Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Is there a setting hidden somewhere where I can force my preferred date format? Why do I have to contend with the dreadful date format when when visiting mozilla.org in english?

Hi! Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in … (funda kabanzi)

Hi!

Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in particular I have to contend with the pathetic date format where you can't tell which is day or month or year. So why can't I find a way to set the date format. Even the majority of tiny websites/forums have an option to specify the date format.

Asked by avada 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by avada 2 ezinsukwini ezidlule

Problems sharing openboard window over google meet within firefox

Hello FF team I've problem sharing an Open Board program window over a google meet session. Though I think it´s more likely a google problem than FF´s or Open Board's I'… (funda kabanzi)

Hello FF team I've problem sharing an Open Board program window over a google meet session. Though I think it´s more likely a google problem than FF´s or Open Board's I'm sending you this message in case this problem is known to them and they have some information that can help me to solve it Thanks in advance Regards Miriam G López

Asked by MGL-NET 6 ezinsukwini ezidlule

Can't access normally mewe.com

Hi I can access mewe.com with the last firefox, but only while browsing using the "private mode". All other websites are ok, only this one. When I enter the url "mewe.com… (funda kabanzi)

Hi

I can access mewe.com with the last firefox, but only while browsing using the "private mode". All other websites are ok, only this one. When I enter the url "mewe.com", it switches to https://..... and then... nothing, no relad available, just a desperately empty page. Obviously, all other browsers don't have such problems.

Asked by Y-Phil 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Y-Phil 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox won't allow connect to my centurylink.net email

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email acc… (funda kabanzi)

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email account through centurylink.net. I tried the suggested fixes through confirming DNS and changing TLS, and I still cannot access my email account. I get an error "redir.peridot.synacor.com/?to=zmail&u_d..." Are there any other suggestions to resolve this issue?

Asked by b_blakes 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by b_blakes 1 usuku oludlule

LinearGradient at svg without id

Hello I have this SVG: <svg > <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" /> <defs> <linearGradient id="li… (funda kabanzi)

Hello I have this SVG:

<svg >
       <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" />
       <defs>
         <linearGradient id="linear-gradient-1">
           <stop offset="0%" stop-color="gold" />
           <stop offset="100%" stop-color="silver" />
         </linearGradient>
       </defs>
     </svg>

But how can I insert linearGradient without using an id. I have a lot of svgs and its very hard to remember all of ids...

Asked by m.au.ri.ciok.e.l.lertm.p 1 usuku oludlule

Becoming impossible to use websites

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times a… (funda kabanzi)

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times and Guardian comments won't load.

Now flickr will not let me log in using Firefox.

This only happens with Firefox "pure". If I use private browsing, I don't have a problem.

It's nothing to do with addons; I've disabled all those. I've followed all of the instructions on the solve page; no effect. And even Firefox itself won't let me log in, saying that cookies need to be enabled; well, again, I've done everything that the website suggests, and it reads exactly as the website suggests, but nothing.

I confess I'm not good with these things so need pretty close instructions. But I've no idea why it's getting worse and worse. There was a power cut earlier but that seems as a side-effect to have thrown me out of flickr - and every time I try to log back in the site just sits there with address and password filled in.

Asked by vastarena 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by vastarena 1 usuku oludlule

Camera using Google Meet doesn't work (appearing light colore flashing)

Hello I tried to use Firefox for a meeting with Google Meet. After reaching the front page in Meet, camera is active but I don't see myself. Camera instead is showing ver… (funda kabanzi)

Hello I tried to use Firefox for a meeting with Google Meet. After reaching the front page in Meet, camera is active but I don't see myself. Camera instead is showing very light flashes with various colors.

it's not the OS....i use the latest W10. And of course it's not the camera: if I open the same Meet on Edge or Chrome...in those cases work normally. And of course is not the Firefox out to date....because I checked it is.

Thanks for your help Pier

Asked by il-pier 12 amahora adlule

在loading前显示准备加载的网址

当我从收藏夹或一个网页点击一个访问速度较慢的链接时,网址栏首先会显示是空白的,然后当浏览器正式开始加载,出现进度条后才会显示链接,这让我想要复制链接时很困扰,停止页面加载然后刷新页面,页面会丢失回到主页。

Asked by Know 1 isonto elidlule

Last reply by Know 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (funda kabanzi)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Asked by Peter 1 inyanga edlule

Last reply by Peter 1 usuku oludlule