Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe

Can't download files in Firefox.

Can't download files in Firefox. Keep getting error message saying source file could not be read. Have tried all the suggestions I've found on the web to fix the proble… (funda kabanzi)

Can't download files in Firefox. Keep getting error message saying source file could not be read. Have tried all the suggestions I've found on the web to fix the problem, but nothing works. Tried refreshing Firefox and uninstalling and then reinstalling Firefox, but that didn't solve problem. No problem downloading files with Chrome.

Asked by jstanfield1346 1 isonto elidlule

Answered by jstanfield1346 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

How do I remove a previous question on this forum?

I've asked a previous question on this forum, but would like it to be removed since it contained some private info. It seems there are no ways to do so, could you please … (funda kabanzi)

I've asked a previous question on this forum, but would like it to be removed since it contained some private info. It seems there are no ways to do so, could you please help me out.

Asked by passepartout 1 isonto elidlule

Answered by FredMcD 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

Image upload issue: blank image

When uploading images in some web sites (such as web.whatsapp.com and others) the image is uploaded but it is blank/white, even if I visit the site with another browser I… (funda kabanzi)

When uploading images in some web sites (such as web.whatsapp.com and others) the image is uploaded but it is blank/white, even if I visit the site with another browser I see only a blank image. When uploading to the same web site using other browser, for example Chrome, the image uploading has no issues and it is displayed correctly. I've already tried to disable the AdBlocker but nothing changes.

Asked by Masss 2 emasontweni adlule

Answered by McCoy 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

firefox not finding url sites

Hi, I had Firefox on my Thinkpad T60 and it worked. I hadn't used the laptop for sometime but now Firefox didn't work, neither did iexplore or slimbrowser, they all produ… (funda kabanzi)

Hi, I had Firefox on my Thinkpad T60 and it worked. I hadn't used the laptop for sometime but now Firefox didn't work, neither did iexplore or slimbrowser, they all produce the same error. I was able to find an earlier version of Forefox and it works fine but slow. Strangely when I go to goole or slimbrowser those site are found but will not find anything like amazon.com, the message from the File/properties: unknown protocal, size,connection not encrypted, address (URL): res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/dnserror.htm#http://www.amazon.com/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&tag=flashpcom-20&sbSource=linksbar

The event viewer has this message: source cryp32: Failed extract of third-party root list from auto update cab at: <http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl.cab> with error: Unknown cryptographic algorithm.

This laptop is 32 bit, Windows XP.

Thank you for your help....would like to update to new firefox browser.

John King

Asked by waltzenresource 2 emasontweni adlule

Answered by jscher2000 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

I cannot navigate using the address bar (pressing enter or clicking the arrow).

I'm using Gentoo Linux. In a fresh Firefox install (I've tryed versions 68, 77 and binary) I cannot navigate using the address bar (pressing enter or clicking the arrow).… (funda kabanzi)

I'm using Gentoo Linux.

In a fresh Firefox install (I've tryed versions 68, 77 and binary) I cannot navigate using the address bar (pressing enter or clicking the arrow).

It's and old bug: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1070786

But the solution described there doens't work. I removed the places.sqlite file and tried to restart firefox in safe mode without success. This only happened to me in Gentoo. Even removed the profile folder entirely. I don't have extensions.

Any ideas?

Asked by lcsavb 2 emasontweni adlule

Answered by lcsavb 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (funda kabanzi)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 1 inyanga edlule

Answered by cor-el 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

"Save image as" freezes/crashes forefox EVERY TIME.

Hello, I was trying to work on an assignment today and I found to my dismay that downloading images causes firefox to freeze (which I then have to kill). I was unable to … (funda kabanzi)

Hello, I was trying to work on an assignment today and I found to my dismay that downloading images causes firefox to freeze (which I then have to kill).

I was unable to find a solution that could work for me in the forums. What should I do? I do not have any malware on my computer, though I do have autodesk programs.

Thank you for your time.

Asked by Hugo VFS 2 emasontweni adlule

Answered by jscher2000 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

I can't open my web page with firefox with the other browsers if

Please, I would like to know why my web page is not only visible in firefox in other browsers if it does. Something I have seen is that the code is present but is not dis… (funda kabanzi)

Please, I would like to know why my web page is not only visible in firefox in other browsers if it does. Something I have seen is that the code is present but is not displayed. My page is www.sividev.com and I only see an error in the console that does not appear in other browsers Uncaught TypeError: this.scrollPosMouse is not a function

   init https://www.sividev.com/wp-content/themes/salient/js/init.js?ver=12.1.0:137
   <anonymous> https://www.sividev.com/wp-content/themes/salient/js/init.js?ver=12.1.0:17596
   jQuery 8.

This page uses the non-standard "zoom" property. Consider using calc () in the relevant property values, or using "transform" together with "transform-origin: 0 0".

Asked by ehsv1988 2 emasontweni adlule

Answered by FredMcD 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 75 Broke login and proxies to Employer's system

I am an academic librarian working from home. Literally for years, I've been able on Windows 7 and now Windows 10 to log into my grad school's online system including acc… (funda kabanzi)

I am an academic librarian working from home. Literally for years, I've been able on Windows 7 and now Windows 10 to log into my grad school's online system including access to databases. Much of this requires a proxy for authentication. Before I describe the error, let me say that I installed Zotero over a year ago and have never had problems with it. Now, when I try to login, I get this, even when trying only to log in. There are two lines. The yellow bar that is hard to read because it keeps flashing but here's my best shot: Zotero automatically redirected your request to gslibrary.authn.worldcat.org through the proxy at gbtssbc.idm.oclc.org. Some space then "Don't proxy this site Proxy settings X

If your browser does not continue automatically, click here. I have tried numerous times to click "here" but I can't. For one moment, both the tellow bar and the message this is normal black text on white shows and then the yellow bar disappears and the black text moves up on the page. When I try to click "here" it keeps jumping around. I"ve never seen anything like this in many years on Firefox.

   I can successfully log in and use resources with the proxy on Opera. It does not complain. Someting about Firefox 75 is broken. I prefer using Firefox the most of the browsers available but I can't work like htis. I need to look up books and help users search for journal articles all the time. I cannot do without that. I don't really like Opera because of the lack of options but this is the straw that breaks the camel's back. If I cannot fix this, bye-bye Firefox. That's pretty serious for me for me but I must be able to work from home efficiently. Note: I disabled the Zotero plug-in. I asked on the Zotero forum and got some suggestions that didn't really help. I don't think it is Zotero. Zotero is only showing up because it connects to our librayr system. How can I fix this? I don't even know precisely what is wrong but for one thing, it shows the wrong URL  for logging in. That hasn't been true for a long time. I do not want to clear all my saved passwords and cookies to fix what is pretty clearly a FF 75 bug. I was a programmer a lot of years on complex systems. All the fingers are pointed at FF 75.

Asked by drduncan 2 izinyanga ezidlule

Answered by drduncan 3 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Latest update turns all pages (except mozilla) to gobbledy gook

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replace… (funda kabanzi)

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replaced by lockwise which has no passwords in it at all (I had reset that a few months ago back to the old password manager) the only pages I can see clearly are mozilla pages. all else is this gobbledy gook. help!

carrie

Asked by solutions7 4 emasontweni adlule

Answered by jscher2000 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 77 opens to newtab page instead of homepage

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that eve… (funda kabanzi)

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that every time. I have cleared the cache and it will work once or twice only then back to the newtab page.

Asked by densyl93 1 inyanga edlule

Answered by densyl93 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

none of the add ons work in my address bar

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again even after i log of and log back on and refresh firefox nothing w… (funda kabanzi)

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again

even after i log of  and log back on  and refresh firefox   nothing works

Asked by Mary 1 inyanga edlule

Answered by Pallavi kumari 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Fresh Install Firefox 76.0.dmg results in "Profile Missing" Error and does not boot. OS10.11.6

MacbookPro OS 10.11.6 About a week ago Firefox was running no problem. Closed Firefox (quit) Re-opened and got the Profile missing error. troubleshoot through exis… (funda kabanzi)

MacbookPro OS 10.11.6

  1. About a week ago Firefox was running no problem.
  2. Closed Firefox (quit)
  3. Re-opened and got the Profile missing error.
  4. troubleshoot through existing threads on mozilla support. including renaming the profile.ini file, deleting it, moving it, etc.
  5. Used Appcleaner to wipe all known goodies of Firefox from my computer
  6. downloaded a fresh 76.0.dmg from the website
  7. Problem persists. Application does not load, "Profile missing" opens immediately
  8. No application support data in /Library/ application support/firefox exists

Chrome works and Safari works no problem.

Asked by HawkEye 1 inyanga edlule

Answered by AMAN ARYAN 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox opening all web pages with Weird characters

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-o… (funda kabanzi)

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-ons, I see there is no problem with any other browsers suck as chrome or waterfox and others, this problem is only on Firefox...I removed all cookies and everything but still problem going, I use laptop windows 10 with last updates on it...I tried everything available on web sites but no work...I didn't do any changes in about:config...please help me out with this issue, thanks

Asked by dave1music 1 inyanga edlule

Answered by dave1music 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox won't open, nor will Firefox Profile Manager

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again. … (funda kabanzi)

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again.

Asked by tommyhandley 1 inyanga edlule

Answered by AMAN ARYAN 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 77.0 Not Storing My Cookies?

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions. I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked. … (funda kabanzi)

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions.

I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked.

I tried deleting the cookies.sqlite file and replace it with an archived cookie.txt file, but Firefox 77.0 no longer converts cookies.txt to cookies.sqlite.

I then tried backing up the cookies.sqlite file after a Firefox session spent signing into various accounts, but it too seems to get cleared out.

What the heck ?

Asked by jason_cheng 1 inyanga edlule

Answered by cor-el 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

javascript void 0 error

Hi all, I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way when i click on chat now button, it… (funda kabanzi)

Hi all,

I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way

when i click on chat now button, it does nothing. I have installed the latest firefox ver 76, whitelist this webstie, untick pop up block, install shockwave flash 32

even if i go directly to livechat link which that button suppose to go this: https://www.telstra.com.au/chatnow/landing?pageId=https%3a%2f%2flivechat.telstra.com%2fTCOM%3aCrowdsupport%3aConsumer

it still doesn't help because it simply show javascript void 0

anyone can help? thank you

Asked by ahupito1 1 inyanga edlule

Answered by cor-el 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Firefox browser losing all passwords after asking me to reconnect to Firefox Sync

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the pa… (funda kabanzi)

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the parameters, all my passwords have disappeared. I do also have Firefox on my phone, which have all my passwords from before the first instance it occured, but it never synchronized to Firefox on my computer. No error messages appears when synchronizing, and everything seems to be normal. Any way to correct the non-synchronization of passwords ? Is there something I'm doing wrong ? Thanks.

Asked by AlexandreP 1 inyanga edlule

Answered by AlexandreP 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 76.0.1 not playing embedded Twitter videos

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I… (funda kabanzi)

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I did a clear history, cache & cookies and refreshed Firefox. I ran the apt update for Ubunto. It had been operating smoothly in the past. If I go to Twitter, it plays. It just goes blank when I click on the video embedded in the post.

Thank you for any assistance.

Asked by varices 1 inyanga edlule

Answered by varices 1 inyanga edlule