• Kusonjululiwe

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (funda kabanzi)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Asked by Mangekyo Sharringan 1 isonto elidlule

Answered by Terry 5 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

Scrambled test on certain websites

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., i… (funda kabanzi)

On certain websites I am getting scrambled text, mostly in headings and titles, not so much in body text. I have followed several tips from other posts like mine, i.e., installed Open Sans font, but that did not do it. I turned off hardware acceleration, and cleared the cache. The only thing that did work was to start Firefox in troubleshooting mode. I only have two add-ons running, Short URL and Dashlane, I doubt they're responsible for this. Any other ideas?

Asked by Ken D. 1 isonto elidlule

Answered by cor-el 5 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

How to transfer bookmarks from earlier version to new version of FF?

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slav… (funda kabanzi)

Hi, I've had Firefox 64 bit running on Windows for a while and recently was given a newer machine where I installed a newer version of the OS. I put the old HDD's as slaves in this new machine. So the old FF is in the slave machine.

I have also installed new Firefox on this new Win10 LTSC, but when I go looking in my now slave HDD I can see FF, but cannot see any bookmarks. Additionally, when I run the FF executable in the old HDD it still runs the new FF, without the old bookmarks.

So how can I extract the old bookmarks on the older FF? Without withdrawing the now slave HDD and making it a master again? As it's now missing most of the OS files too.

Thank you!

Asked by satyr37 1 isonto elidlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 5 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

Scroll wheel click no longer works in Firefox exclusively

Ever since yesterday, scroll click (I use it to scroll through websites) has stopped working in Firefox. Works in in programs, other browsers, etc., just not Firefox. Wha… (funda kabanzi)

Ever since yesterday, scroll click (I use it to scroll through websites) has stopped working in Firefox. Works in in programs, other browsers, etc., just not Firefox.

Whats weird is it still registers a click when I use it, so I can lick on links with it if I want, but the function of scrolling, either by clicking once and using my mouse to go up and down, or by clicking an holding, no longer works.

I've tried disabling add-ons, incognito mode, nothing seems to work.

Asked by firefox.6hauh 1 inyanga edlule

Answered by firefox.6hauh 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (funda kabanzi)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Asked by Pavi 3 emasontweni adlule

Answered by cor-el 3 emasontweni adlule

  • Ikhiyiwe

Audio fades in when paused instead of continuing at volume level.

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple… (funda kabanzi)

I know this is most likely a feature, but it's been annoying the hell out of me since I switched from Chrome and I don't know how to disable it. I have looked at multiple (~3) Reddit threads (two of which were archived) which gave me a total of 0 answers, I've looked at other forums, and I've found, get this, nothing. It's so annoying when for whatever reason, my music gets paused and then it's not at the volume I need it to be at, so I turn it up and then almost immediately turn it back down because of the audio fading. All I want is to know how to disable this, PLEASE.

Asked by Some Guy Named Phoenix 1 isonto elidlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 5 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

browser video

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but… (funda kabanzi)

Hi there I am having some problems with the browser I have a web base yoga app and there is a lot of you tube videos that just does not play. I disabled my extensions but still nothing. I then installed chrome and the videos worked can you guys please give me an fix.

Asked by jannes3de 6 ezinsukwini ezidlule

Answered by James 6 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

Unseperate regular browsing and private browsing.

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were priv… (funda kabanzi)

In the past, when you opened up private browsing, it seamlessly integrated itself into your browser, being indistinguishable. At a glance, no one would know you were private browsing; it blended in.

In a recent update, Mozilla did something unthinkable and made private browsing an isolated instance from Firefox. This, of course, results in a purple flare in the taskbar in front of the entire world that you are private browsing.

I don't understand who thought this was a good idea. I want to know how to undo this horrible change.

See the screenshot where you can't see any information on all my open Firefox windows, except for my private browsing window.

Asked by M_Negev 1 isonto elidlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error mes… (funda kabanzi)

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 1 isonto elidlule

Answered by cor-el 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

firefox keeps crashing on start

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop e… (funda kabanzi)

Firefox keeps crashing on start. I tried: 1. firefox -profilemanager 2. firefox --safe-mode 3. start from newly created user 4. reboot computer 5. trying other desktop environment (kde, xfce)

$ firefox [GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ATTENTION: default value of option mesa_glthread overridden by environment. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 12256 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

Here is crash report: AdapterDeviceID: 0x1b81 AdapterDriverVendor: nvidia/unknown AdapterDriverVersion: 520.61.5.0 AdapterVendorID: 0x10de AvailablePageFile: 17494933504 AvailablePhysicalMemory: 26002341888 AvailableSwapMemory: 11995705344 AvailableVirtualMemory: 29669888000 BackgroundTaskMode: 0 BuildID: 20221110173214 CrashTime: 1669989086 DesktopEnvironment: kde GraphicsCriticalError: |[0][GFX1-]: glxtest: VA-API test failed: failed to initialise VAAPI connection. (t=0.396726) HeadlessMode: 0 InstallTime: 1669481249 IsWayland: 0 Notes: Debian GNU/Linux bookworm/sidFP(D00-L1000-W00000000-T000) ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 284 StartupCrash: 1 StartupTime: 1669989085 SubmittedFrom: Client Throttleable: 1 TotalPageFile: 45604323328 TotalPhysicalMemory: 33608617984 UptimeTS: .46475384 Vendor: Mozilla Version: 107.0

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by paul 1 isonto elidlule

Answered by paul 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Disabling DRM completely

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simpl… (funda kabanzi)

I have disabled DRM content, why is firefox annoying me to enable it each time I load a website that requires it. What seems to be now the general topic, even for a simple blog... If I disabled it, I do not want to be prompted to enable it back. I know how to enable it.

Asked by david636 3 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Cannot use Idagio.com web player in Firefox since update to 107

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever. … (funda kabanzi)

Since updating to version 107, the Idagio.com web player does not work in Firefox. When pressing the "Play" icon, only progression dots show forever.

Asked by apare3 2 emasontweni adlule

Answered by apare3 1 isonto elidlule

  • Ikhiyiwe

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1398430] When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not … (funda kabanzi)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1398430]
When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Bookmark synced tabs without opening them?

Hi Trying to make sync work the way I want. Initial question: I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the de… (funda kabanzi)

Hi

Trying to make sync work the way I want. Initial question:

I've synced tabs between Windows desktop and Android. Now I would like to bookmark all those tabs in the desktop browser, without opening them first. I've found out how to view them in the side bar, but I see no option to bookmark all tabs.

It would be nice to have synced Tabs in the Library window and Options panel.

Asked by tilsig-firefox 1 isonto elidlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Firefox won't close properly

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the pro… (funda kabanzi)

Everytime I try to close my Firefox browser window, it just stops. There are multiple processes taking in excess of 200 or 300K in memory that seem to be causing the problem. I have to manually end the process just to close Firefox, and it is quite annoying.

I just checked, my Firefox is up to date. Yesterday I deleted and re-installed Firefox, but it's still doing the same thing.

This is kind of driving me nuts to be honest. I have Chrome, Opera, and Edge also installed on my computer so I'm ready to jetisson Firefox but thought I'd see what the community has to say first.

Asked by phil.schreiber9664@gmail.com 2 emasontweni adlule

Answered by phil.schreiber9664@gmail.com 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

OpenH264 fails to install with HTTPS-Only mode enabled

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been … (funda kabanzi)

"OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc." plugin will sit in the "will be installed shortly" status forever if you have HTTPS-Only mode enabled. I have been pulling my hair out for the last few days trying to figure out why I couldn't play YouTube or many other sites videos.

Turns out the site that the library is downloaded from has a bad certificate installed: https://ciscobinary.openh264.org/libopenh264-2.3.0-linux64.6.so.bz2

``` Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust this site because it uses a certificate that is not valid for ciscobinary.openh264.org. The certificate is only valid for the following names: a248.e.akamai.net, *.akamaihd-staging.net, *.akamaihd.net, *.akamaized-staging.net, *.akamaized.net

Error code: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN ```

OS: Fedora 36 Firefox Version: 104.0 (64-bit)

Asked by Nickolas Gupton 3 izinyanga ezidlule

Answered by Nickolas Gupton 3 izinyanga ezidlule