Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Virtual Tours (included images) not loading in page

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, yo… (funda kabanzi)

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, you see virtual tour but in backgroung show you is only gray background. Some elements you can view but image still not loading.

Can you tell me where the problem is? Console is nothing tell me.

This is link to virtual tour.

https://sb360.online/xkidqk?

In my browser this tour i exelent show me. Evrything is loading at my monitor. But in small groups clients this bug is showing.

This problem showing at version 79. In the earlier version, this problem does not exist.

Sorry for my english :)

Asked by arkadiusz.stencel 2 iminyaka edlule

Last reply by arkadiusz.stencel 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox, Captcha problems and live plugs

I use Firefox 79. I have removed all the extensions except my antivirus (Avast Ultimate) which includes a VPN but the VPN is currently turned off. I have Firefox 79 insta… (funda kabanzi)

I use Firefox 79. I have removed all the extensions except my antivirus (Avast Ultimate) which includes a VPN but the VPN is currently turned off. I have Firefox 79 installed on two computers, one of which connects by CPL ("powerline adapters/homeplugs") and the other connects to the router by an ethernet cable. My Firefox settings are identical on both machines and I have no Captcha problems with the one using the ethernet cable. I also completely turned off my home network and reset it - fibre optic box, router, both computers, and unplugged the CPLs - and then restarted them from the optic box forwards one by one. It made no difference, the CPL problem still exists.

I sought help on the Microsoft Community Forum and sent the two blokes I was working with all the above info and they concluded that the problem wasn't with the CPLs which, incidentally are TP-LINK, model TL-PA7010P(KitFR) with the Version 3 software. All three lights on each of the CPLs are solid green. I have also informed TP-Link France of the problem and I'm waiting for their reply. Following advice from one of the blokes on the MS Forum, I ran a Speedtest.net on the CPL machine and the results were: downloading 91.99Mbps and uploading 87.47Mpbs and the Ping response was 20. (This is all nonsense to me but may help you.) Both people on the MS Forum concluded that the problem does not lie with the CPL.

I'm going to replace the CPLs with a 30m ethernet cable (less aesthetically pleasing and more encumbering) to see if that resolves the issue.

Asked by higginson.roy 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Youtube videos stutter and freeze whenever I play them.

Is there any way to make it so YouTube stops having its videos stutter and freeze a bit whenever I watch them via Firefox on my PC? I've tried doing everything I can. I h… (funda kabanzi)

Is there any way to make it so YouTube stops having its videos stutter and freeze a bit whenever I watch them via Firefox on my PC? I've tried doing everything I can. I have turned off smooth scrolling, enabled V-Sync for Firefox using Nvidia Control Panel, and much more. Nothing has helped so far. I have even used other browsers but they have issues too. And, my frames aren't dropping at all which is even weirder since it kind of feels like that is also what may be happening here. If anyone can help, please do so! Thanks!

Asked by Hopz0510 2 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Some bookmark link does not respond immediately after startup

When I launch Firefox, the first click is ignored. So I must click it once again, it's a little frustrating... I'm having this problem with Twitter, Gmail, and Google new… (funda kabanzi)

When I launch Firefox, the first click is ignored. So I must click it once again, it's a little frustrating...

I'm having this problem with Twitter, Gmail, and Google news, and I can open it in Facebook, StackOverFlow, and Tumblr with no problems.

This does not occur when opening in a private window or in windows opened using Ctrl-N. I checked in the "network" tab of the development tools and the transfer volume says "blocked".

Disabling Windows Security doesn't effect anything.(I don't install other security tools) What is the problem?

Asked by smilkobuta 2 iminyaka edlule

Answered by smilkobuta 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox using a ridiculous amount of RAM, error message "A page is slowing down your browser..." et cetera.

I asked this previously on Twitter and after the fixes suggested didn't work (at least not permanently), support on Twitter sent me here. (Would have been nice for you to… (funda kabanzi)

I asked this previously on Twitter and after the fixes suggested didn't work (at least not permanently), support on Twitter sent me here. (Would have been nice for you to determine the appropriate forum and topic rather than me having to do it, by the way, "AT").

I am still getting a dragging slow Firefox using what seems like an inordinate amount of memory (though I could be wrong, check the images). My first message to support included the first image with the comment: "Yes, I've already refreshed Firefox. Yes, I've cleared my cache. Yes, I've removed all of my extensions/add-ons, though I need them back now." I then followed the instructions to try "disabling Firefox Hardware Acceleration and deleting content-prefs.sqlite".

Deleting sqlite and disabling FHA seemed to work for a while but a) is there a script I can run to auto-delete the content-prefs.sqlite daily so I can depend on your browser. And more pressing, b)second image memory usage.

Any help is appreciated. Thank you in advance.

DB

Asked by dpadraigbrown 2 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Folders in my bookmarks do not save

Hello everyone, So I have a problem when I create a folder in my bookmark bar. I create a folder by category (unnamed for aesthetics). Once I have classified my favorites… (funda kabanzi)

Hello everyone, So I have a problem when I create a folder in my bookmark bar. I create a folder by category (unnamed for aesthetics). Once I have classified my favorites in these different folders after reopening Firefox, all my favorites are in a single folder. I specify that all these favorites were mostly imported from Chrome but that the problem persists with favorites added from firefox

Asked by durandm04 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Not able to use about:home or about:newtab as custom new tab url in add-ons.

The add-on I have installed (Group Speed Dial) has an option to set new tab url but setting it to about:home doesn't work as I expected. It just loads a blank screen. I h… (funda kabanzi)

The add-on I have installed (Group Speed Dial) has an option to set new tab url but setting it to about:home doesn't work as I expected. It just loads a blank screen. I have tried some other add-ons too but they also behave the same way. How to fix this?

Asked by helloshivanshprakash 2 iminyaka edlule

Last reply by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Mozilla Firefox Setup as non-administrator: Annoying error message when installing

Hello, i have a automatic script what do anything uhhhh automatic. It installs Firefox too. However, when installing, I get this error message (see image): If you press O… (funda kabanzi)

Hello, i have a automatic script what do anything uhhhh automatic. It installs Firefox too.

However, when installing, I get this error message (see image): If you press OK Firefox will be installed, but every time you install this error message keeps coming up and that makes my script a bit bad.

Please no other answers as a possible solution, thank you.

Asked by SoftwareRat 2 iminyaka edlule

Last reply by SoftwareRat 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Eno for Firefox

I used this app on Firefox which provides "aliases" for my credit card for online purchases. After an update, it was no longer available on Firefox; I now use Chrome f… (funda kabanzi)

I used this app on Firefox which provides "aliases" for my credit card for online purchases. After an update, it was no longer available on Firefox; I now use Chrome for all purchases. Does anyone know what happened to Eno and if it will return to Firefox? I'm a user and not a technician so I'd appreciate non-technical language if possible. Thanks.

Asked by a.raisis 2 iminyaka edlule

Answered by Enigma 2 iminyaka edlule