Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Go back one page, not working on Microsoft forum website

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this websi… (funda kabanzi)

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this website.

Asked by s malik 5 izinyanga ezidlule

Last reply by jonzn4SUSE 4 izinyanga ezidlule

Firefox does not display background color in option tags

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text: ```<select id="stroke… (funda kabanzi)

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text:

```<select id="strokeColor" name="strokeColor" style="width: 10em;">

             <option value="black" style="background: #000000; text: #FFFFFF">
                     black
             </option>

<option value="aqua" style="background: #00FFFF">

                     aqua
             </option>

<option value="blue" style="background: #0000FF">

                     blue
             </option>

<option value="brown" style="background: #A52A2A">

                     brown
             </option>

<option value="gray" style="background: #808080">

                     gray
             </option>

<option value="green" style="background: #00FF00">

                     green
             </option>

<option value="magenta" style="background: #FF00FF">

                     magenta
             </option>

<option value="orange" style="background: #FFA500">

                     orange
             </option>

<option value="purple" style="background: #800080">

                     purple
             </option>

<option value="red" style="background: #FF0000">

                     red
             </option>

<option value="white" style="background: #FFFFFF">

                     white
             </option>

<option value="yellow" style="background: #FFFF00">

                     yellow
             </option>

<option value="#000000" selected="" style="background: #000000">

                     #000000
             </option>
         </select>```

On Chrome this displays as expected:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-25-eebbd5.png

But on Firefox the background colors are ignored:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-35-bd90ee.png

How can I get Firefox to display the background colors?

Asked by jamescobban 2 izinyanga ezidlule

Last reply by Paul 4 emasontweni adlule

Cannot report a broken site

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature: https://finance.yahoo.com/quote/DEO/ When I fill out the… (funda kabanzi)

I am attempting to report that Yahoo Finance is broken. From this URL, I use the "report broken site" feature:

https://finance.yahoo.com/quote/DEO/

When I fill out the information and hit "send", nothing happens. The "report broken site" screen remains active. Hitting Send multiple times has no effect.

I've tried using this feature for other pages, and it appears to work; but it won't work for this site.

Can anyone suggest why that might be? Is it a byproduct of the site's being broken?

Thanks.

Asked by Chris 2 izinyanga ezidlule

Last reply by Kiki 1 inyanga edlule

Using Node Express-Sessions to set cookie "httpOnly: true, secure: true, SameSite: "None" FF blocks authorization

My web site My web site allows user to login with .ejs Sign-up/Sign-in pages then delivers a React page. This works in Chrome and Safari. Https/SSL are provided by my ho… (funda kabanzi)

My web site My web site allows user to login with .ejs Sign-up/Sign-in pages then delivers a React page. This works in Chrome and Safari. Https/SSL are provided by my host A2Hosting.

Firefox warns "Cookie “connect.sid” does not have a proper “SameSite” attribute value" when the cookie is set and then blocks the react page after login. If I enter the route that leads to the react page directly I can login and don't get the warning. In both cases the Storage tab in Dev tools shows the same settings for the cookie.
I made sure to remove any cookies for my site before testing the second scenario. I have tested this on Windows, Linux and Android versions of Firefox with the same results.

Here is my Express-Session instantiation ``` app.use(expressSession({

 store: new pgSession({
   pool: pool,
   tableName: 'session'
   // Insert connect-pg-simple options here
 }),
 secret: process.env.SECRET,
 resave: false,
 saveUninitialized: false,

cookie: {

   httpOnly: true,
   Secure: true,
   SameSite: "None",
   path: ['/'],
   maxAge: 60 * 60 * 1000 * 5
 }
 // Insert connect-pg-simple options here

})) ``` I've tried changing the path to include the react app route, I've added it to Cors white list and I converted it to open with an .ejs file instead of .html with no results.

Thanks for your support and for a great browser

Asked by rich.rhaskell 1 isonto elidlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 6 ezinsukwini ezidlule

Google sites crash Firefox tabs

Whenever I go to a Google page (tested on Google.com Docs, Sheets, Forms) the page crashes. The issue started sometime around this afternoon. … (funda kabanzi)

Whenever I go to a Google page (tested on Google.com Docs, Sheets, Forms) the page crashes. The issue started sometime around this afternoon.

Asked by Adam Bassett 5 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 5 izinyanga ezidlule

Suddenly no sound on rumble.com (March 24 2024)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video an… (funda kabanzi)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video and audio fine. So does X and truth social. In fact, any website plays audio EXCEPT rumble.com. Its not Windows related. Its firefox related. I installed Chrome and rumble.com plays with sound fine. I uninstalled firefox and reinstalled and that didnt fix it. I have rumble installed via WebCatalog an it plays videos and audio fine. I then installed Firefox nightly and never signed in or anything and still rumble isnt playing sound. Its rumble+firefox=no sound. And it appears to be happening to others too on other help forums. DOES ANYONE KNOW HOW TO FIX THIS?

Asked by Human 2 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 2 izinyanga ezidlule

Opentable site returns blank page

Hello, I have been working with OpenTable support for 2 months. We finally resolved it is not on their end. Issue: When opening opentable.com the website loads and t… (funda kabanzi)

Hello,

I have been working with OpenTable support for 2 months. We finally resolved it is not on their end.

Issue: When opening opentable.com the website loads and then a blank page is presented at the end. You can see a flash of the base site and any links that were attempted.

Items attempted to resolve:

  • clear cache and history
  • updated firefox site
  • downloaded, uninstalled and reinstalled firefox
  • incognito mode
  • removed all all ons/plug ins
  • tried links to pages outside of opentable.com

I have their responses and what they have attempted (in emails should you want). I also have snapshots of what I see. The odd thing is completely removing firefox and installing should have fixed it but it didn't.

One thing that does work is links to opentable from restaurants (email or from their websites). Initiating from the base browser does not work.

I am on Windows 10 and all updates have been installed.

Asked by pmcgarry1 5 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 5 izinyanga ezidlule

Intranet site no longer works with Mozilla Firefox

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to … (funda kabanzi)

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to log in.

They will be prompted to sign in (with a default sign in prompt, not even the website login prompt), even if you enter the correct user/password it will continue to prompt you. The new cert works with Edge, Safari, and Chrome - I've enabled the following settings in about:Config network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris, network.negotiate-auth.delegation-uris, network.negotiate-auth.trusted-uris, and set signon.autologin.proxy to be true - but the issue still persists.

Has anyone seen this/been able to figure this out? I've seen a few other posts, but no resolutions. Does Firefox not support Certificate Signature Algorithm SHA-384 With RSA Encryption? This is the only difference I can see between the 2 certificates; the original is SHA-256 With RSA Encryption.

Thank you!

Asked by paulieixnay 3 izinyanga ezidlule

Last reply by msmorris1 2 izinyanga ezidlule

The "Triage Manager" for Mozilla Refuses to assign anyone to a seven year old open problem

I need to go over the head of the Mozilla Triage manager who has left https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1406865 open without a resolution for **seven years**. … (funda kabanzi)

I need to go over the head of the Mozilla Triage manager who has left https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1406865 open without a resolution for **seven years**. How do I do that? This is a bug reported in Firefox 57 and **still** not fixed in Firefox 125. I cannot find any support category anywhere in the Mozilla website that covers appealing a decision by one of their employees. The last comment from this uncooperative indivisual is "But given we support it on macOS and Windows yeah, it seems not very objectionable." Who is this **clerk** to override the fact that a number of customers very much find this "objectionable". I cannot find anything on https://www.mozilla.org/en-US/contact/ that addresses this issue. I cannot find even a surface mail address for Mozilla. For example my complaint has nothing to do with any of the following:

   I’m having problems with using Firefox
   I want to donate to Mozilla
   I have questions about using Mozilla’s trademarks
   I’d like to report misuse of a Mozilla trademark
   I want to hold an event in a Mozilla space
   I want Mozilla to sponsor my event
   I’d like permission to use a Mozilla logo
   I’m interested in Pocket’s sponsored content on Firefox
   I’m a member of the Press and have a question for Mozilla

Yes I am having a problem with Firefox, but the clerk responsible has, through sitting on this issue for **seven years**, basically told the entire community that he doesn't give a reservoir.

In particular I feel this unacceptable behaviour should be brought to the attention of senior management, but there are no contacts for anybody in senior management.

Asked by jamescobban 1 inyanga edlule

Last reply by Paul 4 emasontweni adlule

My website is shown as insecure. If I open it with Chrome, it is okay. If my girlfriend opens it from her computer with firefox, it is okay too. What is wrong here?

My website is shown as insecure. If I open it with Chrome, it is okay. If my girlfriend opens it from her computer with firefox, it is okay too. What is wrong here? … (funda kabanzi)

My website is shown as insecure. If I open it with Chrome, it is okay. If my girlfriend opens it from her computer with firefox, it is okay too. What is wrong here?

Asked by smerdja 2 emasontweni adlule

Last reply by cor-el 2 emasontweni adlule

Hold-Key-To_Repeat function (and other keyboard oddities) in Gmail and Discover.com

When composing emails in Gmail holding down a (any) key does not activate key repeating. Also, the there are irregularities when using discover.com in Ver. 124. When edi… (funda kabanzi)

When composing emails in Gmail holding down a (any) key does not activate key repeating.

Also, the there are irregularities when using discover.com in Ver. 124. When editing my customer profile, keystrokes are not recognized. Nothing happens when typing. I also had difficulty signing-in; this may be coincidental.

Things tried: (1) A different keyboard. Same results. (2) Firefox version 122. The key repeat function worked in Gmail. I could edit my profile at discover.com. (3) Uninstalled and reinstalled ver. 124. All problems persisted. (4) Ran Ver. 124 in troubleshooting mode. All problems persisted. (5) Launched newly downloaded versions of both 122 and 124 (from command line) and ran them simultaneously. The problems persisted in 124 (troubleshooting mode), but 122 worked well. I used two different keyboards with no difference noticed. (6) Downloaded and ran Chromium. All worked well.

Asked by H P Ladds 2 izinyanga ezidlule

Last reply by Terrance_h 2 izinyanga ezidlule

Strange error on My.Nintendo.com

I encounter this error only on my.nintendo.com. However nobody else I know encounters this (even using Firefox) and I do not encounter it on Edge browser. When I open th… (funda kabanzi)

I encounter this error only on my.nintendo.com. However nobody else I know encounters this (even using Firefox) and I do not encounter it on Edge browser.

When I open the site it stays for a few seconds, then loads an error page. Then this error page reloads itself every few seconds. I tried to include some Inspect tool details. Before a 404 error there are 303 and 302 responses. I live near my friends who do not have this issue (same ISP too) so it's not a regional issue. In the screenshots the four (and two more further down) red GETs below are all "304 Not Modified" status'd

I'm not sure what type of info I can dump from the browser or how, to help diagnose this. I'm on Windows 11 (though I was having this isue on my dual-booted Linux install too), on version 121.0.1 (see screenshot of About Firefox for more?)

Thank you for your time reading my post, please help me report this with more details.

Asked by nathan.zan6037 5 izinyanga ezidlule

Last reply by James 5 izinyanga ezidlule

Company Logos in Google SERP Have a Gradient applied to them?

Hello, Why does Firefox (121.0.1 (64-bit) macOS 14.2.1 anyways) apply a gradient color overlay to the Business Logos in Google SERPs? I.e., typically the website's Favic… (funda kabanzi)

Hello, Why does Firefox (121.0.1 (64-bit) macOS 14.2.1 anyways) apply a gradient color overlay to the Business Logos in Google SERPs?

I.e., typically the website's Favicon is pulled or an image written into Schema data to display the company logo next to the search result excerpt. But lately, and apparently only in FF, the logos are discolored by some kind of overlay?

Please see attached comparison between Chrome and FF. Chrome displays the logos unaltered, and FF displays them with this crazy obnoxious overlay/ color correction.

As far as I can tell, this is coming from FF as I don't see it in any other browsers/ devices. Chrome, FF Developer Edition, MS Edge, and Safari do not alter the logo colors.

Is there anyway to request the Mozilla FF stop doing this? I can't possibly begin to imagine how this is helpful in anyway to users... but of course I'm open to hearing any logic behind this decision, if in fact this is coming from FF.

Thank you all for your time and help!

Asked by muzzle 4 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 4 izinyanga ezidlule

Reddit moderation message centre not displaying messages

In my ongoing battles with Firefox which no longer offers a painless way to use the internet, in Reddit's moderation page, messages are flashed up for a frame and then di… (funda kabanzi)

In my ongoing battles with Firefox which no longer offers a painless way to use the internet, in Reddit's moderation page, messages are flashed up for a frame and then disappear and I'm told there's nothing to display. However, in Chrome this page shows the messages and I can use the page correctly.

Anyone else having this trouble?

Asked by dg.coombes 5 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 5 izinyanga ezidlule

Firefox thinks I'm still in a country I left a week ago

I recently traveled to Australia for two weeks. While there, I used my mac laptop (with Firefox as my primary browser) on a mix of both wifi-without-VPN and hotel wifi wi… (funda kabanzi)

I recently traveled to Australia for two weeks. While there, I used my mac laptop (with Firefox as my primary browser) on a mix of both wifi-without-VPN and hotel wifi with a VPN back to my home network activated.

I have been back home for more than a week. Other browsers on the same laptop as well as other devices (like my phone) that I took with me on the trip correctly reflect my location (east coast, USA). However, Firefox stubbornly insists that I am still in Australia. The net effect of this has been to break my access to YouTubeTV, which is not available in Australia.

I have tried: - Logging fully out of my google account on firefox and logging back in (at which point the 2FA prompt on my phone says I'm trying to log back in from Australia) - Deleting all cookies, cache and website data - Fully uninstalling Firefox, including deleting the Firefox folder in ApplicationSupport

None of these have had any effect.

Within YouTubeTV, I can force an update to my location, which will temporarily reflect correctly that I am in the US. But it still won't let me play anything if I'm using Firefox, and within Firefox, will soon revert to location unknown. Other browsers on this laptop, and other devices, work fine.

I am at my wit's end. Please advise.

Asked by ffhaphl 4 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 4 izinyanga ezidlule

Website not workin

I use Lightfolio.com for my website hosting. My computer does not let me login or load the website using Firefox. I've deleted the cookies, and played with the settings, … (funda kabanzi)

I use Lightfolio.com for my website hosting. My computer does not let me login or load the website using Firefox. I've deleted the cookies, and played with the settings, and it still doesn't work. I'm really needing help as this is dampering my business.

Asked by shannonharrisphotography 1 inyanga edlule

Last reply by zeroknight 1 inyanga edlule

Peer’s Certificate has been revoked

My website (onefishfoundation.org) will not load on Firefox. Instead, I get the "Secure Connection Failed" message with the above statement. This just started happening t… (funda kabanzi)

My website (onefishfoundation.org) will not load on Firefox. Instead, I get the "Secure Connection Failed" message with the above statement. This just started happening today. My website loads fine It loads with every other browser.

I've tested my certificates on SSLShopper and WhyNoPadlock and there were no issues on either. I've cleared the cache and history on my browser.

I've closed and re-opened the browser.

How do I fix this?

Thanks,

Colles

Asked by colles 5 izinyanga ezidlule

Last reply by TyDraniu 5 izinyanga ezidlule

One site blank in Linux FF but not in Windows FF

https:\\archive.org works perfectly in Firefox on Win-10, but on a new Linux Mint install, (with default Firefox as included), this particular website simply displays as… (funda kabanzi)

https:\\archive.org works perfectly in Firefox on Win-10, but on a new Linux Mint install, (with default Firefox as included), this particular website simply displays as a blank white screen. Every other website I try on the Linux install works perfectly; it is only this one website which does not work.

There are no add-ons, no proxies, no security suites, nothing extra. I cleared all cookies and cache. Tried running FF in Protected Mode. Nothing seems to fix it.  There are no error messages displayed - just a blank white screen.

And, to make it worse, I am not particularly computer-literate, (I'm 82 years old...), so you will have to give me simple guidance if I need to get involved with deeper logging etc.

Asked by dmaxwell1 2 emasontweni adlule

Last reply by jonzn4SUSE 2 emasontweni adlule

Google and other websites turn grey instead of white

Hi Guys, every time i open a white website like google or my schools website it turns light grey like the attached photo. I haven't tried anything as I dont know how to f… (funda kabanzi)

Hi Guys, every time i open a white website like google or my schools website it turns light grey like the attached photo. I haven't tried anything as I dont know how to fix it. Thanks

Asked by Matt12456 3 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 3 izinyanga ezidlule