Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Playing 1080p 60 fps video on YouTube is choppy after update to version 68 and subsequent versions

Hello everyone! Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my … (funda kabanzi)

Hello everyone!

Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my second question has NOT received A SINGLE REPLY from anybody. I have now updated to version 72 and then subsequently to version 76.0.1 (which the latest one at the time of writing this question. I am still suffering from the same problem of stuttering 1080p 60fps YouTube videos due to frame drops, especially using the VP9 codec, although other codecs also drop a few frames. Do note that the audio works just fine in real-time without any lag, and this problem exists ONLY for 1080p @ 60 fps, not for any other resolution or frame rate. I have referred to the following links to try and solve my problem:-

  1. https://www.reddit.com/r/firefox/comments/8qhbhg/h264_1080p_60fps_stutter_youtube_vimeo_etc/
  2. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1277519
  3. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/72.0.2/releasenotes/
  4. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1608485

The Firefox version 72.0.2 release notes categorically state that the issue has been resolved and even points to the bugzilla page for the same. But it still exists even in version 76.0.1, which is surprising. I have tried every possible combination I can think of, from setting media.media-capabilities.enabled = false in about:config to disabling specific codecs and hardware acceleration, none of which solved the issue permanently to my satisfaction. A few settings, at times, improved the issue slightly but there was no permanent solution, even though this has been alluded to in a previous release note. Do note that my graphics drivers are updated and this issue is Firefox-specific, i.e other browsers work just fine. Even the older versions of Firefox work fine, as stated earlier. I would like to state that I prefer using the VP9 codec because other codecs take a toll on my relatively low-bandwidth network connection and this leads to longer buffering times (VP9 does not have this problem). I humbly request the community members and volunteers to help me in this regard, and if need be, point me to the proper channel for lodging a bug report directly to Mozilla.

Thanks and regards,
Preetodeep Dev.

P.S:- If this issue is not resolved, then I will have no choice but to go back to Firefox version 62.0.2, which works just fine with all the default settings.

Asked by Preetodeep Dev 1 inyanga edlule

Last reply by Preetodeep Dev 5 ezinsukwini ezidlule

"Firefox.app" can't be opened.

I am running MACOS 10.15.5 on a MacBook Pro. Up until recently Firefox has worked perfectly. Now, and for maybe the past week or so, I get the pop-up error message "Firef… (funda kabanzi)

I am running MACOS 10.15.5 on a MacBook Pro. Up until recently Firefox has worked perfectly. Now, and for maybe the past week or so, I get the pop-up error message "Firefox.app" can't be opened. No other indications or messages.

I have removed and reinstalled the app from the Firefox 77.0.1.dmg file. Still have the issue. I get the same msg when attempting to start Firefox in safe mode. I thought at first this issue may be due to the upgrade to 10.15.5 from 10.15.4, but a family member's Firefox works perfectly on 10.15.5. I actually don't remember when the jump to "5" from "4" actually happened. I have checked the forms and found nothing relating to this specific error. Perhaps I missed it.

I have attempted to recover Firefox from an earlier (6/2/2020)Time Machine backup which I believe was prior to the "5" upgrade, but the message is still the same.

Any help/suggestions would be appreciated. Thanks.

Asked by ldhess 2 emasontweni adlule

Last reply by ldhess 1 usuku oludlule

MOUSE POINTER HANGS DURING PAGE LOAD (MACOS-MOJAVE)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything … (funda kabanzi)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything else until the page completely loads. Are there any settings that might cause this to occur or would prevent this from occurring?

Asked by cs-temp 3 emasontweni adlule

Last reply by cs-temp 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox 76.01 on Windows 7 broke audio completely

The 76.01 update of Firefox has completely broken the audio function in my browser. Youtube and Yahoo Finance specifically. I have not checked further. Yes I know Windows… (funda kabanzi)

The 76.01 update of Firefox has completely broken the audio function in my browser. Youtube and Yahoo Finance specifically. I have not checked further. Yes I know Windows 7 is not supported by Microsoft, but Firefox has claimed that it would support Windows 7 indefinitely. Yesterday when I opened Firefox a message said that audio and video might not work if I did not have DRM enabled. I checked and saw that I had DRM enabled, but audio did not work. A button in the message said Enable DRM, I clicked the button anyway. No audio. I restarted Firefox, no audio. I restarted my computer, no audio. I opened Chrome and everything is working fine. I did not even okay this update. I have my preferences set to NOT automatically update. it seems like Firefox is ignoring my preferences. Firefox should provide an instant downgrade to the previous version that supported audio. In the past I have downgraded a few times until things were working smoothly, but it's a headache. Now I understand Firefox makes it even harder to do that. I may just switch to Chrome permanently.

Asked by brtew 1 inyanga edlule

Last reply by brtew 3 ezinsukwini ezidlule

Firefox on Mac is freezing and missing min/max bar

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope. Th… (funda kabanzi)

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope.

This is on a new MacBook that's less than a month old, so it's a fairly new install.

Anyone have any ideas?

Asked by willjasen 3 emasontweni adlule

Last reply by willjasen 3 ezinsukwini ezidlule

Firefox / "consent.exe" crashing in infinite loop on startup

I have had the following issue 5 times now over a longer period of time (Windows 10, Firefox 77.0.1 and earlier versions). Rarely, when I want to start Firefox, I get stu… (funda kabanzi)

I have had the following issue 5 times now over a longer period of time (Windows 10, Firefox 77.0.1 and earlier versions).

Rarely, when I want to start Firefox, I get stuck in an infinite loop. The mouse cursor changes to a "loading" cursor and starts flickering forever, trying to start Firefox. This is bad enough for my whole system to behave strangely, e.g. mouse clicks will randomly not register or release.

Upon inspecting the task manager, I find that `consent.exe` repeatedly pops up and disappears. I assume it crashes and then firefox tries to restart, repeating in an infinite loop ... I only recently found a dubious/hacky way to stop this without logging out or restarting my pc: When I forcefully rename `C:/Windows/System32/consent.exe` via console, e.g. to `.../consent.exe_`, Firefox will crash "properly" with an error message and I can rename it back.

I have no idea what this `consent.exe` does or why it is called, which makes finding the cause or fixing the issue very hard..


Details / attempted fixes

The most recent time I had this issue, it appeared after trying to open an external link while Firefox was open. Firefox then found a new update and started automatically updating to the newest version (77.0.1), before trying to open the link and giving an error message (I don't remember what it was..). To properly apply the update I closed Firefox, tried to open it again, and I started getting this infinite crash loop.

This is not the first time I had this exact same issue, but the cause seems to vary. The first time I encountered this was back when there was a buggy Windows update, which if I read my logs correctly seems to have been at the end of February 2020. As far as I can remember at this time, the issue appeared immediately after restarting my PC and updating Windows (no opening of external links involved). The only way I managed to fix it was by uninstalling that Windows update. I disabled the following updates for some months. At this time I assumed the cause was the buggy Windows update, but since then I had the same issue 4 more times. Of the times I can remember the issue appeared immediately after

  • updating windows
  •  ??
  •  ??
  • clicking an external link
  • clicking an external link > automatic Firefox update > restart Firefox > crash

Every time I got this issue I tried many things to fix it, including

  • restarting Firefox
  • restarting the PC
  • deleting my Firefox profiles in `%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles` and `%AppData%\..\Local\Mozilla\Firefox\Profiles`

none of the above worked any time I had this issue - nonetheless the issue would disappear randomly without me knowing what fixed it.

The first time when it was seemingly caused by the buggy Windows update, I even uninstalled and reinstalled all of Firefox, including deleting my Profiles in AppData. Even then, the issue persisted on a completely clean and barebone install of Firefox. However, since then it is seemingly caused by opening external links and the problem always randomly disappeared before I got to try a clean Firefox install.

The most recent time, the issue disappeared while I was trying `firefox.exe --version`, `firefox.exe --help` to find out my Firefox version (I don't know the correct commands, so nothing happened). This did not work, but when I then tried to start Firefox again, I got about 10 or so error messages on the first attempt (unfortunately, I don't remember the error message..), and then the issue was gone on the second attempt to restart Firefox.

One other random guess I have is that some of my about:config settings may be related, in particular I completely disabled any links from opening popups, be it a new tab or window. But this sounds really like a bug and I certainly do not want to undo this setting.


In the end I am not even sure if this is a Firefox or Windows issue, and I am also not sure what would be a better place to look for support. Should I submit the above as bug report?

I am also very reluctant to try to reproduce the issue since I have no idea what the fix is and spent hours on it every time.

Asked by Shiwa 3 emasontweni adlule

Last reply by Shiwa 2 ezinsukwini ezidlule

Firefox slowing down my entire system

HI, it's a problem that's been around for years, yet i never got an appropriate answer, so i'm asking here: The longer i keep Firefox running, the slower my whole system … (funda kabanzi)

HI,

it's a problem that's been around for years, yet i never got an appropriate answer, so i'm asking here:

The longer i keep Firefox running, the slower my whole system gets and the slower firefox itself gets - up to a point (generally like about 10 hours or so) where everything becomes so slow, i have to manually shut down Firefox via the Task Manager. All that seems to be independent from the fact whether i actually do something in Firefox or not.

So i don't know what Firefox actually does while i'm away that kills my whole system, but i'd really like to know and i appreciate any help!!!

THX in advance

Asked by j.jansen7909 1 isonto elidlule

Last reply by j.jansen7909 21 amahora adlule

Eye strain because of flashing white screen while opening new tab

Hi Would it be possible to fix the issue of flashing of white screen while opening new tab to help prevent eye strain. It's really annoying and hurts the eyes when in a d… (funda kabanzi)

Hi

Would it be possible to fix the issue of flashing of white screen while opening new tab to help prevent eye strain. It's really annoying and hurts the eyes when in a dark room and using dark mode. The post here describes the problem very well:

https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/flashing-a-white-screen-while-open-new-tab/m-p/894858 https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/flashing-a-white-screen-while-open-new-tab/m-p/894858

Asked by atborg2 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox crashing many times

The last month many times FF is crashing. I cleaned FF, Intsalled again, checked hardware, etc.......nothing helped Signature js::TenuringTracer::traverse<T> More … (funda kabanzi)

The last month many times FF is crashing. I cleaned FF, Intsalled again, checked hardware, etc.......nothing helped

Signature js::TenuringTracer::traverse<T> More Reports Search UUID ba966403-60f9-40ea-ac8a-bdad10200630 Date Processed 2020-06-30 13:30:13 UTC Uptime 1,678 seconds (27 minutes and 58 seconds) Last Crash 231,443 seconds before submission (2 days, 16 hours and 17 minutes) Install Age 2,135,311 seconds since version was first installed (3 weeks, 3 days and 17 hours) Install Time 2020-06-05 20:01:59 Product Firefox Release Channel release Version 77.0.1 Build ID 20200602222727 (2020-06-02) Buildhub data OS Windows 10 OS Version 10.0.18363 Build Architecture amd64 CPU Info family 6 model 60 stepping 3 CPU Count 4 Adapter Vendor ID

NVIDIA Corporation (0x10de)

Adapter Device ID

GT218 [GeForce 210] (0x0a65)

Startup Crash

False

Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ Crash Address 0xffffffffffffffff EMCheckCompatibility

False

App Notes

FP(D00-L1000-W00001000-T000) DWrite? DWrite+ WR? WR- OMTP? OMTP+3

Processor Notes

processor_ip-172-31-26-137_us-west-2_compute_internal_7; ProcessorPipeline

Crashing Thread (0) Frame Module Signature Source Trust 0 xul.dll js::TenuringTracer::traverse<JSObject>(JSObject**) js/src/gc/Marking.cpp:2903 context 1 xul.dll js::gc::TraceEdgeInternal<JSObject*>(JSTracer*, JSObject**, char const*) js/src/gc/Marking.cpp:709 cfi 2 xul.dll js::NurseryShapesRef::trace(JSTracer*) js/src/vm/Shape.cpp:1997 cfi 3 xul.dll js::gc::StoreBuffer::GenericBuffer::trace(JSTracer*) js/src/gc/StoreBuffer.cpp:53 cfi 4 xul.dll js::Nursery::doCollection(JS::GCReason, js::gc::TenureCountCache&) js/src/gc/Nursery.cpp:1097 cfi 5 xul.dll js::Nursery::collect(JS::GCReason) js/src/gc/Nursery.cpp:983 cfi 6 xul.dll js::gc::GCRuntime::collectNursery(JS::GCReason, js::gcstats::PhaseKind) js/src/gc/GC.cpp:7465 cfi 7 xul.dll js::gc::GCRuntime::minorGC(JS::GCReason, js::gcstats::PhaseKind) js/src/gc/GC.cpp:7439 cfi 8 xul.dll mozilla::CycleCollectedJSContext::IsIdleGCTaskNeeded::IdleTimeGCTaskRunnable::Run() xpcom/base/CycleCollectedJSContext.cpp:501 cfi 9 xul.dll nsThread::ProcessNextEvent(bool, bool*) xpcom/threads/nsThread.cpp:1200 cfi 10 xul.dll NS_ProcessNextEvent(nsIThread*, bool) xpcom/threads/nsThreadUtils.cpp:481 cfi 11 xul.dll mozilla::ipc::MessagePump::Run(base::MessagePump::Delegate*) ipc/glue/MessagePump.cpp:87 cfi 12 xul.dll MessageLoop::RunHandler() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:308 cfi 13 xul.dll MessageLoop::Run() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:290 cfi 14 xul.dll nsBaseAppShell::Run() widget/nsBaseAppShell.cpp:137 cfi 15 xul.dll nsAppShell::Run() widget/windows/nsAppShell.cpp:406 cfi 16 xul.dll nsAppStartup::Run() toolkit/components/startup/nsAppStartup.cpp:271 cfi 17 xul.dll XREMain::XRE_mainRun() toolkit/xre/nsAppRunner.cpp:4608 cfi 18 xul.dll XREMain::XRE_main(int, char**, mozilla::BootstrapConfig const&) toolkit/xre/nsAppRunner.cpp:4750 cfi 19 xul.dll XRE_main(int, char**, mozilla::BootstrapConfig const&) toolkit/xre/nsAppRunner.cpp:4804 cfi 20 firefox.exe NS_internal_main(int, char**, char**) browser/app/nsBrowserApp.cpp:331 cfi 21 firefox.exe wmain(int, wchar_t**) toolkit/xre/nsWindowsWMain.cpp:131 cfi 22 firefox.exe __scrt_common_main_seh() /builds/worker/workspace/obj-build/browser/app/f:/dd/vctools/crt/vcstartup/src/startup/exe_common.inl:288 cfi 23 kernel32.dll BaseThreadInitThunk cfi 24 ntdll.dll RtlUserThreadStart cfi

Asked by jc.vdbunt 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by jc.vdbunt 5 ezinsukwini ezidlule

Log In Button Doesn't Work on Websites

Hi everyone, I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons… (funda kabanzi)

Hi everyone,

I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons on Firefox and going into 'Safe Mode', but it doesn't seem to work. Can you help me please?

Thank you.

Asked by brenden.hiskins 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by brenden.hiskins 4 ezinsukwini ezidlule

Printing of longer website still often not working - just one page printed

I thought having reported this problem long (I'd say years) ago - but still I have to use other browsers when I want to print many websites into a Pdf-file: Firefox creat… (funda kabanzi)

I thought having reported this problem long (I'd say years) ago - but still I have to use other browsers when I want to print many websites into a Pdf-file: Firefox creates only one page. E. g. when checking files on virustotal.com I keep a Pdf-file with the results. This needs usually two or three pages - but firefox creates just one. If I zoom it down to 40 % everything fits in that single page. But I'd rather have a file which I don't have to zoom up before I am able to read the contents ... When I use e. g. Opera several pages are created

Asked by berndleutenecker 1 isonto elidlule

Last reply by berndleutenecker 3 ezinsukwini ezidlule

Plugincontainer high cpu causing Prime video stutter

Plugincontainer high CPU causing Prime video stutter. I only get this with Amazon Prime, Hulu and Netflix are fine. This problem has just recently started. Plugincontaine… (funda kabanzi)

Plugincontainer high CPU causing Prime video stutter. I only get this with Amazon Prime, Hulu and Netflix are fine. This problem has just recently started. Plugincontainer in Hulu or Netflix hovers around 10% but in Amazon Prime it will shoot up to 60% causing the video to stutter. I have process explorer to monitor CPU.

My plugins are: OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. Version 1.8.1.1 Last Updated October 29, 2019

Shockwave Flash Shockwave Flash 32.0 r0 Version 32.0.0.387 Last Updated July 2, 2020

Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. Version 4.10.1582.2 Last Updated February 18, 2020

Firefox says they are up to date.

Asked by sotackd 3 ezinsukwini ezidlule

MY BROWSER DOWNLOADS VIDEOS NOW INSTEAD OF PLAYING

i was using it just fine before to access MOV files on the website that i wish to access on, but now it just suddenly starts asking me to download!!! I tried reinstalling… (funda kabanzi)

i was using it just fine before to access MOV files on the website that i wish to access on, but now it just suddenly starts asking me to download!!! I tried reinstalling and the same thing happend. I cheecked the in about:config for media.play stand alone is true and it still did not work. i tried turning it to false and true again did not work. i tried disabling hardware accelleration and it still did not work please help. i must access these files as they are large and plentiful and downloadin ghtem is extremely inefficient

Asked by babocoolnum.1 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by babocoolnum.1 3 ezinsukwini ezidlule

Youtube.com 8k Video Problem

I'm unable to watch 8k Videos On Youtube ,I can Just See Some Frames In Video. But I'm Able To Watch 8k Videos on Chrome & Edge There Is Problem With Firefox Only... … (funda kabanzi)

I'm unable to watch 8k Videos On Youtube ,I can Just See Some Frames In Video. But I'm Able To Watch 8k Videos on Chrome & Edge There Is Problem With Firefox Only...

Asked by pranavnage0 3 ezinsukwini ezidlule

Compiling FF78: "Could not find artifacts for ... "win32-minidump-stackwalk""

So I'm trying to compile the newest FF78 (W7x64). hg pull && hg update Now as usual, "mach" annoyingly complains about some compiler being outdated, so as ev… (funda kabanzi)

So I'm trying to compile the newest FF78 (W7x64).

   hg pull && hg update


Now as usual, "mach" annoyingly complains about some compiler being outdated, so as every month I have to

   mach bootstrap


I select 2 (normal FF), it downloads "node.tar.bz2", then "fix-stacks.tar.bz2" and then crashes with "Could not find artifacts for a toolchain build named `win32-minidump-stackwalk`".

So what exactly does it want me to do and why does this happen?

"mach clobber python" does not work.


Thank you


Full log:

    0:05.83 Setting up artifact node.tar.bz2
    0:05.84 Using artifact from local cache: ...\mozbuild\toolchains\97a30da439a065e2-node.tar.bz2
    0:05.93 rm tree: ...\mozbuild\node
    0:09.68 untarring "...\mozbuild\node.tar.bz2"
    0:05.72 Setting up artifact fix-stacks.tar.bz2
    0:05.73 Using artifact from local cache: ...\mozbuild\toolchains\7857866b42f45825-fix-stacks.tar.bz2
    0:05.79 rm tree: ...\mozbuild\fix-stacks
    0:05.79 untarring "...\mozbuild\fix-stacks.tar.bz2"
    0:05.53 Could not find artifacts for a toolchain build named `win32-minidump-stackwalk`. Local commits, dirty/stale files, and other changes in your checkout may cause this error. Make sure you are on a fresh, current checkout of mozilla-central. If you are already, you may be able to avoid this error by running `mach clobber python`. Beware that commands like `mach bootstrap` and `mach artifact` are unlikely to work on any versions of the code besides recent revisions of mozilla-central.
   Error running mach:
       ['bootstrap']
   The error occurred in code that was called by the mach command. This is either
   a bug in the called code itself or in the way that mach is calling it.
   You can invoke |./mach busted| to check if this issue is already on file. If it
   isn't, please use |./mach busted file| to report it. If |./mach busted| is
   misbehaving, you can also inspect the dependencies of bug 1543241.
   If filing a bug, please include the full output of mach, including this error
   message.
   The details of the failure are as follows:
   subprocess.CalledProcessError: Command '['...\\mozilla-build\\python3\\python3.exe', '...\\mozilla-source\\mozilla-relea
   se\\mach', 'artifact', 'toolchain', '--from-build', 'win32-minidump-stackwalk']' returned non-zero exit status 1.
     File "...\mozilla-release\python/mozboot/mozboot/mach_commands.py", line 44, in bootstrap
       bootstrapper.bootstrap()
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\bootstrap.py", line 544, in bootstrap
       checkout_root)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\bootstrap.py", line 400, in maybe_install_private_packages_or_exit
       self.instance.ensure_minidump_stackwalk_packages(state_dir, checkout_root)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\mozillabuild.py", line 156, in ensure_minidump_stackwalk_packages
       minidump_stackwalk.WINDOWS_MINIDUMP_STACKWALK)
     File "...\mozilla-release\python/mozboot\mozboot\base.py", line 358, in install_toolchain_artifact
       subprocess.check_call(cmd, cwd=state_dir)
     File "...\mozilla-build\python3\lib\subprocess.py", line 291, in check_call
       raise CalledProcessError(retcode, cmd)

Asked by sdagfk 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by sdagfk 3 ezinsukwini ezidlule

FirefoxCP WebExtensions stopping web pages being loaded

Hi all, In the last couple of days, Firefox has stopped loading any web pages on start-up. When I look at the activity manager on my mac, I see a FirefoxCP WebExtensions … (funda kabanzi)

Hi all,

In the last couple of days, Firefox has stopped loading any web pages on start-up. When I look at the activity manager on my mac, I see a FirefoxCP WebExtensions task right at the top of the queue using 99 - 100% CPU. When I cancel this task, Firefox immediately starts loading pages as normal. There are also FirefoxCP Web Content and FirefoxCP Privileged Content tasks, but they don't seem to be causing any problems.

I'm running Firefox 78.0.1 on a mid-2012 MacBook Pro with MacOS High Sierra 10.13.6. My only extensions are Adblock Plus, Browsec VPN and Greasemonkey. My Plugins are OpenH264 Video Codec, Shockwave Flash 32.0 r0 and Widevine Content Decryption Module

Any help greatly appreciated.

Asked by mark_woronowicz 3 ezinsukwini ezidlule

firefox 78.0.1 ask privillenges to download files at c:

Why when i update to firefox 78.0.1 DOESN'T let me to download anything at c:??? The previews version 77.0.1 i can download at c: normally. Now i can't. WHY???? … (funda kabanzi)

Why when i update to firefox 78.0.1 DOESN'T let me to download anything at c:???

The previews version 77.0.1 i can download at c: normally.

Now i can't.

WHY????

Asked by Gregory 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Gregory 3 ezinsukwini ezidlule

Scrolling and pages jumps

Firefox Version 78.0.1 Build ID 20200630195452 How do I stop pages from jumping while scrolling? Happens when scrolling on lots of websites: Youtube and yahoo for exam… (funda kabanzi)

Firefox Version 78.0.1 Build ID 20200630195452

How do I stop pages from jumping while scrolling? Happens when scrolling on lots of websites: Youtube and yahoo for example.

Any help?

Asked by digitalshooter 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by digitalshooter 3 ezinsukwini ezidlule

Firefox doesn't load Facebook

Greetings. Yesterday facebook was loading fine, now it doesn't load. The login page appears, i enter my credentials and all i get is the blue top bar and a couple of butt… (funda kabanzi)

Greetings. Yesterday facebook was loading fine, now it doesn't load. The login page appears, i enter my credentials and all i get is the blue top bar and a couple of buttons that don't work. It is working fine on microsoft edge and on my laptop also running firefox. I tried running in safe mode and deleting facebook cookies, it didn't help. I used an extension to change my user agent to a mobile one and the mobile facebook page seems to load fine. User agents for other browsers don't load as well. What is going on?

Asked by Mike 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Mike 2 ezinsukwini ezidlule