Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Upgrading 6.0.2 to 9-0-1 on a Mac 10.6.8 Intel Core 2 Duo

Have a Mac Mini 10.6.8 Intel 2 Duo Core and want to upgrade from 6.0.2 to 9.0.1 Our bank has requested that we upgrade as soon as possible for security reasons, I have t… (funda kabanzi)

Have a Mac Mini 10.6.8 Intel 2 Duo Core and want to upgrade from 6.0.2 to 9.0.1 Our bank has requested that we upgrade as soon as possible for security reasons, I have tried several times, but the upgrading stops with 4 minutes still to go. The upgrading seems to work with two steps. First with a form with a line filling with blue. It goes on and on. Once I have reached the nexr form that has a line that fills with blue. It goes on until it stops with 4 seconds to go.

Asked by u89708795 9 iminyaka edlule

Answered by Swarnava Sengupta 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

When I follow the update instructions my firefox does not update, I have clicked on the update button and the browser just closes

When I click on Help / About / Apply update it does not appear that anything happens / changes with my browser. Application Basics Name Firefox V… (funda kabanzi)

When I click on Help / About / Apply update it does not appear that anything happens / changes with my browser.

 Application Basics
       Name
       Firefox
       Version
       6.0.2
       User Agent
       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:6.0.2) Gecko/20100101 Firefox/6.0.2
       Profile Directory
         Open Containing Folder
       Enabled Plugins
         about:plugins
       Build Configuration
         about:buildconfig
 Extensions
       Name
       Version
       Enabled
       ID
       Skype Click to Call
       5.8.0.8855
       true
       {82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}
       Youtube Music Player
       4.11.0.30
       true
       beamgeraet@web.de
       Java Console
       6.0.32
       false
       {CAFEEFAC-0016-0000-0032-ABCDEFFEDCBA}
 Modified Preferences
     Name
     Value
       accessibility.typeaheadfind.flashBar
       0
       browser.places.smartBookmarksVersion
       2
       browser.startup.homepage_override.buildID
       20110902133214
       browser.startup.homepage_override.mstone
       rv:6.0.2
       extensions.lastAppVersion
       6.0.2
       network.cookie.prefsMigrated
       true
       places.database.lastMaintenance
       1384358025
       places.history.expiration.transient_current_max_pages
       120635
       privacy.donottrackheader.enabled
       true
       privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
       true
       security.warn_viewing_mixed
       false
 Graphics
       Adapter Description
       AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250
       Vendor ID
       1002
       Device ID
       9712
       Adapter RAM
       256
       Adapter Drivers
       aticfx64 aticfx64 aticfx32 aticfx32 atiumd64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64
       Driver Version
       8.822.4.0
       Driver Date
       2-28-2011
       Direct2D Enabled
       true
       DirectWrite Enabled
       true (6.2.9200.16571)
       ClearType Parameters
       ClearType parameters not found
       WebGL Renderer
       Google Inc. -- ANGLE -- OpenGL ES 2.0 (ANGLE 0.0.0.686)
       GPU Accelerated Windows
       1/1 Direct3D 10

Asked by mccormick.lee 7 iminyaka edlule

Answered by philipp 7 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Logitech "back" button no longer works after 6.0.2 update

The navigation buttons (back and forward) on my Logitech mouse have worked correctly in every version of Firefox I've used, including 6.0.1. I just updated to 6.0.1, and … (funda kabanzi)

The navigation buttons (back and forward) on my Logitech mouse have worked correctly in every version of Firefox I've used, including 6.0.1. I just updated to 6.0.1, and the buttons no longer work. I have tried Opera and Internet Explorer, and confirmed that the buttons work correctly with those browsers.

Asked by TedM 9 iminyaka edlule

Answered by CMHSE 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Add-ons Manager will not open just shows the loading animation

Trying to view & check Add-ons using Add-ons Manger as follows: Tools - Add-ons which results in new tab opening, but all that is displayed is the Loading Icon with t… (funda kabanzi)

Trying to view & check Add-ons using Add-ons Manger as follows: Tools - Add-ons which results in new tab opening, but all that is displayed is the Loading Icon with the timer animation. I have now left it running for over 45 minutes prior to writing this information. The problem was also evident after the upgrade from Version 4 to Version 5 earlier this year.

Asked by JWorth2k 9 iminyaka edlule

Answered by tkinrb 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I delete something from the drop-down menu of the URL bar. I went there accidentally and don't want it in the list.

I directly typed what I thought was the correct URL into the URL box. It took me to a site different from where I was wanting to go. Now that site's URL is in the list of… (funda kabanzi)

I directly typed what I thought was the correct URL into the URL box. It took me to a site different from where I was wanting to go. Now that site's URL is in the list of URL's in the drop-down box. Is there some way of deleting this from the drop-down list? It seems to me that there used to be a way to do this--a small x on the right side of each site's URL in the list. After one of the updates this was no longer there.

Asked by mshragland 9 iminyaka edlule

Answered by ideato 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

My extra mouse button no longer opens tabs in a new window

I have a Logitech Marble Mouse. It has two extra buttons. I use one for "back" and the other is set to "auto-scroll". For as long as I can remember when I clicked on a li… (funda kabanzi)

I have a Logitech Marble Mouse. It has two extra buttons. I use one for "back" and the other is set to "auto-scroll". For as long as I can remember when I clicked on a link with the "auto-scroll" button the link would open in a new window. Since I updated to Firefox 6.0.2 this behavior has changed. Nothing happens now when I click on a link with the "auto-scroll" button.

Asked by kirker187 9 iminyaka edlule

Answered by Hasan 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox is not responding after clicking on symbol, Cannot delete firefox because it tells me that it is still open! Windows 7 64 bit

Firefox is not responding at all. Would like to delete it and reinstall, however when trying to uninstall a message appears that I first have to close firefox! In short:… (funda kabanzi)

Firefox is not responding at all. Would like to delete it and reinstall, however when trying to uninstall a message appears that I first have to close firefox! In short: cannot delete firefox, cannot reinstall, cannot use it. Operating system Windows 7, 64 bit, Sony VAIO Laptop PCG 81213M. Firefox has been working fine before. IE is working fine.

Asked by goritza 9 iminyaka edlule

Answered by Lozz 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I used to be able to click the Home icon using my center wheel to cause a new tab to open with my home page. This feature no longer works. Please advise.

Suddenly, when I click the Home icon in the upper right of my Firefox page using my center wheel, a new tab no longer opens as my home page. Now, nothing happens when I … (funda kabanzi)

Suddenly, when I click the Home icon in the upper right of my Firefox page using my center wheel, a new tab no longer opens as

my home page. Now, nothing happens when I do this.

Asked by coppertoper 9 iminyaka edlule

Answered by the-edmeister 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Tabs and groups disappear on browser launch

Hello! I have 5 or 6 groups of tabs, each having 2-10 tabs inside. Usually everything's ok, but twice I closed (ALT+F4 or CTRL+SHIFT+W) Firefox and found no groups, no ta… (funda kabanzi)

Hello! I have 5 or 6 groups of tabs, each having 2-10 tabs inside. Usually everything's ok, but twice I closed (ALT+F4 or CTRL+SHIFT+W) Firefox and found no groups, no tabs on the next launch. What's wrong?

It happened in ver. 6.0, not in 6.0.2

Asked by RobinBobin 9 iminyaka edlule

Answered by cor-el 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I installed a toolbar that i didn't want. I unistalled it, but when I write in the URL line to search, firefox doesn't search in Google, but in another site (Search QU). How can I delete this problem?

I installed a toolbar that i didn't want. I unistalled it, but when I write in the URL line to search, firefox doesn't search in Google, but in another site (Search QU). … (funda kabanzi)

I installed a toolbar that i didn't want. I unistalled it, but when I write in the URL line to search, firefox doesn't search in Google, but in another site (Search QU). How can I delete this problem?

Asked by nunocarrasqueira 9 iminyaka edlule

Answered by darkstar82 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I delete Abuchak?

All of sudden with a Firefox update, a search engine Abuchak by Google showed up on my system. I want to delete it but cannot figure out just how to do that. Can you pl… (funda kabanzi)

All of sudden with a Firefox update, a search engine Abuchak by Google showed up on my system. I want to delete it but cannot figure out just how to do that. Can you please help me? Howard Law

Asked by pathow56 9 iminyaka edlule

Answered by cor-el 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I want to uninstall adblock plus and it does not come up in the add on manager under plug ins as instructed. I have lost frames and I do not find it user friendly at all. I want it gone so my frames on my website builder will return. Please advise.

I apparently hit something to add a filter or soemthing so please i just want to uninstall it. I tried disabling it and my frames are still missing.

Asked by Savannah39 9 iminyaka edlule

Answered by SafeBrowser 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

reduce sidebar width

i am on windows 7 starter (on another machine). am trying to reduce the width of sidebar. i have created a userChrome.css text file in :users/username/appdata/roaming/moz… (funda kabanzi)

i am on windows 7 starter (on another machine). am trying to reduce the width of sidebar. i have created a userChrome.css text file in :users/username/appdata/roaming/mozilla/firefox/profiles/ voop2qcn.default. the file contains this text:

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */ #sidebar {min-width: 0px !important; max-width: none !important;}

it does not seem to work (i cannot see a chrome directory). any ideas as to what i am doing wrong? thanks

Asked by neilmccann 9 iminyaka edlule

Answered by David McRitchie 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

My Firefox tabs won't close. They become deactivated, but the tab stays visible.

I'm running Firefox 6.0.2 with multiple groups and tabs active (45 tabs in 7 groups). Makes by research life much easier. In the last couple of days, when I close a tab… (funda kabanzi)

I'm running Firefox 6.0.2 with multiple groups and tabs active (45 tabs in 7 groups). Makes by research life much easier. In the last couple of days, when I close a tab (either by using the "x" or by right-pick menu), the tab becomes deactivated, but won't disappear. I have to close FF (save tabs), reopen, and the formerly closed tabs will reappear as active. Usually, I can close them and they disappear. Any new tab created and closed during the new session repeat the same problem.

Asked by JBStahl 9 iminyaka edlule

Answered by cor-el 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

The green identity information little bar the ( verified bar ) on the left of the location bar doesn't work anymore.

The green identity information little bar the ( verified bar ) on the left of the location bar doesn't work anymore, it appears at the beginning of opening a site and the… (funda kabanzi)

The green identity information little bar the ( verified bar ) on the left of the location bar doesn't work anymore, it appears at the beginning of opening a site and then it goes away and I'm on the gray one. It used to work though. Can you help me please getting it to work again ?

Asked by mody 9 iminyaka edlule

Answered by cor-el 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

The following mesage keeps poping up "Exc in ev handl: Error: Bad NPObject as private data!" What do I do? Thank you

it pops up randomly and sometime with in minutes of each other or right after i click on "Ok". This started today when a first turned on my computer this evening. Wha… (funda kabanzi)

it pops up randomly and sometime with in minutes of each other or right after i click on "Ok". This started today when a first turned on my computer this evening. What do I need to do to stop it?

Asked by jejuarez 9 iminyaka edlule

Answered by cor-el 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

If I establish a second (different) Zotero account on the same PC, how do I set it to be blank without destroying all the records in the other account?

I have long had a Zotero account and it works well. I recently merged it into a group account with a few other people; we are sharing the same set of references. Now I … (funda kabanzi)

I have long had a Zotero account and it works well. I recently merged it into a group account with a few other people; we are sharing the same set of references. Now I want to set up a personal account for different purposes, perhaps eventually becoming a different group. When I try to set up the new user name and password, all the same reference items still show. How do I start with a blank account for the new user name without erasing the items in the previous account?

Asked by StuRossSR 9 iminyaka edlule

Answered by adam.smith 9 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

What happened to the security icon (lock is not displayed) with update to 6.0.2?

I just updated to FF 6.0.2, or so the about FF pop-up states, and noticed that the security icon no longer displays at the bottom of the screen. I've checked under Tools… (funda kabanzi)

I just updated to FF 6.0.2, or so the about FF pop-up states, and noticed that the security icon no longer displays at the bottom of the screen. I've checked under Tools/Options and find none to permit selecting its display, ditto under View. Could you please advise?

Asked by ironduck24 9 iminyaka edlule

Answered by Andy.c 9 iminyaka edlule