Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How can I eliminate the SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors I get at multiple websites?

I just installed FF 63 on a 64-bit Windows 7 machine, and I'm getting SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors at many, but not all, websites. Reaching the same websites via the s… (funda kabanzi)

I just installed FF 63 on a 64-bit Windows 7 machine, and I'm getting SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors at many, but not all, websites. Reaching the same websites via the same URLs using Chrome works fine.

All discussions of this problem seem to lead to https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites?redirectlocale=en-US&redirectslug=troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER, but it's not helpful. My antivirus is Bitdefender Free, which appears to have no option for disabling the interception of secure connections.

Running FF in safe mode behaves the same as in "normal" mode: I get SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors at many (but not all) websites.

Help? As things stand now, FF is pretty close to useless for me.

Asked by LangfristigerFFUser 1 unyaka odlule

Answered by LangfristigerFFUser 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

'media.autoplay.enabled' setting no longer stops video auto-play (version 63.0).

Hi. I just noticed that my browser had auto-updated itself to version 63.0, and now, videos on Youtube and news sites auto-play, even though I have it disabled in About:C… (funda kabanzi)

Hi. I just noticed that my browser had auto-updated itself to version 63.0, and now, videos on Youtube and news sites auto-play, even though I have it disabled in About:Config. Until today, all html5 videos were being blocked just fine by that setting. Why is this happening and what can I do to re-block videos from auto-playing?

Asked by Max Quordlepleen 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

i would like to increase the size of my address bar, tabs and toolbar

Just bought new Dell with Windows 10 Downloaded Firefix and logged into. The size of the tabs are really small (changed them using about:config) The address bar and bookm… (funda kabanzi)

Just bought new Dell with Windows 10 Downloaded Firefix and logged into.

The size of the tabs are really small (changed them using about:config) The address bar and bookmarks bar is still tiny..almost impossible to read

Please advise how to fix this..

Asked by surftracefree 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browser window missing top header bar

FF recently updated and when it restarted my browser window is now not showing my menu toolbar or bookmarks toolbar even though they are checked to be on. Plus the minim… (funda kabanzi)

FF recently updated and when it restarted my browser window is now not showing my menu toolbar or bookmarks toolbar even though they are checked to be on. Plus the minimize/maximize buttons are overlapping my tabs at the top. It seems I'm in some different sized view or something that I cannot figure out how to get out of. I am not in "full screen" view (already tried F11 to be sure). And I've tried dragging the sides out but that doesn't fix the top min/max button issue where it overlaps and my toolbars AND my MENU bar still do not show up. I've gone into customize and removed and then re-added the "bookmarks menu" but it only shows up next to the other icons, not in the normal "toolbar" format with my folders, etc. I can view my bookmark toolbar in the SIDEBARS but again it's just the top of my screen that's messed up and I know it has something to do with my min/maximize buttons being overlapped with tabs but can't get out of it.

I've put a screenshot below to show you what I mean. Any help would be greatly appreciated.

Asked by sbledsoe 1 unyaka odlule

Answered by FedupwithScripterrors 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How can I turn off AutoPlay in Firefox? It is not listed in preferences.

The new 'update' on Firefox (63.0, I think) turned on all my AutoPlays that I had previously turned off. Very annoying. How can I turn off AutoPlay? Do they have to up… (funda kabanzi)

The new 'update' on Firefox (63.0, I think) turned on all my AutoPlays that I had previously turned off. Very annoying. How can I turn off AutoPlay? Do they have to update the software?

Asked by chrissporter 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browser does not ask to save and quit anymore even when browser.ShowQuitWarning is set to true, how to fix this?

So there was an issue where my browser stopped automatically restoring my previous session after closing it. I followed some instructions I found online that told me to t… (funda kabanzi)

So there was an issue where my browser stopped automatically restoring my previous session after closing it. I followed some instructions I found online that told me to tick the option for it under Options -> General -> Startup, and this fixed the problem. However, this seemed to have caused my browser to directly close and stop asking me to save and quit even while browser.ShowQuitWarning is set to true in about:config.

If I tick off the option to automatically restore my previous session, however, I do get a warning that tells me I'm about to close my browser, but it only gives me the options to close tabs and cancel closing my browser; the option to save & quit is absent entirely.

That's about everything I know that could be related to this issue.

Asked by MarkMJ 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Block video autoplay not working

In the past few days, the block video autoplay option is not working. It had been working properly for years. I have video autoplay turned off in about:config and the o… (funda kabanzi)

In the past few days, the block video autoplay option is not working. It had been working properly for years. I have video autoplay turned off in about:config and the option to block autoplay is no longer available under the settings menu. What settings need to be changed to re-enable this in the update. This is extremely annoying.

Asked by gsmnp34 1 unyaka odlule

Answered by philipp 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

WidevineCdm-plug-in crashed — no video playing

Since ± half october 2018 I can't play videos anymore on some sites and get this crash message. Youtube does work, probably because without Widevine? I'm on FF Dev Editio… (funda kabanzi)

Since ± half october 2018 I can't play videos anymore on some sites and get this crash message. Youtube does work, probably because without Widevine? I'm on FF Dev Edition, Mac with El Capitan. Thanks, Pieter

Asked by Piroo 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Transfer Firefox profile information to a new computer

I have a new computer and I had previously saved a backup of the files of my Firefox profile. I followed the steps in this article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/b… (funda kabanzi)

I have a new computer and I had previously saved a backup of the files of my Firefox profile. I followed the steps in this article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles but it didn't work, none of my settings or bookmarks are in place. The backup profile had a different name so I copied the contents and I used the default profile that was created instead of creating a new one. Why didn't it work? Does it matter that I'm using the same profile from the backup on a different new computer as well?

Asked by qwigoqwaga 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

utf-8 displayed incorrectly

My site uses a template engine to wrap standard page HTML around templates that contain only the body text. However utf-8 multibyte characters are displayed correctly if… (funda kabanzi)

My site uses a template engine to wrap standard page HTML around templates that contain only the body text. However utf-8 multibyte characters are displayed correctly if there is no HTML header but incorrectly if the standard page header, which explicitly specifies utf-8 encoding, is presented to Firefox.

https://www.jamescobban.net/templates/Articles/FrenchOccupations.html is the template of the body text https://www.jamescobban.net/displayPage.php?template=Articles/FrenchOccupations has the HTML header and footer wrapped around it. You can look at it yourself, but to save time the header added by displayPage is:

   
   
      
        <title>
	    ...text extracted by DisplayPage from the h1 tag...
        </title>
        <meta charset="utf-8">
        <meta content="text/css" http-equiv="default-style">
        <meta content="James A. Cobban" name="author">
        <meta content="© 2018 James A. Cobban" name="copyright">
        <meta content="genealogy, family, tree, ontario, canada " name="keywords">
        <link href="/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css">
      

Asked by jamescobban 1 unyaka odlule

Answered by jscher2000 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Where do I manage ssl certificate exceptions?

this used to be on the advanced tab of the options menu, but is no longer there and I can not find it anywhere. Anyone know where this was moved to? I have an exception I… (funda kabanzi)

this used to be on the advanced tab of the options menu, but is no longer there and I can not find it anywhere. Anyone know where this was moved to?

I have an exception I would like to remove.

Asked by utzig2001 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Facebook not loading

For some reason when i go to facebook on firefox it just does not loads correctly, Please see screen shot. I have updated to 63.0.1 but when i downgraded it also did the … (funda kabanzi)

For some reason when i go to facebook on firefox it just does not loads correctly, Please see screen shot. I have updated to 63.0.1 but when i downgraded it also did the same. Any help please?

Asked by makeandsave 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I am getting a "Performing a tls handshake" when I'm trying to view a webpage. How can I fix this?

I have Firefox 63.0.1 64 bit using Win 7. After the latest update, I frequently get the "performing a tls handshake" when trying to view a webpage. After 7 to 8 minutes I… (funda kabanzi)

I have Firefox 63.0.1 64 bit using Win 7. After the latest update, I frequently get the "performing a tls handshake" when trying to view a webpage. After 7 to 8 minutes I get a message saying "Secure Connection Failed. The connection to the server was reset while the page was loading. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem." I've researched this problem and haven't come up up with an answer as to how to correct this. Does anyone know how to correct this?

Asked by dutchjim 1 unyaka odlule

Answered by dutchjim 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox update 63.0.1 is "super" slow. Nothing in the fix suggestions works.

This has been an ongoing problem that started, first with update 63.0, and continues with update 63.0.1. I have tried multiple fix suggestions, including the very disappo… (funda kabanzi)

This has been an ongoing problem that started, first with update 63.0, and continues with update 63.0.1.

I have tried multiple fix suggestions, including the very disappointing "refresh Firefox" option. While that did nothing to cure the problem, it did wipe out every saved password. That, to be blunt, really ticked me off. It says this fix solution will keep our saved information, with no mention of erasing passwords.

Second, I changed the Network Settings as directed, from Use system proxy settings to auto-detect proxy settings for this network. I have been cautioned NOT to use the no proxy option, because it has a chance of rendering some websites unavailable. Not interested in messing up my browsing experience any worse than these recent Firefox updates have accomplished by themselves.

All these problems aside, my biggest disappointment is in the total lack of communication from Mozilla. While I value the Firefox ideology and the mission to provide a more private internet browsing experience, all this is worthless to me if my pages load at something akin to dial-up speeds.

At this juncture I have no choice but to use Google Chrome until someone can provide me with a workable solution, a solution that doesn't send me back to square one with all my saved Firefox information. If that is the only remedy, I might as well switch my default browser now and begin to re-acclimate myself to the changes.

Thanks.

Asked by ProfessorCNut 1 unyaka odlule

Answered by ProfessorCNut 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 63.01 options: Your organization has disabled the ability to change some options

My personal copy of Firefox and I am the administrator of my system. I suddenly can't make changes to options and my right click copy/search capabilities are not availabl… (funda kabanzi)

My personal copy of Firefox and I am the administrator of my system. I suddenly can't make changes to options and my right click copy/search capabilities are not available

Asked by vmoutsop 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

how do I stop autoplay of vids on yahoo.com news page. Settings do not work in autocofig media.autoplay = false anymore

I have u block origin already. I had media autoplay set to false. Now yahoo.com news autoplays vids (again). The autoplay literally started on October 24, 2018. 1- wh… (funda kabanzi)

I have u block origin already.

I had media autoplay set to false. Now yahoo.com news autoplays vids (again). The autoplay literally started on October 24, 2018. 1- what happened to allow autoplay on yahoo when it was successfully blocked all this time? 2- what can I do to stop video autoplay? Idiot level instructions please- set one go here type instructions. I already went the "add on" route. Flash blockers didn't work at all. All other "vid blockers" are for youtube and will not work on yahoo news as I tried hoping one would work.

Maybe I am stupid, but exactly WHAT settings are needed to stop autoplay on yahoo.com that are in ublock origin or in firefox about: config settings (media.autoplay =false), which doesn't seem to have any effect anymore. Is something else in about:config needed?

Site example where annoy vid autoplay now exists: https://www.yahoo.com/lifestyle/dont-want-attention-mother-6-year-old-boy-whose-birthday-party-guests-no-shows-speaks-185110033.html

FF version: 63.0 , 64 bit, windows 10, Dell Laptop

Asked by Droxy 1 unyaka odlule

Answered by James 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox closes itself randomly

Hello I have Firefox (version 63, 64 bit) installed on a computer with over 50 Computers. A few months ago Firefox started an odd behavior. Sometimes shortly after startu… (funda kabanzi)

Hello I have Firefox (version 63, 64 bit) installed on a computer with over 50 Computers. A few months ago Firefox started an odd behavior. Sometimes shortly after startup or in the middle of surfing, Firefox just closes its Window. I checked, clearing the cache , with did nothing. Starting it in Safe Mode works fine. What should I do ?

Asked by r4a5a88 1 unyaka odlule

Answered by r4a5a88 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 63.0.1 crashes during every start / macOS Mojave

Two days ago Frirefox crashes and won't start again. First I delete the Firefox.app and reinstall, same Problem. Then I uninstall Firefox.app (plus ~Library/Application S… (funda kabanzi)

Two days ago Frirefox crashes and won't start again. First I delete the Firefox.app and reinstall, same Problem. Then I uninstall Firefox.app (plus ~Library/Application Support/Firefox and ~/Library/Preferences/org.mozilla.firefox.plist), restart the MacBook Pro and install Firefox again. And Firefox chrashes during every start. Has anybody an idea? Thanks Haio

Here is the crash-report: AdapterDeviceID: 0x0d26 AdapterVendorID: 0x8086 BuildID: 20181030165643 ContentSandboxCapable: 1 ContentSandboxLevel: 3 CrashTime: 1541427259 DOMIPCEnabled: 1 Email: EventLoopNestingLevel: 1 FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1541418297 Notes: FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP+4 ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 0 SecondsSinceLastCrash: 571 StartupCrash: 0 StartupTime: 1541427258 TelemetryEnvironment: {"build":{"applicationId":"{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}","applicationName":"Firefox","architecture":"x86-64","buildId":"20181030165643","version":"63.0.1","vendor":"Mozilla","displayVersion":"63.0.1","platformVersion":"63.0.1","xpcomAbi":"x86_64-gcc3","updaterAvailable":true},"partner":{"distributionId":null,"distributionVersion":null,"partnerId":null,"distributor":null,"distributorChannel":null,"partnerNames":[]},"system":{"memoryMB":16384,"virtualMaxMB":null,"cpu":{"count":8,"cores":4,"vendor":"GenuineIntel","family":6,"model":70,"stepping":1,"l2cacheKB":256,"l3cacheKB":6144,"speedMHz":2200,"extensions":["hasMMX","hasSSE","hasSSE2","hasSSE3","hasSSSE3","hasSSE4_1","hasSSE4_2","hasAVX","hasAVX2","hasAES"]},"os":{"name":"Darwin","version":"18.2.0","locale":"de-DE"},"hdd":{"profile":{"model":null,"revision":null},"binary":{"model":null,"revision":null},"system":{"model":null,"revision":null}},"gfx":{"D2DEnabled":null,"DWriteEnabled":null,"ContentBackend":"Skia","adapters":[{"description":null,"vendorID":"0x8086","deviceID":"0x0d26","subsysID":null,"RAM":null,"driver":null,"driverVersion":null,"driverDate":null,"GPUActive":true}],"monitors":[{"screenWidth":1440,"screenHeight":900,"scale":2},{"screenWidth":1680,"screenHeight":1050,"scale":1},{"screenWidth":1680,"screenHeight":1050,"scale":1}],"features":{"compositor":"none","gpuProcess":{"status":"unused"},"wrQualified":{"status":"blocked"},"webrender":{"status":"opt-in"}}},"appleModelId":"MacBookPro11,4"},"settings":{"blocklistEnabled":true,"e10sEnabled":true,"e10sMultiProcesses":4,"telemetryEnabled":false,"locale":"de","update":{"channel":"release","enabled":true,"autoDownload":true},"userPrefs":{"browser.search.widget.inNavBar":false},"sandbox":{"effectiveContentProcessLevel":3},"addonCompatibilityCheckEnabled":true,"isDefaultBrowser":null},"profile":{}} ThreadIdNameMapping: 5:"Gecko_IOThread",6:"Timer",7:"Socket Thread",8:"JS Watchdog",12:"JS Helper",10:"JS Helper",11:"JS Helper",9:"JS Helper",13:"JS Helper",14:"JS Helper",15:"JS Helper",16:"JS Helper",19:"Cache2 I/O",20:"Cookie",21:"GMPThread",23:"Compositor",24:"VRListener",25:"ImgDecoder #1",26:"ImageIO",27:"IPDL Background",34:"DOM Worker",36:"StyleThread#0",40:"StyleThread#4",39:"StyleThread#3",38:"StyleThread#2",41:"StyleThread#5",37:"StyleThread#1",43:"StreamTrans #13",43:"ImageBridgeChild", Throttleable: 1 UptimeTS: 1.0504584 Vendor: Mozilla Version: 63.0.1 useragent_locale: de

Asked by haio11 1 unyaka odlule

Answered by philipp 1 unyaka odlule