Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg but it gives me the following erro… (funda kabanzi)

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg

but it gives me the following error. Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

What can I do?

Yes, I own all the rights for that video.

Asked by Markis 11 izinyanga ezidlule

Answered by Markis 11 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox ESR crashes at watching videos with "alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed"

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip) when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt inst… (funda kabanzi)

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip)

when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt install firefox-esr) and watch videos (e.g. on Youtube, Vimeo, ...), Firefox does crash some times. according about:crashes, i already have submitted about 60 crash reports.

but watching the reports one thing is missing. when i open firefox from the console i can see some output, that is not appearing in the reports.

... firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3366 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Failed to open curl lib from binary, use libcurl.so instead Firefox ESR crashes when playing videos on Raspberry Pi OS (Debian)

during watching videos in firefox there is more different output to see that seems to be harmless. but always and only this line is printed to console, just befor Firefox crashes: firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. so i assume this is the main reason, why Firefox crashes on my system.

any idea how i can get these issue fixed? at the moment when i want to watch videos reliable i am be forces to use the external VLC Player by copy the url to VLC - at least for Youtube videos. but i want to watch videos from other web pages as well and i prefer to watch videos in firefox directly.

Asked by beta-tester 2 iminyaka edlule

Answered by beta-tester 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 84.0.2 not playing embedded Youtube videos.

Getting errors messages like; An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS) Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.… (funda kabanzi)

Getting errors messages like;

An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS)

Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.

This started about a week ago.

Youtube webpage is working properly, just embedded videos are fubar.

Grrrrrrrrrrrrrr

Asked by audio_downunder 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Youtube Videos Infinitely Loading (Attempting to Load but Never Do)

Hello, A few months ago, Firefox has not been loading Youtube videos properly. The video just never loads. Debugging steps I have done. 1) Disabled Hardware Acceleration … (funda kabanzi)

Hello, A few months ago, Firefox has not been loading Youtube videos properly. The video just never loads. Debugging steps I have done.

1) Disabled Hardware Acceleration 2) Deleted all cookies & cache 3) Ran Firefox in Troubleshoot Mode 4) Uninstalled Firefox & Reinstalled 5) Not a part of my debug but I recently did a fresh install of windows on my computer and installed Firefox with the same issue. I do get videos to work on both Edge and Chrome

I am at a loss at this point and any helping hints would be useful. I have an inkling that it might be put to my playback device but it wouldn't explain why it plays just fine on other browsers.

Any ideas?

Asked by Aidoneus 8 izinyanga ezidlule

Last reply by Aidoneus 8 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Media control bug

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. Bu… (funda kabanzi)

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. But system media pad always shows title and cover only of the very first track has been played.

Asked by 1ector 1 unyaka odlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Partial Application Hang

I have recently been suffering an issue where the browser becomes unresponsive and consumes massive amounts of hardware resources especially memory, in one case was using… (funda kabanzi)

I have recently been suffering an issue where the browser becomes unresponsive and consumes massive amounts of hardware resources especially memory, in one case was using over 60 gigabytes of combined physical and virtual memory.

I have tried refreshing with Firefox Refresh, reinstalling and the problem still persists.

I believe it is either one of the addons Tree Style Tabs, but I don't know how to accurately diagnose this though, as sometimes I am able to get to the about:addons and disable one or the other but the problem doesn't go away and in some cases escalates to freezing the whole process.

When the application does this, the currently selected pages still work say I have one open of the ABC news website, I can still scroll up and down, but if I click a link to another article or something, nothing happens, same applies if I try to do anything with the address bar, the history and suggestions pop up but the browser doesn't do anything even after I hit enter.

I'd like to try and find out what the program is doing during this state of unresponsiveness, I left it for a couple of hours last week to see if it could work itself out, turns out it couldn't and the system ran out of Ram and fell over. I'd like to know how to diagnose it, know what it's doing, what it's hung up on and if it's related to an addon, tell the creator about it.

I apologise if this is not the correct way to go about this, I have just run out of patience trying to fix this myself.

Asked by Crashed 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Unable to play any Videos in Mozilla Firefox 86.0 on Ubuntu 20.04 LTS

Hello, I am using Mozilla Firefox 86.0 on Ubuntu 20.04 LTS Desktop, I am unable to play any kind of Video embedded on my Websites, I've also tried disabling the Hardware … (funda kabanzi)

Hello,

I am using Mozilla Firefox 86.0 on Ubuntu 20.04 LTS Desktop, I am unable to play any kind of Video embedded on my Websites, I've also tried disabling the Hardware Acceleration in Firefox Setting, but still, the issue remains the same.

in my Ubuntu 20.04 LTS -> ffmpeg is installed, libavcodec-extra is also installed, but I am unable to understand why Mozilla Firefox is not playing the Videos in the Browser?

please help me in this case, I am frustrated with this for 2 months or more.

Kind Regards, Dhaval

Asked by Dhaval Vira 1 unyaka odlule

Last reply by jonzn4SUSE 1 unyaka odlule