Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Firefox

Firefox 86.0 (64bit) Ubuntu 20.04.2 LTS Gnome 3.36.8 Desktop: Intel 2 core E7500 CPU AMD RV710 Graphics Memory 3.8GiB Firefox entire display including menu bars covered w… (funda kabanzi)

Firefox 86.0 (64bit) Ubuntu 20.04.2 LTS Gnome 3.36.8 Desktop: Intel 2 core E7500 CPU AMD RV710 Graphics Memory 3.8GiB Firefox entire display including menu bars covered with colored confetti which moves in response to mouse movement. Firefox Safe Mode is not affected. No other application on this system is affected. Effects all user log ins on this system. Action: Complete uninstall (purge) of Firefox and cache then reinstall--No Fix i.e no additional AddOns. I believe this uninstall/reinstall removed Firefox and downloaded a fresh copy.

Asked by jpbweb 7 imizuzu edlule

Login on some websites causes errors and pictures are not displayed

The web pages of https://www.heise.de serve as an example of the error. The publisher's main page shows the article images, while the article itself is without an image. … (funda kabanzi)

The web pages of https://www.heise.de serve as an example of the error. The publisher's main page shows the article images, while the article itself is without an image. In other browsers, Chrome and Opera, the images are visible in the articles. The error has been occurring for a few days, the time cannot be specified exactly. I have already turned off the ad blocker for heise.de without success. An update to FF86 was unsuccessful. A check of the FF settings did not bring any results either. Websites from other publishers e.g. www.techstage.de are not affected as far as I know.

In addition, the title bar always shows the context Login, although I am logged in. On some websites, e.g. http://www.ebay-kleinanzeigen.de, the login generates an error.


Operating system Linux openSuse Leap 15.2

Asked by Roland Reutlinger 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by jonzn4SUSE 15 amahora adlule

Playing video on SvtPlay is choppy

I want you guys to fix the video playing on SvtPlay and maybe other sites too. So that it is not choppy anymore. I just played a video from the documentaries section on s… (funda kabanzi)

I want you guys to fix the video playing on SvtPlay and maybe other sites too. So that it is not choppy anymore. I just played a video from the documentaries section on svtplay.se and it was choppy. The streaming of channels was not choppy though.

I use the latest version of Linux Fedora and Firefox.

Asked by michael.91 4 amahora adlule

virtual machine for SAS university edition blocked

hello, I use SAS University Edition to learn how to improve my SAS knowledge. It's installed via a VM and once installed, you just have to type http://http://localhost:10… (funda kabanzi)

hello,

I use SAS University Edition to learn how to improve my SAS knowledge.

It's installed via a VM and once installed, you just have to type http://http://localhost:10080/ in the browser to open the SAS session. It worked for months, until new releases of Firefox. I disabled the HTTPS only mode on Firefox.

Now I get a Firefox error message "Cette adresse est interdite - Cette adresse utilise un port réseau inhabituel pour la navigation web. Par mesure de sécurité, Firefox a abandonné la requête." Forbidden address, due to unusual network port usage.

How can I log on my virtual machine? Where are the parameters that restrict the access to http sites and how can I manage them?

Thank you for your help, PY

Asked by pellgomz29 7 amahora adlule

title bar checkbox dissapeared

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now? there isnt a checkbox that used to be in customize could anyone help … (funda kabanzi)

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now?

there isnt a checkbox that used to be in customize

could anyone help me remove the titlebar? im on Linux

Asked by mcdnvs 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by mcdnvs 10 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 86 crashes in Debian Buster x86_64

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch: ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue sign… (funda kabanzi)

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch:

ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

And Crash Report dialog appears. This is the "Details" dialog content:

AdapterDeviceID: 0x0126 AdapterDriverVendor: mesa/i965 AdapterDriverVersion: 18.3.6.0 AdapterVendorID: 0x8086 AvailablePageFile: 0 AvailablePhysicalMemory: 127062016 AvailableSwapMemory: 4183494656 AvailableVirtualMemory: 2200952832 BuildID: 20210222142601 CrashTime: 1614250267 DesktopEnvironment: unknown EMCheckCompatibility: true FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1614249624 IsWayland: 0 IsWaylandDRM: 0 MozCrashReason: OOB Notes: Debian GNU/Linux 10 (buster)FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP- ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 641 StartupCrash: 1 StartupTime: 1614250265 ThreadIdNameMapping: 14784:"IPC I/O Parent",14785:"Timer",14786:"Netlink Monitor",14787:"Socket Thread",14788:"Permission",14793:"JS Watchdog",14794:"JS Helper",14795:"JS Helper",14796:"JS Helper",14797:"JS Helper",14799:"Cache2 I/O",14800:"Cookie",14802:"DOM Worker",14803:"IPDL Background",14807:"BackgroundThreadPool #2",14808:"QuotaManager IO",14809:"IndexedDB #1",14811:"StreamTrans #5",14815:"StreamTrans #9",14817:"StreamTrans #11",14819:"StreamTrans #13",14821:"StreamTrans #15",14822:"Worker Launcher",14823:"SoftwareVsyncThread",14824:"Compositor", Throttleable: 1 TotalPageFile: 8249114624 TotalPhysicalMemory: 4046426112 UptimeTS: 1.8864044 Vendor: Mozilla Version: 86.0

Safe mode also crashes. Headless mode is the only way I found to make it not to crash.


Thanks in advance!!

Asked by ociu 2 ezinsukwini ezidlule

Answered by ociu 11 amahora adlule

Hide tab bar when only one tab open.

Hello, I am looking for a way to hide my tab bar when there is only one tab open. I almost found the solution there: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1297983 B… (funda kabanzi)

Hello,

I am looking for a way to hide my tab bar when there is only one tab open. I almost found the solution there: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1297983 But it is not exactly what i am looking for. This solution hides the tab but not the tab bar it self. I mean it leaves some black empty space because i use dark theme.

I kept looking for a solution to hide the container. I found this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1271391 The problem is: this solution hides all the time the tab bar. No maters how many tabs opened.

I experimented mixing these two solution. I have try:

  1. tabbrowser-tabs tab[first-visible-tab="true"][last-visible-tab="true"] + #mainwindow:not([tabsintitlebar="true"]) #TabsToolbar {
 visibility: collapse;

}

I tried the other way around, with "#mainwindow" first. I tried without the "+" sign. But none worked out.

Asked by Gregory-F 11 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Search Engine support is not free.

I front what you promise. Here's a quote: "Firefox - the independent browser, supported by the non-profit Mozilla". I am going to set up a default search engine with the… (funda kabanzi)

I front what you promise. Here's a quote: "Firefox - the independent browser, supported by the non-profit Mozilla".

I am going to set up a default search engine with the URL myself.

Please explain me how to set http://blackle.com/ as default search engine. Without using the home button or an existing bookmark every time.

Asked by Lucky Number Slevin 1 usuku oludlule

Answered by tjn21 22 amahora adlule

Why do you archive threads before fixing the issue???

I here refer to my thread https://support.mozilla.org/en-US/questions/1285212 in which the problem were not even answered by any of your tech people, but archived - why?… (funda kabanzi)

I here refer to my thread https://support.mozilla.org/en-US/questions/1285212 in which the problem were not even answered by any of your tech people, but archived - why?

I find it really bad, if i post a bug and you just archive without even try to fix the problem! It makes me extremely angry! Bad behavior!

Please stop that and re-open the case.

Jan Ps. same system (Lenovo Thinkpad X300 with Xubuntu 16.04LTS 64bit (account A) )now running Firefox 85.0.1 64bit can now print, I can't find any mentioning in release notes to how previous version 75.0 and now this one is different and why this one now can print.

It would be nice to get this solved, since other people here has had this one too and it seems to jump between versions and OS(linux an windows).

edited broken link

Asked by insomniacno1 1 isonto elidlule

Last reply by jscher2000 20 amahora adlule

Firefox sync not working correctly?

Hi all - having an issue with Firefox sync... I have a Windows desktop, a Linux desktop, two Linux laptops and an Android phone...all running Firefox and signed into the … (funda kabanzi)

Hi all - having an issue with Firefox sync...

I have a Windows desktop, a Linux desktop, two Linux laptops and an Android phone...all running Firefox and signed into the same Firefox account.

I've got them all set to sync bookmarks, but I've noticed that I'll often add a bookmark, organize it into a folder on one machine and then it will either never sync onto my other machines, or it will simply sync into the Bookmarks Menu rather than into whatever folder I had organized it into on all my other machines...

Is there a way to get it working properly on all my machines?

Thanks!

Asked by Darkstrike 19 amahora adlule

Print

in the new version of Firefox 86.0 the " print preview " has been removed = WHY??? I now have to install an additional add-on again! I don't understand why this was done… (funda kabanzi)

in the new version of Firefox 86.0 the " print preview " has been removed = WHY???

I now have to install an additional add-on again!

I don't understand why this was done, what sense or logic does it make? And can't even Firefox run for a few months without a change?

What advice could you give me on how to get back to the old "print preview"?

The logic that remains for me is to change the browser soon.

With kind regards

anton

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Asked by tofox 21 amahora adlule

Last reply by Jonathan Watt 21 amahora adlule

NFS mounted home directory caused a hang condition in firefox. Repeatable when creating ebay listing

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system. In general firefox works fine in th… (funda kabanzi)

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system.

In general firefox works fine in this configuration. However, when I get on Ebay and try creating a listing, firefox will hang when adding photos and/or moving the photo order. My NFS server will then start complaining about 'failed to contact remote rpcbind.

I try to close firefox and it doesn't It then will ask about a script running to long and offer to close. It won't I wait quite some time and it doesn't close About now the whole system is locked up and I may be able to get to the reboot menu I reboot and it won't because the process is hung. I usually have to power cycle to get things back.

I think if I waited for the automounter to time-out firefox may close at that time.

So the questions are: Is this supposed to work in an NFS environment? What is going on to cause the hang? Are there environment variables to move "some directory" to the local disk drive if that is the problem?

I sure hope someone can answer this for me. Thanks Warren

Asked by warrendodge 1 usuku oludlule

'*' Bookmarks shortcut shows non-bookmark result first

Hello, Recently I observed following behavior: Ctrl+L to select addres bar. "* " to trigger bookmark shortcuts. I type few letters of my query. The seeked bookmark i… (funda kabanzi)

Hello,

Recently I observed following behavior:

  1. Ctrl+L to select addres bar.
  2. "* " to trigger bookmark shortcuts.
  3. I type few letters of my query.
  4. The seeked bookmark is shown second on the list. The first results is a nonbookmarked history item.

See attached image for an example.

The issue is this: Why on earth would I bother with the "* " prefix if I wanted a non-bookmark result?

This seems be a recent change. Can this be disabled somehow? Thanks!

Asked by extremegf 1 usuku oludlule

claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on.

relate "claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on." to - 1/ Igor Petrovich 2/ Igor Markovski 3/ Stela from Geo Milev 4/ ff-bg.net 5/ a… (funda kabanzi)

relate "claiming they belong to priemna@mvr.bg, organised 24/7 group broke the add-on." to -

1/ Igor Petrovich 2/ Igor Markovski 3/ Stela from Geo Milev 4/ ff-bg.net 5/ add-ons 6/ 8211046345 7/ 200428387 8/ slusham 9/ .org 10/ Cherni vrah 1, abv.bg, testuser22 11/ Belneyski, secretary@dps.bg and Cherni vrah to Black Sea

Asked by testuser23 1 usuku oludlule

FF 78.8.0ESR can't load NYT homepage

Hi! Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, prob… (funda kabanzi)

Hi!

Updated FF on my Linux box today & now the NYT homepage can't be loaded. Altho' the WaPo homepage seems to load faster, the NYT just times out in mid-render, probably due to the site's heavy javascript. FF doesn't pop up any error messages, alas.

I'm assuming the new FF is simply allergic to the NYT's clunky code. But still. . .any tips, tricks, workarounds or hints to fix?

Ty!

Asked by frelkins 1 usuku oludlule