Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Why is "close all windows" no longer closing all Firefox windows.

When I use firefox I have multiple windows always open as part of my routine. I rarely use Tabs. Until recently I've always closed Firefox (along with all pages open) by … (funda kabanzi)

When I use firefox I have multiple windows always open as part of my routine. I rarely use Tabs. Until recently I've always closed Firefox (along with all pages open) by right clicking on Firefox pages Icon in Taskbar and choosing "Close All Windows". This always did the trick every time until recently. Now when I do this it closes about half the pages and I have to keep repeating it until they are all gone. Closing windows one by one or hitting File, Close works too but I rarely do it that way. Chrome and Palemoon close windows fine as they always did but now for some reason Firefox is different. This is a Windows function, everything can be closed with "Close All Windows". Everything now but Firefox.

Asked by MikeO 1 isonto elidlule

Last reply by MikeO 6 ezinsukwini ezidlule

Unusual Firefox behavior when attempting to scan barcodes

I'm working with an Ext JS web-app that requires taking in a barcode. The data comes in fine when scanning to Microsoft Word or Notepad but in Firefox, before the scan is… (funda kabanzi)

I'm working with an Ext JS web-app that requires taking in a barcode. The data comes in fine when scanning to Microsoft Word or Notepad but in Firefox, before the scan is complete, it will switch and reload tabs, open the download folder and just be wonky. I'm thinking it has something to do with shortcuts but I can't seem to find a setting that I can switch to stop it from happening. Any ideas?

Asked by Zach 1 isonto elidlule

Last reply by Zach 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox sur Mac se réinitialise à chaque démarrage de mon mac !

Bonjour, j’ai un problème avec Firefox à chaque redémarrage celui ci est réinitialisé (plus d’extension, dé-synchronisation...) Pouvez vous m’expliquer comment régler ce … (funda kabanzi)

Bonjour, j’ai un problème avec Firefox à chaque redémarrage celui ci est réinitialisé (plus d’extension, dé-synchronisation...) Pouvez vous m’expliquer comment régler ce problème ? Merci d’avance !

Asked by fwinnerd 1 isonto elidlule

Last reply by fwinnerd 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox Privacy Issue / Exposing internal hostname to search engines like Google

Hi, when opening an internal website like host.domain.private, FF opens a Goggle Search with that hostname, thus exposing internal information to Google and writes at the… (funda kabanzi)

Hi,

when opening an internal website like host.domain.private, FF opens a Goggle Search with that hostname, thus exposing internal information to Google and writes at the top of the window a text like "Did you want to open http://host.domain.private? Yes,... / No".

Does anybody know how to stop FF from doing that?

Thank you very much!

Cheers

Asked by Mailüfterl 1 isonto elidlule

Last reply by Mailüfterl 6 ezinsukwini ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

My Mouse wheel has started does history instead of scrolling Version 71.0 64 bit

This seems to happen on an annoyingly frequent basis. Since restarting my Windows 10 PC Firefox has decided to ignore the settings and scrolling the mousewheel causes it… (funda kabanzi)

This seems to happen on an annoyingly frequent basis. Since restarting my Windows 10 PC Firefox has decided to ignore the settings and scrolling the mousewheel causes it to go back/forward in the history rather than down the page.

I've noted there are questions/solutions to this going back to 2007. None solve my issues with it.

middlemouse.contentLoadURL is false mousewheel.default.action is set to 1

Any advice would be greatfully recieved.

Asked by Dave 6 izinyanga ezidlule

Last reply by Dave 6 ezinsukwini ezidlule

77.0.1 update

I give up. Ever since the 77.0.1 update nothing seems to want to load without a lot of work on my part. Gmail doesn't load more than half the time. Weird things happen… (funda kabanzi)

I give up. Ever since the 77.0.1 update nothing seems to want to load without a lot of work on my part. Gmail doesn't load more than half the time. Weird things happen on the screen occasionally and some photos don't load properly. I've tried all the suggested fixes. I'm using other browsers until this is fixed.

Asked by pamhastings1 1 isonto elidlule

Last reply by pamhastings1 5 ezinsukwini ezidlule

Microsoft Edge is blocking Firefox

Hi Firefox community. I badly need your assistance. I just installed Microsoft Edge (on Windows 10) to see what features it has. I'm a longtime Firefox user and a fan o… (funda kabanzi)

Hi Firefox community. I badly need your assistance.

I just installed Microsoft Edge (on Windows 10) to see what features it has. I'm a longtime Firefox user and a fan of the product.

Immediately after installing Edge, Firefox stopped working. I checked my settings and Firefox is still my default browser. I'm able to run Firefox but I am not able to access any websites. This is true whether I click a bookmark or I manually type a URL.

I have a strong internet connection and I'm able to access websites using Edge.

Is Microsoft literally trying to steal the Firefox customer base by blocking the use of Firefox after Edge is installed? I went to my settings menu to see whether I could uninstall Edge but the uninstall button is grayed out. I'm also worried that if I did uninstall Edge, I wouldn't have any browser at all.

What's the solution here? I've tried reinstalling Firefox but that didn't solve the problem.

Please help if you can. Thanks very much!

Asked by Joel 1 isonto elidlule

Last reply by Joel 5 ezinsukwini ezidlule

Content is not drawn on the entire screen on Linux

Sometimes, when I open the browser, ALL content is not drawn to the window size, as shown in the screenshot. In this case, mouse events are tracked as if everything was d… (funda kabanzi)

Sometimes, when I open the browser, ALL content is not drawn to the window size, as shown in the screenshot. In this case, mouse events are tracked as if everything was drawn correctly, i.e., to the entire size. Only resizing the window helps. How to fix this problem? This happens not only in KDE, but also in GNOME. Clearing the profile didn't help. Running without extensions too. Such a problem still sometimes occurs. OS: ArchLinux https://imgur.com/a/X7Ue9Al

Asked by Daniel Bernar 4 izinyanga ezidlule

Last reply by Daniel Bernar 4 ezinsukwini ezidlule

I randomly lose bookmarks. I save them to a subfolder and check that they are in fact there. a few days later, gone. Yes, I tried restoring and checked history.

The backup is a week old. The history is incomplete. BUT it was there yesterday. It's happened before, and doesn't seem related to updates. Any thoughts?

Asked by Damit 1 inyanga edlule

Last reply by Damit 3 ezinsukwini ezidlule

MOUSE POINTER HANGS DURING PAGE LOAD (MACOS-MOJAVE)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything … (funda kabanzi)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything else until the page completely loads. Are there any settings that might cause this to occur or would prevent this from occurring?

Asked by cs-temp 3 emasontweni adlule

Last reply by cs-temp 1 usuku oludlule

Firefox on Mac is freezing and missing min/max bar

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope. Th… (funda kabanzi)

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope.

This is on a new MacBook that's less than a month old, so it's a fairly new install.

Anyone have any ideas?

Asked by willjasen 2 emasontweni adlule

Last reply by willjasen 1 usuku oludlule

On screen keyboard no longer pops on Surface with FF 77.0.1

After upgrading to FF 77.0.1, the on screen keyboard (OSK) no longer pops up when touching input fields. Not on websites and not in the FF search box. This occurs on 2 … (funda kabanzi)

After upgrading to FF 77.0.1, the on screen keyboard (OSK) no longer pops up when touching input fields. Not on websites and not in the FF search box. This occurs on 2 Surface devices - a Pro5 and a Go - both at current Windows updates. Both have been using prior FF versions happily for some time. Manual start of the keyboard does allow keyboard entry (it's just a nuisance).

The about:config OSK settings show:

ui.osk.debug.keyboardDisplayReason is showing "AIOSKIDM: failed reading value of regkey."

True for ui.osk.detect_physical_keyboard and ui.osk.enabled False for ui.osk.require_win10 No value for ui.osk.on_screen_keyboard_path

Any ideas of what to try?

Asked by mike.mcquaid 3 emasontweni adlule

Last reply by mike.mcquaid 22 amahora adlule

Playing 1080p 60 fps video on YouTube is choppy after update to version 68 and subsequent versions

Hello everyone! Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my … (funda kabanzi)

Hello everyone!

Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my second question has NOT received A SINGLE REPLY from anybody. I have now updated to version 72 and then subsequently to version 76.0.1 (which the latest one at the time of writing this question. I am still suffering from the same problem of stuttering 1080p 60fps YouTube videos due to frame drops, especially using the VP9 codec, although other codecs also drop a few frames. Do note that the audio works just fine in real-time without any lag, and this problem exists ONLY for 1080p @ 60 fps, not for any other resolution or frame rate. I have referred to the following links to try and solve my problem:-

  1. https://www.reddit.com/r/firefox/comments/8qhbhg/h264_1080p_60fps_stutter_youtube_vimeo_etc/
  2. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1277519
  3. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/72.0.2/releasenotes/
  4. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1608485

The Firefox version 72.0.2 release notes categorically state that the issue has been resolved and even points to the bugzilla page for the same. But it still exists even in version 76.0.1, which is surprising. I have tried every possible combination I can think of, from setting media.media-capabilities.enabled = false in about:config to disabling specific codecs and hardware acceleration, none of which solved the issue permanently to my satisfaction. A few settings, at times, improved the issue slightly but there was no permanent solution, even though this has been alluded to in a previous release note. Do note that my graphics drivers are updated and this issue is Firefox-specific, i.e other browsers work just fine. Even the older versions of Firefox work fine, as stated earlier. I would like to state that I prefer using the VP9 codec because other codecs take a toll on my relatively low-bandwidth network connection and this leads to longer buffering times (VP9 does not have this problem). I humbly request the community members and volunteers to help me in this regard, and if need be, point me to the proper channel for lodging a bug report directly to Mozilla.

Thanks and regards,
Preetodeep Dev.

P.S:- If this issue is not resolved, then I will have no choice but to go back to Firefox version 62.0.2, which works just fine with all the default settings.

Asked by Preetodeep Dev 1 inyanga edlule

Last reply by Preetodeep Dev 16 amahora adlule

not log in to site

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log … (funda kabanzi)

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log ins and removed original log in that was saved, gon back to the (site which is my energy supplier) put in my email, then password all is correct but it just will not open anything the dots on top left of page just keep going back and forth, yet if i go onto IE and log in it comes up instantly, maybe I should change!!

Asked by journeyman 2 emasontweni adlule

Last reply by journeyman 3 amahora adlule

Version 77 big problem

Today when I started Firefox it auto-updated to version 77, and all web-pages looked like a mess of weird symbols like the ones in the screenshot I attached. I tried disa… (funda kabanzi)

Today when I started Firefox it auto-updated to version 77, and all web-pages looked like a mess of weird symbols like the ones in the screenshot I attached.

I tried disabling all addons and plugins, and some other stuff but nothing worked.

So I downgraded to 76.0.1 and everything works fine, it's definetly a problem with version 77.

I guess I won't be updating until I know this problem was adressed.

Asked by bayus.firestorm 4 emasontweni adlule

Last reply by bayus.firestorm 2 amahora adlule

Color management fails after last update. (but not completely!)

Hello, (i think) after the last update(9/6/20), there is a problem with mozilla color management. My monitor is calibrated, the profile works fine but not in the browser.… (funda kabanzi)

Hello, (i think) after the last update(9/6/20), there is a problem with mozilla color management.

My monitor is calibrated, the profile works fine but not in the browser.

I tried to change the settings from this page - about:config - but nothing works.

The color settings in the browser was already(always) true, 1, 0 i tried other combinations, did not work.

So the result is strange because when color management is enabled, it works for videos(i think), not for every button, not for toolbars, not for thumbnails and generally not for images!

I will upload an example from youtube page, check the red color with c.management enabled and disabled.

Maybe there is a problem inside the code or it is just me, maybe the profile, my settings.

Thank you

Asked by giorgiofgr 2 emasontweni adlule

Last reply by giorgiofgr 1 ihora elidlule

Old Firefox sync replaced the latest one

Hello. I had to restore my iMac from a year old backup and wanted to sync Firefox bookmarks so they reflect the latest that I have on my MacBook. However, what happened w… (funda kabanzi)

Hello.

I had to restore my iMac from a year old backup and wanted to sync Firefox bookmarks so they reflect the latest that I have on my MacBook.

However, what happened was that ALL my devices now show... my year old bookmarks from the iMac backup.

In other words, the sync didn't updated the OLD with NEW but rather replaced NEW bookmarks with the old ones.

Is there a way to revert?

Thanks

Asked by auto44447 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by auto44447 6 ezinsukwini ezidlule

Twitch error #3000

I have been experiencing this type of error coming from twitch.tv for a couple of days, I am receiving this problem not the others. When I layer a livestreaming from my t… (funda kabanzi)

I have been experiencing this type of error coming from twitch.tv for a couple of days, I am receiving this problem not the others. When I layer a livestreaming from my twitch.tv channel I get a screen with the error # 3000 that does not allow me to view my live broadcast, there is something that blocks my view if I try to access with other browsers I don't have probblemi, if other users use firefox not probblemi then with the few guides that are there are for chrome but none for firefox.

Asked by IroshI 6 ezinsukwini ezidlule

Gmail always signs me out of every account

Gmail has, everytime, for 3 straight months, constantly and semi-quickly, signs me out of every gmail account with and without presenting error code #2005. This issue can… (funda kabanzi)

Gmail has, everytime, for 3 straight months, constantly and semi-quickly, signs me out of every gmail account with and without presenting error code #2005. This issue can’t be caused by Google alone, because every Gmail account works perfectly on my roommate’s computer, on my smart phone and on my computer if I use Internet Explorer (which I haven't used for years). Yahoo mail, does interestingly, as will all other non-Gmail accounts, work flawlessly with Firefox. Perhaps the flaw is solely with Firefox when it handshakes with gmail's security protocol, because error code #2005 is what always pops up. Another error message says that Hangouts has not been signed in. And while I do have 2 phone numbers for two Gmail accounts, Gmail also signs me out of 4 other accounts that have no phone numbers.

Here's the list of troubleshooting steps attempted recently. If at all possible, I'd like to avoid resetting Firefox, unless I can see from your provision of the entire list of settings, what will be lost. Thank you, for your expert advice.

1. UPDATED BROWSER – DIDN’T WORK 2. REMOVED 25 VIRUSES – DIDN’T WORK 3. DISABLED ALL RECENTLY ADDED ADD-ONS – DIDN’T WORK 4. I’VE BEEN CLEARING HISTORY, COOKIES AND CACHE USING FIREFOX AND CC CLEANER DAILY AND FOR YEARS – DIDN’T WORK 5. USED CC CLEANER TO CLEAN UP REGISTRY – (EVERY COUPLE WEEKS FOR YEARS) – DIDN’T WORK 6. I REMOVED OVER 22 WINDOWS AND 1000 TABS – DIDN’T WORK 7. FIREFOX SETTINGS WAS JUST ALTERED TO CLOSE WITH CACHE AND COOKIES CLEANED OUT 8. I HAVE ALWAYS HAD WINDOWS SECURITY TURNED OFF – SO THAT’S NOT IT 9. I SIGNED INTO HANGOUTS FOR EACH OF 2 ACCOUNTS- STILL FAILS 10. It’s not the Windows software because Internet Explorer (which I hate using) works perfectly for days on end even after numerous sleep modes. 11. i Had this problem previously, but it mysteriously went away without troubleshooting anything that I can remember.

Asked by cvmenn 6 ezinsukwini ezidlule

OpenGL and WebGL hardware acceleration not working on Debian Firefox with Intel 915GM

Dear Mozilla Supporters, I am having issues with OpenGL and WebGL support on an older 32 bit Pentium M machine using the latest Firefox 77.0.1 and Debian 10.4 on LXQt. - … (funda kabanzi)

Dear Mozilla Supporters,

I am having issues with OpenGL and WebGL support on an older 32 bit Pentium M machine using the latest Firefox 77.0.1 and Debian 10.4 on LXQt. - GPU is Intel 915GM - kernel support is enabled - correct firmware and mesa drivers available for OpenGL 1.4, OpenGL ES 2.0 - X11 correctly initialises DRI and DRI2 with kms and SNA

Firefox about:support shows: - blacklisted OPenGL and WebGL with FEATURE_FAILURE_OPENGL_1 - WebGL 1 Driver Renderer WebGL creation failed:

  • Refused to create native OpenGL context because of blacklist entry: FEATURE_FAILURE_OPENGL_1
  • Exhausted GL driver options.

WebGL 2 Driver Renderer WebGL creation failed:

  • Refused to create WebGL2 context because of blacklist entry: FEATURE_FAILURE_OPENGL_1

HW_COMPOSITING blocked by env: Acceleration blocked by platform OPENGL_COMPOSITIFNG unavailable by default: Hardware compositing is disabled GPU_PROCESS unavailable by env: Hardware compositing is unavailable. WEBRENDER opt-in by default: WebRender is an opt-in feature WEBRENDER_QUALIFIED blacklisted by env: No qualified hardware WEBRENDER_COMPOSITOR disabled by default: Disabled by default blacklisted by env: Blacklisted by gfxInfo unavailable by runtime: No DirectComposition usage WEBRENDER_ANGLE opt-in by default: WebRender ANGLE is an opt-in feature WEBRENDER_DCOMP_PRESENT opt-in by default: WebRender DirectComposition is an opt-in feature OMTP broken by runtime: OMTP is not supported on 32-bit with <= 2 cores WEBGPU disabled by default: Disabled by default blocked by runtime: WebGPU can only be enabled in nightly

I tried many different Firefox config combinations with force_acceleration, as well as X11 with UXA, without success. I tested OpenGL support in native X11 with glxinfo and glxdemo, and hardware accelleration does work.

I believe this worked in the past without issues, I have been using the same machine on older Lubuntu and recently decided to upgrade to the latest Debian eqivalent.

Any ideas why Firefox does not see and use the OpenGL accelleration available in X11?

Asked by brainsurf 6 ezinsukwini ezidlule