Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Can't add a secondary email.

At first I wanted to update the Main email and followed the instructions on how to do it. Everything seem to be working until I hit the button "add secondary email". Then… (funda kabanzi)

At first I wanted to update the Main email and followed the instructions on how to do it.

Everything seem to be working until I hit the button "add secondary email".

Then I get this message saying "Secondary email must be different than your account email".

I was obviously not writing the account email there, it was a different email but @gmail.com too. No I still can't add a secondary email that is gmail.com too.

Is this something Firefox needs to fix or is not possible to use 2 different emails from the same email provider?

Help how can I add a secondary email?

Asked by Jos 2 izinyanga ezidlule

Question browser problem

‘Anyone having my problem off and on when I am in my Yahoo mail it says I am not online I do nort have this problem with any other browser. I have tried to reload and eve… (funda kabanzi)

‘Anyone having my problem off and on when I am in my Yahoo mail it says I am not online I do nort have this problem with any other browser. I have tried to reload and everything but comes back a lot’ for ‘Firefox’

Asked by Ardell 2 izinyanga ezidlule

Youtube Audio quits midstream / FF 89.0.2 / Win 10 Pro (21H1 update)

This started a few days ago after both Win and FF updates. Part way through a YT video, it freezes with the spinning wheel. Reload the webpage, the video resumes but wi… (funda kabanzi)

This started a few days ago after both Win and FF updates. Part way through a YT video, it freezes with the spinning wheel. Reload the webpage, the video resumes but without any audio. Clear history and cache, close and restart FF, still no audio for that webpage. Sometimes other YT webpages will play the audio for a while, then suffer the same spinning wheel / no audio after reloading. Copy & Paste the YT video URL into MS Edge and the YT video plays with no problems. ?????

Asked by yadro 2 izinyanga ezidlule

Is my constance INSTABILITY PROBLEMS

with rel 89.0 and 90... being experienced elsewhere? Prior to 89.0, I have had NO problems with Firefox back to release 1.0 2004? It has not gone down yesterday or today… (funda kabanzi)

with rel 89.0 and 90... being experienced elsewhere? Prior to 89.0, I have had NO problems with Firefox back to release 1.0 2004? It has not gone down yesterday or today but last week, it crashed more than once every day. I am still on 90.0b12. Is there a more SOLID version available?

Asked by jagman55 2 izinyanga ezidlule

Audio stops playing

Basically what happens is that for example if i play a video on youtube the video plays for a while and then it shows a loading icon and firefox lags a bit. The video jus… (funda kabanzi)

Basically what happens is that for example if i play a video on youtube the video plays for a while and then it shows a loading icon and firefox lags a bit. The video just continues playing after that but without any audio. I tried this in chrome and edge and they work perfectly fine. I tried this out in troubleshoot mode but it still happens. The videos only start having audio again if I restart firefox and then the issue happens again. All my drivers are up to date and I also toggled webrender but that didnt make any difference.

How do I solve this

Asked by jeetdps2006 2 izinyanga ezidlule

dual monitor streaming fps drop while Firefox is not the active window

I'm using a dual monitor setup and I often have a youtube video on the 2nd monitor. While something I'm in the main application, the youtube video continues at significan… (funda kabanzi)

I'm using a dual monitor setup and I often have a youtube video on the 2nd monitor. While something I'm in the main application, the youtube video continues at significantly lower frame rate. I'm running an RTX3080, and Ryzen 5800, I feel like this shouldnt be a problem.... I've tried disabling hardware acceleration but it results in terrible stutter and tearing...

O wise community I beseech you for advice.

Asked by marton.polos 2 izinyanga ezidlule

Firefox not opening

While still on High Sierra software on my Mac Pro, Firefox suddenly disappeared from screen - the top bar on the screen turned from white to blue. When I clicked on the b… (funda kabanzi)

While still on High Sierra software on my Mac Pro, Firefox suddenly disappeared from screen - the top bar on the screen turned from white to blue. When I clicked on the browser icon, nothing. I trashed and re-downloaded app, but the same result. Apple support said I needed to upgrade to Catalina, which I did. Same problem. Trashed and reloaded - nothing. Cannot get Firefox to open in Catalina.

Asked by dlmeyer1965 2 izinyanga ezidlule

How to catch CORS error while loading external website in iframe.

Loading external website in an iframe is getting blocked because of x-frame-options in response headers. I want to listen to the error from iframe and show some alert to … (funda kabanzi)

Loading external website in an iframe is getting blocked because of x-frame-options in response headers. I want to listen to the error from iframe and show some alert to the user. So is there any way to catch the exception/error while loading external content in an iframe??

Asked by Naresh Gunda 2 izinyanga ezidlule

Incredibly Slow PC

I've been using Firefox for quite a few years . . . after these past couple of updates my PC is running so slow it is almost to the point of becoming unusable. How do I c… (funda kabanzi)

I've been using Firefox for quite a few years . . . after these past couple of updates my PC is running so slow it is almost to the point of becoming unusable.

How do I check which programs are running at 'startup' and which programs are running in 'background'?

I can't say that it is Firefox causing this problem but I'd sure like to fix it.

Something is up that won't allow me to 'search' from the lower task bar

Thanks

Mike

Asked by 64fab4 2 izinyanga ezidlule

Uploading a .app file to an <input type="file" /> is broken on Firefox

My file input looks like this: ``` <label role="presentation"> <input onChange={handleInput} type="file" accept=… (funda kabanzi)

My file input looks like this: ```

       <label role="presentation">
         <input
           onChange={handleInput}
           type="file"
           accept=".app"
           style={{ display: 'none' }}
         />
       </label>

```

And here is my handler: ```

 handleInput = (evt) => {
   const file = evt.target.files[0];
   console.log(`File size: ${file.size}`);
   uploadToServer(file);
 };

```

For every extension different than ".app", this will print the size and upload the file to the server. For ".app" files, the printed file size is 0, and the server upload simply hangs. This issue is not reproducible on Chrome and Safari. I only encountered this issue for ".app" files.

Asked by johnny 2 izinyanga ezidlule

Automatically change desktop background from firefox

i was watching youtube and suddenly my pc lagged and when i was minimize the firefox the new weird image was set as desktop background .please tell me how to remove this … (funda kabanzi)

i was watching youtube and suddenly my pc lagged and when i was minimize the firefox the new weird image was set as desktop background .please tell me how to remove this from firefox 'next desktop background'

Asked by yashrajchandra2407 2 izinyanga ezidlule

Request for a CSS file takes 40 seconds, only for some users: 20 secs "Blocked"; 20 secs "Connecting"

At first, I was debugging an EMPTY_RESPONSE issue in Chrome, but, then, I tested access to the same file in FireFox, and I saw the issue at hand: that is, instead of EMPT… (funda kabanzi)

At first, I was debugging an EMPTY_RESPONSE issue in Chrome, but, then, I tested access to the same file in FireFox, and I saw the issue at hand: that is, instead of EMPTY_RESPONSE in Chrome (which, I figure, might involve a timeout that Chrome does but which FireFox doesn't do), I see what's shown in the attached screenshot: namely, that the request blocks for 20 seconds (trying to access an available socket, as I understand it), then takes 20 seconds "Connecting".

This seems to be something specific to the given user's machine -- maybe malware. However, I want to know more specifically what's happening. The idea is that maybe this 40 second delay in FireFox might help explain the EMPTY_RESPONSE in Chrome.

I found the following StackOverflow post: https://stackoverflow.com/questions/27740692/request-stalled-for-a-long-time-occasionally-in-chrome

From that, in particular: "If the problem occurs only when accessing a particular server, the reason might be that chrome is fetching multiple resources (like images, CSS files, etc) on parallel connections. Since, in your case, the server is on your local network, you might want to ask the server's administrator to add support for persistent TCP connections."

I've checked to be sure the app-server (WebSphere in iSeries) is configured to allow persistent connections, and that is the case (per its admin-console). The issue does occur (for those for whom it occurs) only against our iSeries WebSphere instances, not against our Windows one. So, I've suspected something in the TCP or HTTP config on our iSeries app-servers. However, only certain users have that problem. My workstation, for instance, doesn't have that problem. So, it's not clear how it could be a server-side problem.

Meanwhile, the problem does exist for at least two users outside our network. So, if it's malware, it would seem that, somehow, those two external users happen to have the same malware as certain of our internal users. However, we haven't found any malware on our internal users' machines (using Malwarebytes, etc.) -- which, though, of course, doesn't mean there isn't any there.

Also, in the attached screenshot, the file in question is from the Bootstrap third-party JavaScript library, but we're hosting the copy of it that we're using; so, it's not a matter of needing to be able to access it from a third-party server.

Any ideas about this would be much appreciated.

Asked by llefever 2 izinyanga ezidlule

Firefox 52.9.0

Hello. Might anyone know how to stop the garbled characters in a save to .pdf operation? Using Firefox 52.9.0 and Adobe 8, whenever I try to print on occasion the images… (funda kabanzi)

Hello. Might anyone know how to stop the garbled characters in a save to .pdf operation? Using Firefox 52.9.0 and Adobe 8, whenever I try to print on occasion the images come out w/ characters where words should be and overlapping lines w/ images. Doesn't happen all the time, but often enough to be a problem. Inconsistent results, and when it does work, the images and wordings are spread quite a bit apart. Thank you for recommendations.

Asked by dbmoylan 2 izinyanga ezidlule

Language changing in Wordpress Gutenberg editor

When using Firefox version 89.0.2 (64-bit) on a Mac and editing a Wordpress post using the inbuilt Gutenberg editor the language changes, without notice, from English to … (funda kabanzi)

When using Firefox version 89.0.2 (64-bit) on a Mac and editing a Wordpress post using the inbuilt Gutenberg editor the language changes, without notice, from English to what appears to be German. I have checked all my settings in Wordpress and on Firefox and all settings are for English. This does not happen using Safari or Chrome so I suspect it is an issue particular to Firefox. Has anybody else had the same experience or know how I can resolve it?

Asked by tonyp2 2 izinyanga ezidlule

YouTube video playback issue

Up until today, I have been able to watch YouTube videos without any issues. Today, I tried to watch a video on YouTube and got a green screen with weird blocky images on… (funda kabanzi)

Up until today, I have been able to watch YouTube videos without any issues.

Today, I tried to watch a video on YouTube and got a green screen with weird blocky images on the left side (it's always the left side).

It's not on every video, and it's YouTube specific. I have tried other video platforms and watching YouTube videos that are embedded on other sites with no issues.

Some Videos on YouTube playback with absolutely no issues.

Some Videos changing the resolution down 1 setting allows playback.

Issue seems to go away when I disable hardware acceleration. As mentioned, there were no issues up until today and nothing has changed on the desktop. It was literally fine up until I went to bed. Woke up this morning and the issue started.

Image of issue attached.

Asked by stevenbadeaux 2 izinyanga ezidlule

Headphone Sound Quality

Since the most recent Windows 10 update, I've noticed that when I use my Bluetooth headphones(over the ear), while the Firefox browser is open, the sound quality sounds d… (funda kabanzi)

Since the most recent Windows 10 update, I've noticed that when I use my Bluetooth headphones(over the ear), while the Firefox browser is open, the sound quality sounds distorted and low. When I use Google Chrome or Windows Edge the sound quality is considerably better(only if they are open while Firefox is closed). I notice that if I have Firefox open the sound is distorted regardless of what browser is open and as soon as I close Firefox the sound quality instantly improves....rather dramatically. This was not an issue with Firefox, before the last Windows 10 update. Any idea of what could be causing this problem and how too correct it?

Asked by a.clark 2 izinyanga ezidlule

Firefox Color Extension

Hello again, Thanks for fixing the Color Extension. It is working fine now! I just have one last question: How to fix the black background preference loadup links tabs on… (funda kabanzi)

Hello again, Thanks for fixing the Color Extension. It is working fine now! I just have one last question: How to fix the black background preference loadup links tabs on the main tab page. They should be white. Can I fix it from my end? It is making it difficult to make a few of my designs look right. (See picture below.) I see there is no way to fix this in the Extension, even under the advanced tab. Thanks for any help. Have a good day!

Asked by SpringSong25 2 izinyanga ezidlule

MSAL IFrame (Teams Admin Center)

When trying to access the Microsoft Teams Admin Center all I get is a blank page titled MSAL IFrame (see attachment). The admin center still works fine in other browsers,… (funda kabanzi)

When trying to access the Microsoft Teams Admin Center all I get is a blank page titled MSAL IFrame (see attachment).

The admin center still works fine in other browsers, just not Firefox and only since a couple of weeks ago. I have been able to access the Admin center through Firefox previously?

Any help would be appreciated. Thanks!

Asked by Luke Seeney 2 izinyanga ezidlule

Очень много потребяелся ОЗУ и совсем не сходится со встроеным диспетчером

Браузер стал потреблять очень много памяти, (у меня из начально было 4Gb), для решения проблемы добавил еще 4 Gb, но и браузер стал потреблять все остальное, как урезать … (funda kabanzi)

Браузер стал потреблять очень много памяти, (у меня из начально было 4Gb), для решения проблемы добавил еще 4 Gb, но и браузер стал потреблять все остальное, как урезать аппетиты браузера? В итоге это приводит к нехватке памяти и аварийному завершению браузера.

Asked by kill_v 2 izinyanga ezidlule

Google homepage will not open unless I clear the history first.

Recently switched from Comcast to Sonic. Have a bunch of identity issues. Old sites do not recognize me, and put me through a bunch of hoops to get on the web page. ALS… (funda kabanzi)

Recently switched from Comcast to Sonic. Have a bunch of identity issues. Old sites do not recognize me, and put me through a bunch of hoops to get on the web page.

ALSO.....Using Firefox, and Google homepage. The homepage will not open unless I first clear the history. Then it will open. It will open if I migrate from one website to another, but if I close it down and try to reopen the homepage......again....I have to delete history first.

Any suggestions? Thanks in advance.

Asked by gwkelly06 2 izinyanga ezidlule

Last reply by timo16 2 izinyanga ezidlule