Error code: SSL_ERROR_UNSUPPORTED_VERSION

Hello Firefox Support, I need help to upgrade the version of the security protocol that enables access to my NAS unit. Now the message; "Secure Connection Failed An error… (funda kabanzi)

Hello Firefox Support, I need help to upgrade the version of the security protocol that enables access to my NAS unit. Now the message;

"Secure Connection Failed An error occurred during a connection to 192.168.1.201. Peer using unsupported version of security protocol. Error code: SSL_ERROR_UNSUPPORTED_VERSION

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

This website might not support the TLS 1.2 protocol, which is the minimum version supported by Firefox."

indicates I no longer can access my page until I find the remedy to this issue. Thank you in advance for cooperation and help with is matter.

Asked by donaldrshaffer 1 inyanga edlule

Last reply by cor-el 1 inyanga edlule

You are using an unsupported browser version?????

On many, many, websites when logging in I am getting the above message. These sites work no issues but why is Firefox not recognized as a accepted browser. Firefox says I… (funda kabanzi)

On many, many, websites when logging in I am getting the above message.

These sites work no issues but why is Firefox not recognized as a accepted browser.

Firefox says I am using the current release, and is up to date?

All this sites are important log on, like BofA, OptumRx, etc.

I am using an iMac, Mac OS 10.11.6.

It is still a really good machine.

Comments???

Asked by rlmrlm 16 imizuzu edlule

Last reply by jonzn4SUSE 52 imizuzwana edlule

connecting to website retrieving incorrect pdf

browsing a website with Firefox, making a selection for a map to download and view. Incorrect map is displayed. Taking same steps with Google, correct map is displayed. h… (funda kabanzi)

browsing a website with Firefox, making a selection for a map to download and view. Incorrect map is displayed.

Taking same steps with Google, correct map is displayed.

have tried to fixed by clearing cache and history multiple times.

Also on note pad using Firefox correct map is displayed.

Asked by geralddpope 21 imizuzu edlule

Is it possible to hide the MUTED text on muted tabs?

I use an addon to mute all tabs by default. The problem is that muted tabs have the MUTED text, which shrinks the size of the tab name/title. My old eyes can't deal with … (funda kabanzi)

I use an addon to mute all tabs by default. The problem is that muted tabs have the MUTED text, which shrinks the size of the tab name/title. My old eyes can't deal with that very well.

Is there any way to prevent this text from showing up globally? Thanks.

Asked by baloney8sammich 29 imizuzu edlule

How can I transfer the TAGS for my bookmarks to version 101.0.1 - didn't copy them, but still have them in 98.0.1?

I downloaded version 101.0.1 and lost most of my bookmark TAGS! These help me find things in my many bookmarks. I've kept version 98.0.1 in my Applications folder (MAC Mo… (funda kabanzi)

I downloaded version 101.0.1 and lost most of my bookmark TAGS! These help me find things in my many bookmarks. I've kept version 98.0.1 in my Applications folder (MAC Mojave 10.14.6) and it still has all my TAGS intact. I can't copy / paste or drag and drop them. How can I transfer my bookmarks TAGS?

Asked by elaine.brodie 36 imizuzu edlule

Unable to use "+ tag" to search through saved tags in address bar anymore

Hello, I am using Firefox 101.0.1 (64-bit) on windows 11 Pro I am unable to search through tags in firefox address bar as explained here in this documentation https://sup… (funda kabanzi)

Hello, I am using Firefox 101.0.1 (64-bit) on windows 11 Pro

I am unable to search through tags in firefox address bar as explained here in this documentation https://support.mozilla.org/en-US/kb/address-bar-autocomplete-firefox

with that said, the problem is only with "+ tagname" not working, as I am able to filter through bookmarks using "* bookmark" and history and tabs. However, for tag search with "+", firefox doesn't work.

Kindly help,

Here is some additional information I collected based on other similar issues that might help.

Not, sure if the search byTag function is removed from Firefox or not ??

Asked by avimehenwal 2 amahora adlule

Last reply by avimehenwal 14 imizuzu edlule

ring door bell on ring.com when i try to go to live view page comes up is this a trusted browser and gets stuck there unless i it go back. unable to use live view.However works fine on private window

ring door bell on ring.com when i try to go to live view page comes up is this a trusted browser and gets stuck there unless i it go back. unable to use live view.However… (funda kabanzi)

ring door bell on ring.com when i try to go to live view page comes up is this a trusted browser and gets stuck there unless i it go back. unable to use live view.However works fine on private window

Asked by Hbarhorse 3 amahora adlule

Last reply by Dropa 2 amahora adlule

Search window in starting page does not work?

When I try to search for something directly from the Firefox starting page I get no results but instead find myself transferred to the home page of the search engine. (Ec… (funda kabanzi)

When I try to search for something directly from the Firefox starting page I get no results but instead find myself transferred to the home page of the search engine. (Ecosia)

Is this by design or an error?

Thanks in advance.

Asked by ola.harstrom 5 amahora adlule

Last reply by jonzn4SUSE 4 amahora adlule

Map Icons

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11… (funda kabanzi)

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11, the icons show up correctly. For instance in the example map, next to Lincoln. In Android/Windows the icon shows a small castle in a drop pin while here in a Linux desktop it just shows a cross hatched box. The link to the web page still works. The roads in the Android/Windows versions correctly show A1, A46 etc. But here in Linux, you can just make out the road numbers behind the vertical hatching. Over a long period I have seen this has occur on a number of sites but I think that the maps are probably (cannot prove it) Mapbox/OpenStreetMap. But when I look at OpenStreeMap it self, the Road Numbers are fine and when I add a layer involving tags, they show as normal.

I know I could address this inquiry HHA but they will simply say 'they do not support Linux'. The site works in other environments so why not Linux? Also, as I have said, it has occurred on other sites in the past (though I must admit I cannot remember which ones and when - I tried a few while writing this support request) Is it likely that the web pages are being downloaded with a catalogue of Icons but this fails in the Linux version of Firefox? Would this account for the road numbers being corrupted as well?

The PC is running a fairly new (last 10 days) installation of Linux Manjaro with Mate desktop. However, this has been happening for some time (a couple of years) during which time, I have used Linux Mint, Debian and Manjaro, with Mate and Gnome desktops. Firefox is used as provided by Linux Manjaro, including Noscript and Adblocker - I have tried viewing this page with both disabled. The only changes I have made to Firefox settings is to enable 'when you open a link .... switch to it immediately', 'search for text when you start typing' and set 'browser.tabs.closeWindowWithLastTab' to false.

I have put up with the problem because it only affects me, however I am about to load Linux Manjaro on to computers for other less computer literate/tolerant people who will be using similar maps. It would help them if I could get a fix.

Thanks for your time

Asked by clod 5 amahora adlule

Enable/Disable extensions based on work/personal time (like focus model on ios)

Is there a way to enable certain extensions such as BlockSite when at work (9-5, lets say)? Or for example -- more specific to my usecase right now -- the Unhook extensio… (funda kabanzi)

Is there a way to enable certain extensions such as BlockSite when at work (9-5, lets say)? Or for example -- more specific to my usecase right now -- the Unhook extension should be disabled after work and during weekends? Basically setting extension on/off times based on time of the day -- like iOS allows to set focus modes and then "allowed apps" during these modes.

Asked by dgusain 5 amahora adlule

Last reply by RobertJ 59 imizuzu edlule

Firefox won't play videos on MacOS 12.4 with unsupported Macbook Pro (2012)

Hi, I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple. Since the update a few days ago, Firefox wo… (funda kabanzi)

Hi,

I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple.

Since the update a few days ago, Firefox won't play all videos (for example vimeo.com, youtube.com (not always)). Some videos will be played.

I tried it with deleted cache and website data, with no luck. I tried it with disabled hardware acceleration also with no luck. It also won't work with a new und empty profile (without any extensions).

The sides are loading the video but the playback won't start. Sometimes I get a spinning loading wheel. I suspect the advertising before the videos. Or it is a problem with graphic-libraries from macos, that do not work propper with my MacBook Pro.

With other browser (Chrome, Safari etc.) all videos will be played.

I now, it was my decision to switch to an unsupported OS on my old computer, but everything works (except for Firefox) and I get two more years security updates. I don't want to switch to another browser. :-(

Best regards Kay

Asked by Kay 8 amahora adlule

Last reply by jonzn4SUSE 2 amahora adlule

Black screen flashes when running multiple profiles.

Hi! I have Firefox 101.0.1 on Windows 10. When I run firefox normally then everything works fine. When I start another firefox with firefox -P and then selec another prof… (funda kabanzi)

Hi!

I have Firefox 101.0.1 on Windows 10. When I run firefox normally then everything works fine. When I start another firefox with firefox -P and then selec another profile for another instance then my monitors start to flash black. When I close the other instance then it goes away again.

I tried to update my Intel UHD 630 graphics driver from device manager but it already says I have latest driver.

When I ignore that flashing for too long time I will eventually get BSOD. The driver that causes BSOD seems to be igdkmd64.sys.

What is interesting is that it only happens when I run multiple profiles of FF and once with -P option. With single profile at time I can play multiple videos at once and have multiple large images and other stuff open on tabs that put load on system and nothing happens. Even opening multiple windows within same profile with Ctrl + N doesn't cause any problems. But as soon as I load 2 profiles at the same time I get this problem. Any ideas?

Asked by wybqogzigoxruxdhnp 9 amahora adlule

How do I remove autocomplete items from login typing spaces?

I'm about to lose my mind on this. I have searched long and short where this would be hidden at in the settings and I can't find it. Anything I search for just gives me b… (funda kabanzi)

I'm about to lose my mind on this. I have searched long and short where this would be hidden at in the settings and I can't find it. Anything I search for just gives me basic troubleshooting for autocomplete in the search bar.

First, Firefox has 2 twitter logins successfully stored in the password vault. When I go to Twitter the only suggestion for the login is "tulsa" and I have no idea where it's getting this. It will not auto fill in either of the 2 stored emails, not even if you begin typing them. I have to type them in manually and then when I submit it, the password is automatically typed into the next page.

Highlighting "tulsa" and not clicking or hitting enter and using the delete key does nothing.

This is really, really driving me nuts. Please help me.

Asked by Burnt 9 amahora adlule

Last reply by jonzn4SUSE 8 amahora adlule