Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

WebRender disble by default in Firefox 87 (Ubuntu) Snap?

Hi! Does WebRender gets disable by default in Firefox 87 Snap? I use Firefox as an Ubuntu Snap. In Firefox 86 (snap version) I got WebRender enable by default, I check th… (funda kabanzi)

Hi!

Does WebRender gets disable by default in Firefox 87 Snap?

I use Firefox as an Ubuntu Snap. In Firefox 86 (snap version) I got WebRender enable by default, I check the about:support and run some benchmark to confirm that WebRender was enable and everything seems good! But now with this update I no longer have webrender enable by default, I test the apt package of firefox 87 and webrender is enable by default in Ubuntu 20.10.

Can someone please confirm that WebRender is disable by default on the snap version of FF 87 and why?

Thanks!!! <3 FF

Asked by Eduardo 1 isonto elidlule

Last reply by Eduardo 2 ezinsukwini ezidlule

problem with keyboard on Linkedin

Hello I have problem with keyboard integrity on my Dell Laptop Linux Cubes => Linux Mint => Firefox => Linkedin Slow keyboard, and in different time more key ar… (funda kabanzi)

Hello I have problem with keyboard integrity on my Dell Laptop Linux Cubes => Linux Mint => Firefox => Linkedin Slow keyboard, and in different time more key are not visible in the post. Thanks to all Federico Gavazzi

Asked by SEM SEO 5 ezinsukwini ezidlule

Saving to wrong location

deets: v87 via flatpak on debian(buster) No matter where I save a file the lastdir is always "/run/user/1000/doc/*some random folder name, that changes each time*". manu… (funda kabanzi)

deets: v87 via flatpak on debian(buster)

No matter where I save a file the lastdir is always "/run/user/1000/doc/*some random folder name, that changes each time*".

manually changing browser.download.lastDir causes the next attempt to save to go to the desired folder, but a second attempt reverts to /run/user/1000/doc/abcd123.

Has anyone any idea whats going on?

Asked by buckmulligan26 3 ezinsukwini ezidlule

Can't Select More than One Text Box when Using WordPress Editor with Cursor/Mouse Input

It's been months now. I thought it was probably a known issue or a conflict with any of my extensions but I still haven't figured out a way to solve it. Have tried re-ins… (funda kabanzi)

It's been months now. I thought it was probably a known issue or a conflict with any of my extensions but I still haven't figured out a way to solve it.

Have tried re-installing the browser, I even switched to a new linux distro and everything was reset, I still have the issue.

The problem is - everything works but the ability to select/copy multiple blocks when using WordPress editor (tested it on three sites with the latest WordPress version where I write) does not work only when utilizing the mouse/cursor.

However, it works when using Brave or Google Chrome.

In either case, when I try to select multiple text blocks using CTRL+Shift+any arrow key on Firefox, it works no matter what. But, using the cursor/mouse, I can't achieve doing that...

Asked by ankushdas91 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by ankushdas91 3 ezinsukwini ezidlule

Report website problems

Is there somewhere to report problems with the Mozilla website itself? I went through the contact page and this is the best choice I could find....there's no 'webmaster' … (funda kabanzi)

Is there somewhere to report problems with the Mozilla website itself? I went through the contact page and this is the best choice I could find....there's no 'webmaster' contact??

Asked by mozilla-pers 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by mozilla-pers 3 ezinsukwini ezidlule

Gaps in History

Long story short, I have gaps in my history in Firefox. I'm on the latest stable desktop version, but this happens both on Linux (Ubuntu 20.04) and Windows 10. I can't r… (funda kabanzi)

Long story short, I have gaps in my history in Firefox. I'm on the latest stable desktop version, but this happens both on Linux (Ubuntu 20.04) and Windows 10.

I can't really pin down what causes this, it seems totally random. Every now and then, I'll be browsing, close the browser, realize I need to do something on a page I was recently on, I relaunch, press "ctr+h", go to the 'Today' drop down tab, and the most recent entry is multiple hours old, in some cases it's not even from the same day. The pages I was just on are nowhere to be found.

I would guess it's just late to update the history, but then there are times where I'll go through my history from a few days ago looking for a specific page I know I visited, and I'm able to find some but not all. Again, it just seems like there are random gaps in my history.

Asked by kieranmgarden 1 usuku oludlule

Default Property Values Not Showing On Firefox Dev Edition

Firefox Dev Ed is a great browser for web development and tweaking CSS. But sadly it does not always show default property values. A classic example of this is the elem… (funda kabanzi)

Firefox Dev Ed is a great browser for web development and tweaking CSS. But sadly it does not always show default property values.

A classic example of this is the
    element's default padding-left property. This apparently is set at 40px automatically unless overridden by the web designer. I think that ALL inherited or default properties of elements ought to be clearly shown in the inspect tool's styling listings. You could spend hours maddeningly trying to find the cause of some of these offsets to what you expected to display. The curious thing is that some inherited or default property values are shown on the inspect tool - which leads us to assume that what is seen on inspect is all that there is . . . This change should not be too difficult to implement. And it would be a great thing to have when searching down unexpected behaviour in webpage displays.

Asked by tamjk 1 usuku oludlule

"Always use private browsing mode" on Linux opens multiple windows on launch, and no indication I'm actually in private mode

I use Firefox 87 on a number of notebooks duel booting various distros of linux (Mint, Manjaro, and MX Linux) and Windows 10, as well as a desktop running Windows 10. On… (funda kabanzi)

I use Firefox 87 on a number of notebooks duel booting various distros of linux (Mint, Manjaro, and MX Linux) and Windows 10, as well as a desktop running Windows 10.

On the notebooks Firefox is set to always use private browsing mode in both linux and Windows. On the desktop machine it isn't, but I always have private windows open. On the desktop version of Firefox private windows have the purple circle with a mask icon to show they are private. On the machines that are set to always use private mode Firefox never shows that icon, so I have to go on faith that they are private. Is there a reason always private doesn't also have the private icon?

Also, on the machines where Firefox is launched in always private mode, it always open 2 separate windows. This is a consistent thing when in always private mode.

Asked by Christian 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Christian 1 usuku oludlule

Firefox hangs Ubuntu 20.04

After installing Ubuntu 20.04 LTS Clicking on Firefox or Thunderbird it hangs the computer and have to switch off the computer on main switch. Reinstall Mozilla once but … (funda kabanzi)

After installing Ubuntu 20.04 LTS Clicking on Firefox or Thunderbird it hangs the computer and have to switch off the computer on main switch. Reinstall Mozilla once but no difference still hangs Ubuntu. Need help on this one Thank you

Asked by Lumaja 13 amahora adlule

why is the "find-in-page" function broken? (random occurence. reload may solve it. restart will solve it)

See the attached screenshot. the function is mostly useless as-is now. This is on Firefox 87 Manjaro 21 (Linux) Default theme is used. According to https://www.reddit.co… (funda kabanzi)

See the attached screenshot. the function is mostly useless as-is now.

This is on Firefox 87 Manjaro 21 (Linux)

Default theme is used.


According to https://www.reddit.com/r/firefox/comments/8k3sq4/firefox_updated_to_6001_and_the_search_box_is_no/ there's something wrong with userchrome.css in the profile but that file should be patched if that's the case.

Why this hasn't been patched since it's introduction in version 60 is beyond me.

Asked by ExileFox 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by ExileFox 11 amahora adlule

Sync is not working completely (logs included)

I have reinstalled the OS on my lap top and after a successful login to my account I am unable to sync everything from the account. The logs can be found in: https://cont… (funda kabanzi)

I have reinstalled the OS on my lap top and after a successful login to my account I am unable to sync everything from the account. The logs can be found in: https://controlc.com/8afabe84

I have the same account set on two different devices (My desktop PC and my android phone, this device I am trying to sync is the third one) and both those device were synced long time ago.

I tried with another profile which I am using for my work related stuff, still no success. First I tried syncing on Ubuntu 20.10 and then installed on Ubuntu 20.04(currently) but it is without success.

I need to sync to this device the bookmarks, extensions, saved logins, etc... Currently I do not have my other PC to export this stuff, please help.

Some of the thing in the logs:

1618133031444 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: LockException: Could not acquire lock. Label: "service.js: login".(resource://services-sync/util.js:62:5) JS Stack trace: LockException@util.js:62:5 throwLockException@util.js:148:11 WrappedLock@util.js:162:15 WrappedCatch@util.js:133:27 login@service.js:1049:66 sync/<@service.js:1327:26 WrappedCatch@util.js:133:27 sync@service.js:1335:7


1618133047237 Sync.Resource WARN GET request to https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/167262145/info/collections failed: [Exception... "The connection has timed out" nsresult: "0x804b000e (NS_ERROR_NET_TIMEOUT)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1618133047237 Sync.Service DEBUG verifyLogin failed: [Exception... "The connection has timed out" nsresult: "0x804b000e (NS_ERROR_NET_TIMEOUT)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1618133047238 Sync.Status DEBUG Status.login: success.login => error.login.reason.network 1618133047238 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => error.login.failed 1618133047238 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => error.login.reason.network 1618133047238 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1618133047238 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered a login error 1618133047239 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1618133047241 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule) 1618133047242 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: Error: Login failed: error.login.reason.network(resource://services-sync/service.js:1038:15) JS Stack trace: onNotify@service.js:1038:15 1618133047242 Sync.Service DEBUG Not syncing: login returned false.

Asked by Nikola Lozanovski 10 amahora adlule

"Security Error: Your session has been invalidated" https website doesn't load

Following website "https://www.hellobank.fr" is unreachable either in normal or private windows. There is another report but it is pretty old for now. https://support.mo… (funda kabanzi)

Following website "https://www.hellobank.fr" is unreachable either in normal or private windows.

There is another report but it is pretty old for now. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1025002

So I just want to understand is there is anything new since this post or do I have to apply a more efficient solution that removing user.js I don't want to take the risk of spoiling up my setup.

Asked by Clément 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Clément 4 amahora adlule