Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Data form does not open in firefox but does on another browser.

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not op… (funda kabanzi)

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not open (i.e. when you click on the register button) However, the same opens in another browser...

Is there any setting that I may not be having right?

Michael.

Asked by Mike N.K 1 inyanga edlule

Last reply by TyDraniu 1 inyanga edlule

Getting Rosetta Stone to work on my desktop computer.

Hi, I am trying to run Rosetta Stone on my desktop. It only refers me to the mozilla blog page, but I cannot find what I need to change to allow the program to work. H… (funda kabanzi)

Hi, I am trying to run Rosetta Stone on my desktop. It only refers me to the mozilla blog page, but I cannot find what I need to change to allow the program to work. Help!

thank you!

Donna

Asked by d.steinfort 1 inyanga edlule

Last reply by Pallavi kumari 1 inyanga edlule

Video stuttering after 78.0.2 release

After the last release, common stream platforms are struggling to properly play video. Firstly it started while I was navigating over other tabs while listening to the au… (funda kabanzi)

After the last release, common stream platforms are struggling to properly play video. Firstly it started while I was navigating over other tabs while listening to the audio of a youtube video for example, and the stuttering stopped for a while when I selected the video tab. But now it seems that nothing fixes this bug, as I already tried reinstalling it at least 4 times, with or without addons. Currently I'm using the Windows version running on a Windows 10, Ryzen 5 3600, 32GB RAM and Rx580 video card machine, and I don't see the problem occurring on the Linux Mint version that runs in the same machine. I need some help because this stuttering/lagging is making work on a single machine quite frustrating.

Asked by rapakill1st 1 inyanga edlule

Last reply by Pallavi kumari 1 inyanga edlule

Downloading an App or File

The last couple of weeks, when I down loaded an App for Adobe Lightroom, or a Zip file for an other program, they automatically open in VLC media player , even as it are… (funda kabanzi)

The last couple of weeks, when I down loaded an App for Adobe Lightroom, or a Zip file for an other program, they automatically open in VLC media player , even as it are not video or music files. I have changed the settings for downloads in the option menu, but it still become VLC named files and open automatic in VLC media player. Any sugestions ,

Thanks, Bert Schmitz

Asked by bschmitz 4 emasontweni adlule

Last reply by Pallavi kumari 3 emasontweni adlule

flipkart website

when i open flipkart.com in any tab it refreshes again and again automatically and flipkart opens in every tab i opened. in other browser it works correctly. … (funda kabanzi)

when i open flipkart.com in any tab it refreshes again and again automatically and flipkart opens in every tab i opened. in other browser it works correctly.

Asked by Aryan 4 emasontweni adlule

Last reply by Pallavi kumari 3 emasontweni adlule

How Do I turn off Firefox Save-Password Question

Although Ask to save logins and passwords for websites is unchecked, I am asked if I want them saved at every site that requires a password. How can I change this? Windo… (funda kabanzi)

Although Ask to save logins and passwords for websites is unchecked, I am asked if I want them saved at every site that requires a password. How can I change this? Windows 10, on MSI laptop.

Asked by mypho5599 1 ihora elidlule

Last reply by o162053 37 imizuzu edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Flash player on Firefox Win10

Hello... I installed Win 10 Tech preview yesterday and re-installed Firefox as i find it the best browser. I now have a problem of not being able to watch videos within w… (funda kabanzi)

Hello... I installed Win 10 Tech preview yesterday and re-installed Firefox as i find it the best browser. I now have a problem of not being able to watch videos within web content. It asks to install Flash but when you click on link for download, it is empty. Any help or ideas on how to overcome this issue? Many Thanks

Asked by J3FF0RD 5 iminyaka edlule

Last reply by philipp 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Beta 34 doesn't print in Windows 10TP 6.4.9860, just blank pages.

Went through all the suggested fixes, reset printer but all the printer does is feed paper (two sheets for a single page doc). I converted the webpage to a PDF and it pri… (funda kabanzi)

Went through all the suggested fixes, reset printer but all the printer does is feed paper (two sheets for a single page doc). I converted the webpage to a PDF and it printed.

Asked by carolinagirl38D 5 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox profile on user data partition inaccessible when Firefox running on Windows 10 Technical Preview as virtualized by VMware Workstation 11.0.

This is how my family stores their respective Firefox profiles on the family computer: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 P… (funda kabanzi)

This is how my family stores their respective Firefox profiles on the family computer:

********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 Path=E:\<user>\Mozilla\ff\ff1 ********** The "E:\" partition is our user data partition. We keep Mozilla profiles there for two reasons: 1. Ease of backup. No need for YET ANOTHER special back-up rule. 2. All of the operating systems on the machine (we usually are running several via multi-boot) can use the same profiles, which hence do not become unsynchronized across the various operating systems. We do the same thing for Thunderbird: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=Bellsouth IsRelative=0 Path=E:\<user>\Mozilla\tb\tb1 ********** So now we're evaluating Windows 10 Technical Preview... not on bare metal, but rather as virtualized by VMware Workstation 11.0, which treats partitions other than C: as mapped network drives. Hence, our profiles now look like: ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=default IsRelative=0 Path=\\vmware-host\Shared Folders\E\<user>\Mozilla\ff\ff1 ********** [General] StartWithLastProfile=1 [Profile0] Name=Bellsouth IsRelative=0 Path=\\vmware-host\Shared Folders\E\<user>\Mozilla\tb\tb1 ********** Note that VMware Workstation maps external partitions via "\\vmware-host\Shared Folders\<drive letter>". By the way, apps running on Windows 10 TP virtualized in general have no problems accessing our E: partition in this manner. Thunderbird is able to find and use the non-relative partitions without issue. However, Firefox fails to do so. After experimenting a bit, this is what appears to be happening: 1. Firefox appears in the Process List for less than one second and then disappears. 2. Firefox generates the error: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window." 3. Click the "Close Firefox" button. 4. Firefox generates the error: "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." Well, that last error is infamous... but we learned long ago how to find/fix missing profiles. This is something else altogether. Is the problem simply that Firefox cannot have profiles on mapped network drives... but Thunderbird can? Or is there some other issue lurking here? Thanks in advance for your assistance. Best regards, ...milo47 P.S. I'm writing this on Firefox on Windows 7 / SP1 / Pro / x64 on bare metal... not under Windows 10... so the Troubleshooting Information is misleading. Obviously, I cannot run Firefox yet on Windows 10!

But, for what it's worth, I don't use many plug-ins, and the version of Firefox on Windows 10 is absolutely up-to-date.

Asked by milo47 5 iminyaka edlule

Last reply by guigs 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

It seems that my bookmarks are no longer in my sync account?

I've been using nightly on windows preview for a long time, I reinstalled several times and it worked well. Recently reinstalled windows and logged on my sync account and… (funda kabanzi)

I've been using nightly on windows preview for a long time, I reinstalled several times and it worked well. Recently reinstalled windows and logged on my sync account and found nothing synced. I checked the status at https://status.services.mozilla.com/ , where I found nothing wrong. After that I installed ff mobile on my phone and sync, only my recent added things synced.

...well...so is there some method to get my bookmarks back?

I was using a proxy before and this time I've got no access to it for I'm in China... Will the location affect which server I'm connecting to and in turn change what I got synced? If so can I fix the problem by modify about:config or sth. like that?

Firefox nightly 38.0a1 , on windows preview 9926

Asked by wyj1017146866 5 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

iCloud makes Firefox crash. Any solutions to this?

Hey! I've been using iCloud Bookmarks on my PC for a long time, with Firefox. It has always worked like a charm. Of course it hasn't been like using my Mac with iCloud, b… (funda kabanzi)

Hey!

I've been using iCloud Bookmarks on my PC for a long time, with Firefox. It has always worked like a charm. Of course it hasn't been like using my Mac with iCloud, but it works. But a couple of weeks ago it started to make my Firefox crash. I don't know if the problem is some recent updates by Firefox, or what's wrong. Has anybody experienced something like this?

Asked by jaquezz 5 iminyaka edlule

Last reply by guigs 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox sometimes doesn't register clicks both web page and UI

Clicking on tabs is sometimes not registered, clicking on forms/links and web page elements in general is sometimes not registered. Roughly every fifth click is not regis… (funda kabanzi)

Clicking on tabs is sometimes not registered, clicking on forms/links and web page elements in general is sometimes not registered. Roughly every fifth click is not registered. Safe mode doesn't help. Other apps are just fine. Running Windows 10 (10041) and Firefox 36.0.4.

Asked by mareknos 5 iminyaka edlule

Last reply by philipp 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Recently Bookmarked items have reverted to very old ones.

How can I restore the items in the Recently Bookmarked? It has reset itself twice now and only has some very old bookmarks. I can restore a saved profile, but this is r… (funda kabanzi)

How can I restore the items in the Recently Bookmarked? It has reset itself twice now and only has some very old bookmarks.

I can restore a saved profile, but this is reset by Sync, so I have had to delete my account and restart it again. This saves a good profile, but after a reboot, the Recently Bookmarked item revert to old ones (4+ years) again.

I am running Window 10 Ver 9926.

Thanks

Asked by Ratsea 5 iminyaka edlule

Last reply by cor-el 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

i need to set up password when install or uninstall of extension in mozilla firefox, if this is possible then tell me how will i do that. some privecy concorn..

i need to set up password when install or uninstall of extension in mozilla firefox, if this is possible then tell me how will i do that. some privecy concorn..

Asked by Sriram131 5 iminyaka edlule

Last reply by guigs 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Website (TweetDeck) JavaScript Broken in FFDev Ed. v40, no normal solutions solve problem

I've been extremely frustrated the last few days, as since the day I updated to FF40 I've had problems with the Twitter web app, TweetDeck. There are errors in the site w… (funda kabanzi)

I've been extremely frustrated the last few days, as since the day I updated to FF40 I've had problems with the Twitter web app, TweetDeck. There are errors in the site which may or may not be caused by something on their end or an updated feature on FF40's end.

Basically, there are some JS functions that are being called that aren't working. There's also a warning that appears several times that SHA-1 isn't the best encryption.

Here are the errors I get in the console:

JQMIGRATE: Logging is active default.0712cf5a58.js:5:12874 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7818 c/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14483 .each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:4500 et.prototype.each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:2435 c@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14436 e/this.attachChild@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:9:24810 e/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:19:22856 e.after/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7861 e.before/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:7702 c/<@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14483 .each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:4500 et.prototype.each@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/default.0712cf5a58.js:3:2435 c@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:1:14436 e/this.initUI@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:20:3123 e/

Fri, 12 Jun 2015 12:11:08 GMT > bitandbang > Arguments { 0: "Signer HTTP status:", 1: 200, 2 more… } default.0712cf5a58.js:18:26740 Fri, 12 Jun 2015 12:11:17 GMT > bitandbang > Arguments { 0: "Stream HTTP status:", 1: 200, 2 more… } default.0712cf5a58.js:18:26740 Error in periodic task: Object { id: "sched_task_227", callback: function (), period: 300000, cycleStartTime: 1434111980176 } Error: TypeError: this.getTwitterLoginAccount(...) is undefined Stack trace: e/this.getExperiments@https://ton.twimg.com/tweetdeck-web/web/scripts/swift/app/main.084897b117.js:4:5610

Asked by bitnb 5 iminyaka edlule

Last reply by John99 5 iminyaka edlule