l'd 'Malwarebytes' and ran it..."no threats". MS Defender has always been on & protecting me. I have never had this situation occur before and am hoping for some help (5 to 10 seconds to wait for what you've keyed in is not fun).

Asked by Philip 2 emasontweni adlule

Last reply by Philip 5 ezinsukwini ezidlule

tabs still crashing.

I still have not had any improvement with tab crashes especially on sites containing videos. Lately, every time i go on Facebook and play a video reel, i stop the video a… (funda kabanzi)

I still have not had any improvement with tab crashes especially on sites containing videos. Lately, every time i go on Facebook and play a video reel, i stop the video and before i can return to my home page, the tab crashes. This browser has gotten worse rather than improving.

Asked by Scot63 1 isonto elidlule

Last reply by Scot63 5 ezinsukwini ezidlule

Videos will not load on FIrefox

I'm having issues with videos loading on ANY webiste, YouTube ect.... This started happening very recently out of the blue. Videos work fine on Edge. Additionally, I cann… (funda kabanzi)

I'm having issues with videos loading on ANY webiste, YouTube ect.... This started happening very recently out of the blue. Videos work fine on Edge. Additionally, I cannot run Firefox in troubleshooting mode? It crashes. I tried "refreshing" and reinstalling Firefox to no avail. I am using AdAware AV and AVG anti viruses if it matters, I have tired disabling both and loading FIrefox, no changes.

Asked by hainsolo 1 isonto elidlule

Last reply by hainsolo 4 ezinsukwini ezidlule

Improve killing resource-hogging tabs

This isn't strictly related to Hulu but using it as an example: Hulu has some bug right now where it will occasionally suddenly use a lot of CPU power and completely lock… (funda kabanzi)

This isn't strictly related to Hulu but using it as an example: Hulu has some bug right now where it will occasionally suddenly use a lot of CPU power and completely lock up Firefox, and to some degree my whole system. If I manage to "close" the tab, it *appears* to close, but it's very clear that whatever Hulu is doing is still going on in the background. This time I was at least able to open the task manager and kill Firefox – which immediately alleviated the problem, and upon reopening Firefox, the Hulu tab was still there (indicating it never closed).

I don't know if this is possible, especially given I don't know what's causing the bug with Hulu, but it would be nice if Firefox was better able to handle a tab getting out of control like that.

Asked by epiqu1n 1 isonto elidlule

Last reply by epiqu1n 2 ezinsukwini ezidlule

Firefox doesnt work properly - update from 116.0 b8 to 128.0

Hello everyone!! I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyon… (funda kabanzi)

Hello everyone!!

I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyond that, it stopped working.

I've tried the final versions and the betas, but nothing works. I attempted reinstallation and everything else, but I couldn't solve the mystery and remain stuck on version 116.0 beta 8.

What's happening? Every time I try to load a page on any version above 116.0, it either doesn't open or keeps loading in a loop. Yet, if I use another browser or revert to version 116, everything works correctly. This issue does not occurs in others machines.

Has anyone experienced something similar?

Thanks in advance for your help.

Asked by jpmagri91 1 isonto elidlule

Last reply by jpmagri91 2 ezinsukwini ezidlule