Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Dev Tools

I "upgraded to V90. since then, the URL box is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reaso… (funda kabanzi)

I "upgraded to V90. since then, the URL box is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools). I've gone in about:config and set all variables to False, yet they reset themselves to true every time. How do I disable the DevTools. Thanks

Asked by john.enrietto 10 izinyanga ezidlule

Answered by john.enrietto 10 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Print Preview not printing what it is showing

Hi, Since a couple of days ago the "Print Preview" feature is not working properly again. I think we had an browser update. We had another one today and I was hoping th… (funda kabanzi)

Hi, Since a couple of days ago the "Print Preview" feature is not working properly again. I think we had an browser update. We had another one today and I was hoping the problem was going to be fixed but it was not.

I have the Print set to old (false) mode. I have used this mode for years to print all of my documents and webpages.

This is what is happening. I do my print preview and adjust the scale number accordingly. The print preview shows, I adjust number of pages, preferences etc. then hit print.

The page that prints is not complete. Is missing the part of the right side and bottom. I have not changed any printer settings. I have also changed it back to the NEW(true) printer mode an the exact thing happens. It happens with both webpages and documents. I first realized what what going on when I printed my bank statement and it was missing the right side and bottom of each page.

THIS IS NOT PRINTER PROBLEM!!!!! Using the EGDE and Explorer browsers, the pages print perfectly so it has to be a Firefox problem.

Can you please help me solve this problem. I hate to have to use another browser just to print. I have enclosed pictures of what is happening.

Amy

Asked by Amylogamy 10 izinyanga ezidlule

Answered by AliceWyman 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

"Sorry, we're having trouble playing this video." Video and GIFs on Facebook

I know this is an old issue. I'm getting it now, FF 90.0.2 64-bit, Windows 10 Pro N, Build 19041.vb_release.191206-1406. System updated. Not very often it starts playing … (funda kabanzi)

I know this is an old issue. I'm getting it now, FF 90.0.2 64-bit, Windows 10 Pro N, Build 19041.vb_release.191206-1406. System updated. Not very often it starts playing for a fraction of a second. Videos and GIFs everywhere else (as far as places I normally go) plays as it should. Troubleshoot mode didn't solve it; hardware acceleration tweak neither. No crash logs.

Tried on the Edge and everything is fine.

Question: does the suggested "fix" on https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows embraces this issue as well? If so, sorry, but might be time to change browsers. The reason I'm using Windows 10 PRO ->N<- is exactly not to have to remove Windows Media Player and related "bloat" from my system. This isn't one of those crybaby threats I hate to read: it's a necessity.

I must ask: why on Edge, on the same machine, the same problem doesn't exist as in Firefox.

Suggestion for mentioned article: might be helpful point users (also) to the right place of The Media Feature Pack for N and KN versions of Windows 10, on https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48231

Thanks

Asked by Luiz Castelo-Branco 10 izinyanga ezidlule

Last reply by Luiz Castelo-Branco 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Website Error

Hi all, FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110 Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some … (funda kabanzi)

Hi all,

FF 90.0.2 (64 bit), Window 10 Version 21H1 Build 19043.110

Each time I initially go to this website ( https://www.bunnings.com.au/ ) I get an error message "Some Error Occurred" in the top LHS on a white blank screen. If I refresh the page it displays correctly until I go to the site again in a new browser session.

I have disabled all extensions by going into Troubleshooting Mode but it is still there.

Anyone know of a solution?

TIA

EDIT: No Issues with Chrome or Edge.

Asked by ghines 9 izinyanga ezidlule

Last reply by ghines 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox does not respond when I click on any links on any webpage. Clear the history trick only fix the issue temporarily.

Every now and then my firefox does not respond when I click on any links on any webpage. It only works when I clear the browsing histories and cookies for last hour. This… (funda kabanzi)

Every now and then my firefox does not respond when I click on any links on any webpage. It only works when I clear the browsing histories and cookies for last hour. This happens like every 15-30 minutes and is very annoying that I have to keep clear off the history.

Asked by purav81 9 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 8 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Why do I Have Add-on/extensions in my account that should have been deleted?

his question has been asked AND IGNORED repeatedly all the way back to 2019 so I am not really expecting any difference now but this will be the subject of many social me… (funda kabanzi)

his question has been asked AND IGNORED repeatedly all the way back to 2019 so I am not really expecting any difference now but this will be the subject of many social media posts about how Firefox pretends to be different from the other browsers but in actuality is exactly the same!

Asked by Angie M 9 izinyanga ezidlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Prefilled logon/password

I am using Firefox 90.0.2 on a Windows 10 system. I have installed a program called ESET which provides additional security when doing online banking. I have changed my… (funda kabanzi)

I am using Firefox 90.0.2 on a Windows 10 system. I have installed a program called ESET which provides additional security when doing online banking. I have changed my password recently for one bank. I have deleted the old password and logon from under the Settings tab, Privacy & Security, and have created a new setting with the new password. However, when I attempt to log on to that bank's website, ESET opens a new Firefox browser window and uses the old password. Even when I try to edit that under Settings in the new browser window, it isn't saved. ESET says it is a Firefox problem. Any suggestions how to fix this?

Asked by jswartz1 9 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 9 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Printing at Reduced Scale Cuts Off Page

I have an issue where Firefox is cutting off the lower half of each page (blank) when I print with reduced scale. It is an issue that only occurs in Firefox—I have tried … (funda kabanzi)

I have an issue where Firefox is cutting off the lower half of each page (blank) when I print with reduced scale. It is an issue that only occurs in Firefox—I have tried another browser. I have tried three printers and it causes the issue on all of them. The issue occurs on all web pages I have tried. I have reset the print settings in Firefox, run Firefox in troubleshooting mode, and refreshed Firefox.

Print preview will show the pages correctly with reduced size, but when printed, the bottom half of each page is blank. However, in print preview, if I change the settings to only print the first page, the preview will then show the first page with the bottom half missing.

I am wondering if this problem is caused by the latest Windows update. That is the last change to the computer I am aware of before this printing problem occurred.

Anything else I can try to resolve this issue?

Asked by n_s_assistant 10 izinyanga ezidlule

Answered by Jonathan Watt 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

I cannot log onto accounts.firefox.com

I tried to copying and pasting the email code in and it says wrong code try again. I have tried multiple times and it won't work. Then I tried forget password and tried t… (funda kabanzi)

I tried to copying and pasting the email code in and it says wrong code try again. I have tried multiple times and it won't work. Then I tried forget password and tried to use a recovery code to reset my account in an attempt to restart it like a computer but that does not work. I cannot add 2AF to my account. Any help appreciated. It also seems to be recognizing a email that I no longer use. I have had this problem in the past but ignored.

Asked by Noah Pederson 10 izinyanga ezidlule

Last reply by Noah Pederson 10 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Certain websites won't load at all in Firefox, but work fine in Edge

Hello, since the recent update to version 90.0 I noticed that certain websites (youtube, facebook, spotify) won't load at all. I just get a blank screen. Additionally on … (funda kabanzi)

Hello,

since the recent update to version 90.0 I noticed that certain websites (youtube, facebook, spotify) won't load at all. I just get a blank screen. Additionally on instagram I can't see any images or videos.

At first I tried to open these websites in another browser (MS Edge) and there everything works just fine.

To solve my problem I already tried a lot of different approaches, but nothing has helped so far. Here is a overview of everything I tired so far: - deleted the cache and cookies (per Firefox as well as with CCleaner) - deactivated and later deinstalled all my add-ons - started Firefox in Troubleshooting-Mode - used the feature to clean Firefox - completely deinstalled and reinstalled Firefox - disabled and deleted my anti-virus software - temporarily stopped Windows Defender Firewall - used new profiles with the about:profiles menu - used different programs I already had installed (avira, Windows Defender, spybot S&D) to scan for viruses, trojans or malware. And I also used the ones Mozilla recommends on this site: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-caused-malware -> nothing was found apart from a few tracking cookies

Now I am at my wit's end and don't know what else I could do get my Firefox to work properly again. I hope someone more knowledgeable than me can help me out to find a solution.

Best regards and thank you for your help Andreas

Asked by andreas.baer87 10 izinyanga ezidlule

Answered by andreas.baer87 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox opens a tab loads part of it then closes the tab

Sometimes, I try to click on a link from a page to open in another tab. Firefox opens a new tab, loads part of the page then closes the tab again. If I click on the link … (funda kabanzi)

Sometimes, I try to click on a link from a page to open in another tab. Firefox opens a new tab, loads part of the page then closes the tab again. If I click on the link a second time, it will sucessfully load the new tab as normal.

This can happen even with a link from Email to Reddit or some such and firefox will start up, partially load the tab and close down again. It's really frustrating.

I've been putting up with it for about 3 months on Win7 thinking it might be my system was overloaded with junk. But I recently upgraded my PC completely, (CPU, Memory, Motherboard and Graphics) and installed Win10 on it and a fresh install of Firefox. It's still happening. It's nothing to do with hardware acceleration or such, this is a totally new PC and a fresh install of Win10 and Firefox with no tweaks.

It's driving me nuts because I want the page to open but I sometimes have to click on the link twice to open it. It's like Firefox is treating the new tab as a popup and closing it.

Asked by Tryst 10 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't get policies.json working on Kubuntu 20.0.04

Hi all, I'm trying to automatically configure Firefox using the policies.json file, but I don't seem to be able to get it to work. I've created /usr/lib/firefox/distribut… (funda kabanzi)

Hi all,

I'm trying to automatically configure Firefox using the policies.json file, but I don't seem to be able to get it to work.

I've created /usr/lib/firefox/distribution/policies.json with this content: {

 "policies": {
   "Homepage": {
     "URL": "https://www.google.com/",
     "Locked": false,
     "StartPage": "homepage"
   }
 }

}

The file and directory permissions allow for read by everyone.

However, when I restart Firefox, I don't get google as my homepage.

What else can I check?

TIA,

Mike.

Asked by mdiehl 10 izinyanga ezidlule

Last reply by mdiehl 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Malware.Exploit.Agent.Generic, , Blocked, 0, 392684, 0.0.0, , -Exploit Data- Affected Application: Mozilla Firefox (and add-ons) Protection Layer: Protection Against OS Security Bypass Protection Technique: Exploit ROP gadget attack blocked

Firefox updated yesterday to ver 90.0.1 (64-bit). Today when I open Firefox browser, Malwarebytes blocks an exploit with thiis message: Malwarebytes www.malwarebytes.com… (funda kabanzi)

Firefox updated yesterday to ver 90.0.1 (64-bit). Today when I open Firefox browser, Malwarebytes blocks an exploit with thiis message: Malwarebytes www.malwarebytes.com

-Log Details- Protection Event Date: 7/21/21 Protection Event Time: 1:37 PM Log File: 577494dc-ea4a-11eb-a649-54bf641896a0.json

-Software Information- Version: 4.4.2.123 Components Version: 1.0.1358 Update Package Version: 1.0.43331 License: Premium

-System Information- OS: Windows 10 (Build 19043.1110) CPU: x64 File System: NTFS User: System

-Exploit Details- File: 0 (No malicious items detected)

Exploit: 1 Malware.Exploit.Agent.Generic, , Blocked, 0, 392684, 0.0.0, ,

-Exploit Data- Affected Application: Mozilla Firefox (and add-ons) Protection Layer: Protection Against OS Security Bypass Protection Technique: Exploit ROP gadget attack blocked File Name: URL:


(end)


When I open in safe mode, no problem. I can not find the extension causing the problem

Asked by ItBme 10 izinyanga ezidlule

Last reply by ItBme 10 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

No Netflix or Amazon Prime on Firefox 90.0.2. (64bit) for MacOS Catalina - Widevine issues

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox o… (funda kabanzi)

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox on MacOS say that new widevine is not supported on or before MacOS 10.11.

I am using a MacbookPro 13" 2012 Running MacOS 10.15.17 (Catalina) Firefox 90.0.2 (64-bit)

Installed Firefox 78.9.0esr as suggested roll back solution and it did not change anything. Reinstalled Firefox 90.0.2 and now Firefox Plugins section is is telling me that "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly." but it doesn't seem to change. I have always stayed updated on MacOS and Firefox versions, and suddenly in early 2021 this has become an issue that persists to date.

Is the current status of Widevine for Firefox on MacOS BROKEN?

There are no roll backs that seem to work, and I can't find anyone else with my MacOS and Firefox versions that are reporting the same problem. Streaming is not only the way of the future, it has been the standard for media viewing for over 5 YEARS. Firefox needs to figure how to make widevine work from the get go or it will quickly go the way of the dinosaur.

I don't WANT to use Chrome (thought I currently do for Netflix), please don't suggest that as a solution.

Asked by pMa1 10 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP when trying to visit my own website

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely w… (funda kabanzi)

Whenever I visit my [[website|https://alotofyoumaybeaskingwhyareyouavirginisaytothemiampoggersgfisnot.international/]] I get an error saying Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). And the error code is SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP. I am running Firefox 90.0.2 on Windows 10. The website is hosted on a nginx vps and I am using Cloudflare for SSL. On cloudflare I am using a single A record to the IP of my VPS and I have enabled proxy. SSL/TLS encryption mode is Flexible.

Asked by ibbysaleemi 10 izinyanga ezidlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Browser under Remote Control

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools). What… (funda kabanzi)

I keep getting this: URL is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools).

What is it? how do I get rid of it?

Asked by klg61 9 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 5 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Facebook Messenger not loading complete page Firefox 90.0.2 (64-bit) Windows 10

The Messenger page loads partially and stops. Same page works fine in New Microsoft Edge (Chromium). Problem seemed to start with last upgrade to 90.0.2. https://www.fa… (funda kabanzi)

The Messenger page loads partially and stops. Same page works fine in New Microsoft Edge (Chromium). Problem seemed to start with last upgrade to 90.0.2. https://www.facebook.com/messages/t/1234... I tried disabling uBlock Origin, Privacy Possum, Privacy badger, page still won't load completely, just partially and "locks up".

Asked by Craiga 9 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

cannot copy text from print preview

Hi. I'm a long time firefox user. The past few years, I have not been able to copy text from print preview. This is important to me, as I run a small business and need … (funda kabanzi)

Hi.

I'm a long time firefox user. The past few years, I have not been able to copy text from print preview. This is important to me, as I run a small business and need to copy order numbers from the print preview screen to keep my work flow going. I can do this in chrome, but cannot in firefox.

It is nothing I can copy from a website, as it is a link I click to open the invoice.

The only work around that I know of would be to print the pdf to a file, open the file, and copy it from there - but this is not acceptable because it is too time consuming.

If anyone has something that will work, it would be much appreciated.

Asked by mlowe1971 9 izinyanga ezidlule

Last reply by mlowe1971 9 izinyanga ezidlule