Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe

Can't login to 53.com with Firefox on Mac, but can on Windows

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even pe… (funda kabanzi)

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even periodically encountered this on our Mac with past versions of Firefox and MacOS software. Clearing cookies and cache has sometimes helped, but is not working now. There is no error code displayed, the signin in box simply has its three dots continuing to cycle indicating that it is working, but the status bar is not displaying the "transferring data from onlinebanking.53.com" url as it does on Windows, per the attached screenshot. Created the attached screen shot from Windows, but this is where it hangs on the Mac. Also, this happens whether the extensions are enabled or not, and there are far fewer extensions on the Mac browser, primarily Lastpass and Grammarly. BTW, the site works fine on Chrome on both systems, but we obviously want to stick with Firefox.

Any suggestions on how this can be resolved once and for all would be greatly appreciated!

Thanks and regards,

Howard

Asked by hij2001 3 emasontweni adlule

Answered by Terry 3 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox win10: search bar at the bottom of the page

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The q… (funda kabanzi)

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The question is: how turn off this? I am attaching a screen shot.

Asked by xxx343 3 emasontweni adlule

Answered by xxx343 3 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and al… (funda kabanzi)

  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!

Asked by CircuitMoon 2 emasontweni adlule

Answered by TyDraniu 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Many legitimate Web Sites not loading

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is get… (funda kabanzi)

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is getting both frustrating and limiting in my desire to support, which I do, Mozilla's strategy of privacy and freedom.

I am using Fedora Linux Version 34 and Firefox Version 100.0.2 64 Bit. I did not experience these problems months ago. I have kept everything up to date as far as I can with my OS limits, if any.

I want to examine what is going on and would like to know where to look. Any help would be appreciated ... Robert

Asked by robweir 23 amahora adlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 22 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Can't Forward Gmail using CC or BBC commands

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN. When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my C… (funda kabanzi)

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN.

When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my Contacts List doesn't load. Initially, I see an "X" in the right-hand corner

followed in less than a second, by another "X" superimposed over the first one. What might be causing this? I (reluctantly) loaded Google Chrome and made it

my default browser, after which, my Gmail worked properly. Assuming, then, that the problem is being caused by the Firefox connection to the Google servers,

I uninstalled Chrome with the Revo Uninstaller Pro and reviewed the Firefox settings.

My Firefox Extensions are thus: AdBlocker for YouTube, Disable HTML5 Autoplay, DuckDuckGo Maps, DuckDuckGo Privacy Essentials, Enhancer for YouTube,

ExpressVPN, HTTPS Everywhere, LastPass, Malwarebytes, Online PDF Editor, Pinned Google Calendar, Return YouTube Dislike, SponsorBlock for YouTube, Video

DownloadHelper, and YouTube High Definition.

My Security Suite: Windows Defender, Malwarebytes Premium, SuperAntiSpywarePro, CCleaner Pro.

Asked by Richard D. Hague 2 izinyanga ezidlule

Answered by Terry 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Automatically Logged Out of Websites Post-Authentication

I first thought this issue was contained to a single website and was the fault of their IT, but I have begun to experience this issue on other websites, and it does not o… (funda kabanzi)

I first thought this issue was contained to a single website and was the fault of their IT, but I have begun to experience this issue on other websites, and it does not occur on other devices also using Firefox. It is difficult to explain given that I don't have any idea what is actually happening, but hopefully I can make it clear enough.

For some websites that require a username and password, I will correctly login and pass authentication but then I will be booted back to the initial login screen, almost like the login failed. I only know that it is technically a log out, not a failure, because I have briefly seen the URL change like I'm logging out. I have tried uninstalling and reinstalling Firefox fresh multiple times on my Windows 11 laptop, but the same issue occurs consistently.

This happened when I was trying to login to the student portal for my university and when I was trying to login to my apartment's resident portal. Changing cookie settings or going into a private browser has not helped at all. I cannot tell if this is a bug with Firefox (maybe just on Windows 11?) or if there is some background setting that needs to be adjusted, but it is very frustrating. If this keeps happening, I would have to switch to a different browser, which would not be ideal.

Does anyone have any idea of steps that I could take for troubleshooting or any experience with similar issues? Any help would be greatly appreciated.

Asked by Jake 1 inyanga edlule

Answered by Jake 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Some pages do not display

Hello. For the past few days, I am unable to access the content of some websites. For example, Reddit seem to load but the page remains blank. This happens on other websi… (funda kabanzi)

Hello. For the past few days, I am unable to access the content of some websites. For example, Reddit seem to load but the page remains blank. This happens on other websites, where I am unable to login although the page displays correctly (an error message appears on one of them: "Please check the consistency of your URL").

This is quite annoying, especially because I cannot find anything related on the web. I use Firefox on POP OS 22.04.

Thanks. Cheers.

Asked by Julien Larena 1 inyanga edlule

Answered by jonzn4SUSE 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Not printing properly on eBay with built-in PDF viewer 103.01 (64-bit) Mac OS

Hello, The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but when… (funda kabanzi)

Hello,

The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but when printed, any images on them will come out garbled and corrupted.

I tried to print using Chrome and had no issues. Would this be just a Firefox issue, or an issue with eBay and Firefox.

Any help would be appreciated! Thanks

Asked by jasrob1022 1 isonto elidlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Suddenly I have issues on my GitHub account when using FF

I've been using Firefox almost exclusively for years now, and it's always worked flawlessly - until recently! Now, when I log into my GitHub account, I can no longer edit… (funda kabanzi)

I've been using Firefox almost exclusively for years now, and it's always worked flawlessly - until recently! Now, when I log into my GitHub account, I can no longer edit and commit my changes.

When I click on the "pencil" on a rendered page, I am taken to the "edit page" where I can make my changes (in markdown), preview those changes (rendered in markdown), and then commit those changes. Beginning very recently (within the past few days), the preview tab is no longer functional, and I can no longer commit my changes to the file.

I've verified that GitHub has not changed their interface by logging in from my Chrome browser, and following the exact same procedure used in Firefox everything works as it always has.

I recently upgraded from ver 99 to 100, and now to 101.0.1. I recall clicking a pop-up immediately after the 99-100 upgrade that had something to do with cookies... sorry, I know that's lame, but it's all I can recall now. In any case, I am certain this happened recently.

Please help... I have to use Chrome for a couple of things already (my brokerage account at Vanguard for example), but I despise Google, and want to limit their spying.

Thanks,

Asked by tmp003 1 inyanga edlule

Answered by Paul 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Image Size starting with Firefox 103

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg Others having resolutions other than 1920 x 10… (funda kabanzi)

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg

This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg

Others having resolutions other than 1920 x 1080 are having the same problem. Any help would be appreciated

Asked by Gary77 2 emasontweni adlule

Answered by AliceWyman 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 100, Google Services disconnects after a few minutes of having a tab open.

Having any google related webpage open for more than a couple of minutes causes it to disconnect (gmail, calendar). This results in no connectivity to any Google services… (funda kabanzi)

Having any google related webpage open for more than a couple of minutes causes it to disconnect (gmail, calendar). This results in no connectivity to any Google services. Opening new tabs will refuse to load even Google.com. The only fix is to completely close out of Firefox and relaunch. But having gmail open for a few minutes will result in it disconnecting again.

The issue persists in 'troubleshooting mode' as well as after doing a refresh. I have experienced this now for the past couple of weeks on my Windows 10 work laptop. I have also seen this on 2 different Linux machines in the past few days. I had attempted to disable http3 and telemetry settings from an older post I had found, but no luck. Not sure what else to try at this point.

Asked by mcg 3 izinyanga ezidlule

Answered by Terry 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Can't setup 2-factor with addons.mozilla.org

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process an… (funda kabanzi)

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process and everything is successful. It asks me to enter one recovery code to make sure I'll be able to login. I enter one and it shows on the top with a green background that 2-factor was setup successfully. But then nothing happens. No redirection or links. I try accessing the site in another browser and I have to go through the whole setup again which also appears successful, but then nothing happens. I attached the image that shows it was successful. I have no idea what to do since there is no error and I have the same problem across multiple browsers. Any suggestions?

Asked by mrjohnjones 2 izinyanga ezidlule

Answered by Paul 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Survey websites don't fully load - get the neverending clock.

When I log in to survey websites (e-rewards or one opinion), they get the neverending clock so I can't choose & take a survey. I get into the website & can do ev… (funda kabanzi)

When I log in to survey websites (e-rewards or one opinion), they get the neverending clock so I can't choose & take a survey. I get into the website & can do everything except for taking the survey. Works fine in Edge.

Asked by toni28c 2 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Synchrony Bank Login

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to https://auth.synchronybank.com/account/login . After entering my User ID and Passw… (funda kabanzi)

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to https://auth.synchronybank.com/account/login . After entering my User ID and Password I stay on the Login screen with the gear spinning for several minutes then receive the error screen shown in the attached image. Clicking on Try Again" on the error screen produces the same error. Please correct ASAP.

Note that the Login from https://auth.synchronybank.com/account/login completes successfully using the Google Chrome or Microsoft Edge browsers.

Asked by jdeignan100 1 isonto elidlule

Answered by jdeignan100 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

how do i save a website to my browsing history?

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites? … (funda kabanzi)

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites?

Asked by Alec 2 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Issue accessing specific URLs on a single website, Ancestry.com. Same URLs can be accessed easily on other browsers

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Deve… (funda kabanzi)

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Developer. Will not work in FF 100.0.2. I've tried the usual troubleshooting - safe mode, enabling/disabling DNSPrefetch. Example URL http://trees.ancestry.com/pt/PersonMatch.aspx?tid=44861136&pid=162378642007&src=m which should display snapshots of other trees containing the same people. Only on Firefox, I am redirected to my homepage on the website. I have read of others having the same problem. Any fix suggestions? Thanks.

Asked by confidential48 2 izinyanga ezidlule

Answered by Terry 2 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

cannot sign in to https://maps.harley-davidson.com with firefox

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microso… (funda kabanzi)

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microsoft edge or if i put fire fox in trouble shoot mode. in troubleshoot mode i can sign in but the site will not display anything. this was working just fine until yesterday Ive made no changes to anything. please help

Asked by cunfuzed 2 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

YouTube not remembering selected resolution after Firefox refresh

Lately I refreshed Firefox so I can boost it's performance cause it was running just a little bit slower than usual. Since than YouTube does not remember my selected reso… (funda kabanzi)

Lately I refreshed Firefox so I can boost it's performance cause it was running just a little bit slower than usual. Since than YouTube does not remember my selected resolution. Every time I close the tab, in the new tab it will have a much worse resolution and I did not have a problem until now. I am a system administrator and I'm currently learning programming as well, so I tried a lot of things to try to overcome this problem. The only extensions I have is Bitwarden, uBlock Origin, Cookie AutoDelete. And yes, youtube.com and *.google.com IS added to cookie AutoDelete. But even without it it's not working.

I have provided the Troubleshooting Information from about:support: Click Here for Troubleshooting Info

I also know that there are extensions like YouTube HD or Enhancer for YouTube what would solve this problem, but I would like to keep my extensions as minimal as possible.

Thank you!

Asked by Márk 1 inyanga edlule

Answered by Márk 1 inyanga edlule