Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

The sooner I sign in the web page becomes blank

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.ex… (funda kabanzi)

If I clean install and don't sign in everything works fine but the sooner I sign in the web pages become blank I am talking about clean every tiny bit from the regedit.exe my self manually. As long as I don't sign in everything is a charm but not after I sign in. The private mode works fine

Asked by scorpio_109 1 isonto elidlule

Last reply by scorpio_109 23 amahora adlule

Browser window bleeding onto extended monitor "white bar"

Extended desktop, two different PCs, vertical layout. Upon opening Firefox a white bar appears across the bottom of the top screen and the only way to get rid of it is to… (funda kabanzi)

Extended desktop, two different PCs, vertical layout.

Upon opening Firefox a white bar appears across the bottom of the top screen and the only way to get rid of it is to hit F11 (Fullscreen) twice. Minimizing, maximizing, restoring all have no effect - only taking it from a normal window to Fullscreen view (no menu bar or tabs), then back to a normal window works.

It happens on every new window opened and it doesn't matter which display it is opened on, the bar will be there if moved to the bottom screen, until F11 is pushed for that instance of Firefox twice.

This has happened before and it would seem to go away on later updates, but it is currently visible on every computer I have that has one display above another.

Asked by tahwos 1 isonto elidlule

Last reply by tahwos 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox full crash

Basically since about 15-30 days ago my firefox has been constantly crashing when I open new tab or even simply a link to a website... the more 'power consuming' process … (funda kabanzi)

Basically since about 15-30 days ago my firefox has been constantly crashing when I open new tab or even simply a link to a website... the more 'power consuming' process is the more likely it will crash. Simply browsing stuff has nearly 0 likelihood of crashing. The frequency varies - something like youtube or steam game browsing will crash with extremely high frequency and will work fine after reopened. Some text based websites will barely ever crash the firefox.

What happens is either instant crash(most frequently) or infinite 'not responding' with the solution being task manager end process.

Either way it happens - reopening browser reopens all tabs that were open.

What I tried: 1) Cleared cache 2) Disabled all extensions. 3) Tried checking about:crashes - 0 reports there in last 30 days... meaning whenever I crash no actual crash report comes in.

I am using chrome at the same time and it has 0 crashing issues under similar circumstances.

Asked by praetorians20002 1 isonto elidlule

Last reply by praetorians20002 29 imizuzu edlule

Can't scroll through Bookmarks Sidebar since last update

Ever since the latest update to Firefox I can't scroll thru my Bookmarks Sidebar. When I try it does all kinds of random scrolling actions, flashing, scrolling randomly..… (funda kabanzi)

Ever since the latest update to Firefox I can't scroll thru my Bookmarks Sidebar. When I try it does all kinds of random scrolling actions, flashing, scrolling randomly.....etc. It is a mess.

I have other software with sidebars that work fine.

Asked by rswojo 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by rswojo 1 usuku oludlule

Ping Latency with Firefox

Hi, I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some d… (funda kabanzi)

Hi,

I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some digging i noticed i am getting 400ms ping responses to my router at certain times of the day. All other devices on my network get <2ms ping responses. Reboot my surfacebook and pings go back to <5ms. After doing some testing i realised that it was Firefox causing the issues, soon as i close firefox, pings drop back to <2ms. Open firefox and work work on it for an hour or two and they creep back up to 400ms, close it and they drop. It's a test i have run multiple times as i didn't believe a browser would do this. Because i work in IT and i haven't reloaded my laptop for at least a year i thought i'd reload a fresh build of Windows...with just drivers and firefox....same problem. I have also run a stress test on the CPU / Memory to see if that had the same results, it doesn't.

Asked by kwolton 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by kwolton 1 usuku oludlule

As of 08/04/2020, Firefox is crashing on my Windows 10 computer

I followed your instructions with the following results: 1) https://support.mozilla.org/t5/Firefox-crashes/Mozilla-Crash-Reporter/ta-p/1715 Page Not Found 2) %APPDATA%… (funda kabanzi)

I followed your instructions with the following results:


1) https://support.mozilla.org/t5/Firefox-crashes/Mozilla-Crash-Reporter/ta-p/1715

Page Not Found

2) %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted

    Windows can't find  %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted. Check the spelling and try again.

3) Error still occurs: Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.

I have 1) uninstalled/reinstalled Firefox 2) powered down and rebooted

Nothing gets resolved.

Asked by TekMan 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by TekMan 1 usuku oludlule

Firefox ESR crashes at watching videos with "alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed"

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip) when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt inst… (funda kabanzi)

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip)

when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt install firefox-esr) and watch videos (e.g. on Youtube, Vimeo, ...), Firefox does crash some times. according about:crashes, i already have submitted about 60 crash reports.

but watching the reports one thing is missing. when i open firefox from the console i can see some output, that is not appearing in the reports.

... firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3366 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Failed to open curl lib from binary, use libcurl.so instead Firefox ESR crashes when playing videos on Raspberry Pi OS (Debian)

during watching videos in firefox there is more different output to see that seems to be harmless. but always and only this line is printed to console, just befor Firefox crashes: firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. so i assume this is the main reason, why Firefox crashes on my system.

any idea how i can get these issue fixed? at the moment when i want to watch videos reliable i am be forces to use the external VLC Player by copy the url to VLC - at least for Youtube videos. but i want to watch videos from other web pages as well and i prefer to watch videos in firefox directly.

Asked by beta-tester 5 amahora adlule

Last reply by beta-tester 5 amahora adlule

Firefox current version will not run my html code located on my PC

Current version of FF: I have html code from a previous, old, project that did run on an office intranet that used Firefox as our internet browser. It's totally basic ht… (funda kabanzi)

Current version of FF:

I have html code from a previous, old, project that did run on an office intranet that used Firefox as our internet browser. It's totally basic html. I've tried to get the html code to run on my PC on this current FF browser and it just does not, nor are there any error codes. WHY?

My html has exactly the same opening and closing items as you can see in the book on html for "Dummies."

I need to see the code in operation so I can update to a new project I'm starting. What do I do?

If anyone wants to see my code, I'll gladly post it.

Thanks,

Pat

Asked by Patrick 22 amahora adlule

Last reply by Patrick 2 amahora adlule

Why are some requests in a page being blocked?

When I use Firefox 78 all requests are allowed. When I use FF 79, some (few) requests are blocked. Those requests break the page from loading properly. There are no messa… (funda kabanzi)

When I use Firefox 78 all requests are allowed. When I use FF 79, some (few) requests are blocked. Those requests break the page from loading properly. There are no messages in the console that suggest anything is being blocked. And the network tab just shows "blocked" on the request with no indication why it was blocked. I have not requested those URLs be blocked and the context menu has no "Unblock" option. Other requests that were slightly before and very similar looking were not blocked, some that come after and look similar are not blocked.

I have disabled all blocking features in Security & Privacy. Still blocked. (I don't think it was S&P blocking, there are no warnings etc.)

Otherwise, this an "out of the box" install with no changes made. Myself and a colleague are having the same problem with the same URLs being blocked. Other browsers, and earlier versions of FF are fine. Only FF 79 is experiencing the problem. I read the release notes, nothing stood out to me as a reason to block anything without an explanation.

(You won't be able to browse to our Jira, we 403 any requests from the internet. And these resources causing the problem are only needed after you login.)

Any suggestions on how to work out why those specific requests are blocked??

Asked by max_allan 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by max_allan 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox browser

Firefox try's to restore session when I open it. The option is not set, I have reloaded windows, reloaded Firefox and restored Firefox. None of which helped. I have ch… (funda kabanzi)

Firefox try's to restore session when I open it. The option is not set, I have reloaded windows, reloaded Firefox and restored Firefox. None of which helped. I have checked the profile, cycled the option to no avail. I am on an HP computer, no help from their tech support, Win 10 , Tech support ?$?, and one previous try on this forum. Anyone got anything, please?

Asked by tom.small 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by tom.small 1 usuku oludlule

Excessive RAM usage

Hello everyone! I'm using Firefox 79 (64 bit on Windows 10). It happens that FF consumes a lot of RAM compared to any chromium browser. For example: just launched, FF con… (funda kabanzi)

Hello everyone! I'm using Firefox 79 (64 bit on Windows 10). It happens that FF consumes a lot of RAM compared to any chromium browser. For example: just launched, FF consumes 400/500MB, Chromium 200/250. And it happens with every kind of sites opened. I tried to disable the extensions (I use only ublock and bitwarden), but nothing changed. I saw a difference when launching FF in safe mode, the RAM usage is lower. In fact, in the windows task manager, I saw a process of FF consuming a lot of RAM, I closed it and... the browser was still working! I don't know what to think, I tried all the troubleshooting procedures reccomended by Mozilla. Any ideas? Thanks!

Asked by Pepe21 1 usuku oludlule

Last reply by Pepe21 22 amahora adlule

Opening links from external applications causes Firefox to breifly hang

Opening links from external applications (i.e.: Outlook, Word, a PDF, etc.) begins to open a new tab in Firefox, sometimes it'll open a "full" tab-width before hanging, m… (funda kabanzi)

Opening links from external applications (i.e.: Outlook, Word, a PDF, etc.) begins to open a new tab in Firefox, sometimes it'll open a "full" tab-width before hanging, more often than not, I'll see a sliver of the new tab while Firefox sorts itself out.

Typically when this happens, I'll see upwards of 50% CPU usage from Firefox itself. Memory seems sane.

Hardware acceleration, whether it's on or off, makes no difference. Issue persists in safe-mode, and safe-mode with add-ons disabled. Issue persists in Firefox and Firefox Developer Edition.

Asked by mjorgensen 2 emasontweni adlule

Last reply by mjorgensen 21 amahora adlule

Input delay in search field on Google-related sites

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, a… (funda kabanzi)

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, and it's displaying symbols I entered at 1 symbol in 1-2 seconds. After around a minute the delay cuts to minimal and I can use the search normally (but by that time site is already responding to the earlier input which sometimes can be in wrong keyboard layout or misspelled because I didn't see what I was typing until 1 minute after I typed it). I don't have this problems at the websites that are not Google-related, also I don't have it in other browsers. I've tried restarting Firefox (obviously, as this problem persists for weeks now) and/or clearing cache, didn't help.

Asked by Daniela Chris 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Daniela Chris 3 ezinsukwini ezidlule

Firefox caused(?) Blue screen of Death

Hello, I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD. I had around 8 tabs… (funda kabanzi)

Hello,

I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD.

I had around 8 tabs open at the time of which 2-3 Twitch.tv channels, Private mode tabs with several websites with a variance of content-typed on them.

However, I had these open in the background while I was playing a game and at some point my computer just rebooted.

It hasn't happened another time (yet) and it is the first time I've had a BSOD for quite some time so it kind of scared me.

I had Hardware Acceleration turned on and Content Process limit was set to 8(Default).

The Nvidia drivers I have installed are: 451.67 (09-07-2020)

*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
An exception happened while executing a system service routine.
Arguments:
Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck
Arg2: fffff802404d800c, Address of the instruction which caused the bugcheck
Arg3: ffff8283464fef90, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck
Arg4: 0000000000000000, zero.

Debugging Details:
------------------


KEY_VALUES_STRING: 1

    Key  : Analysis.CPU.Sec
    Value: 2

    Key  : Analysis.DebugAnalysisProvider.CPP
    Value: Create: 8007007e on MIYA

    Key  : Analysis.DebugData
    Value: CreateObject

    Key  : Analysis.DebugModel
    Value: CreateObject

    Key  : Analysis.Elapsed.Sec
    Value: 2

    Key  : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
    Value: 78

    Key  : Analysis.System
    Value: CreateObject


BUGCHECK_CODE:  3b

BUGCHECK_P1: c0000005

BUGCHECK_P2: fffff802404d800c

BUGCHECK_P3: ffff8283464fef90

BUGCHECK_P4: 0

CONTEXT:  ffff8283464fef90 -- (.cxr 0xffff8283464fef90)
rax=0000000000000000 rbx=ffffce0d5ea36080 rcx=fffffffffffffffd
rdx=0000000000000000 rsi=ffffce0d5d3a4080 rdi=0000000000000000
rip=fffff802404d800c rsp=ffff8283464ff998 rbp=ffff8283464ffa80
 r8=ffff95046faf9001  r9=000002016af88590 r10=fffff8024086e2e0
r11=00000000005a3c10 r12=0000020183abe000 r13=0000020183d14078
r14=ffff8283464ffa08 r15=0000000000000001
iopl=0         nv up ei ng nz na pe nc
cs=0010  ss=0018  ds=002b  es=002b  fs=0053  gs=002b             efl=00050282
nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c:
fffff802`404d800c c3              ret
Resetting default scope

BLACKBOXBSD: 1 (!blackboxbsd)


BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT:  1

'''PROCESS_NAME:  firefox.exe'''

STACK_TEXT:  
ffff8283`464ff998 fffff802`40870c4c : ffffce0d`5d3a4080 ffff8283`464ffa80 ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 : nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c
ffff8283`464ff9a0 fffff802`4086e304 : ffffce0d`5d3a4080 00000201`73938600 00000000`00000000 00000201`8fa00000 : nt!PsLookupThreadByThreadId+0x3c
ffff8283`464ff9d0 fffff802`405ef475 : ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!NtAlertThreadByThreadId+0x24
ffff8283`464ffa00 00007ff8`4810bb84 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!KiSystemServiceCopyEnd+0x25
0000005f`fadff848 00000000`00000000 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : 0x00007ff8`4810bb84


SYMBOL_NAME:  nt!PsGetCurrentServerSilo+2c

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME:  ntkrnlmp.exe

IMAGE_VERSION:  10.0.19041.388

STACK_COMMAND:  .cxr 0xffff8283464fef90 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET:  2c

FAILURE_BUCKET_ID:  0x3B_c0000005_nt!PsGetCurrentServerSilo

OS_VERSION:  10.0.19041.1

BUILDLAB_STR:  vb_release

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {ca3838bc-6517-b4b6-f083-461080433ddb}

Followup:     MachineOwner
---------

Asked by cosplayking 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cosplayking 3 ezinsukwini ezidlule

Transferring data from maps.googleapis.com... slows Firefox. Why?

I see the message I've quoted in the subject line "Transferring data from maps.googleapis.com..." in the status bar when I'm on the site of the public library near me. I … (funda kabanzi)

I see the message I've quoted in the subject line "Transferring data from maps.googleapis.com..." in the status bar when I'm on the site of the public library near me. I am not doing anything with Google Maps. Google Maps is not open in another tab, I have closed Firefox and restarted since the last time I used Google Maps.

I wouldn't care if it didn't slow down Firefox. Sometimes it's stuck there for 30 seconds or more on an otherwise fast connection. Thanks.

Asked by Len 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Len 1 usuku oludlule

YouTube video is not resizing correctly if logged in

If I am signed into a Google account (which we always are, with Gmail) going to a YouTube page will cause the embedded video to not resize appropriately to the size of th… (funda kabanzi)

If I am signed into a Google account (which we always are, with Gmail) going to a YouTube page will cause the embedded video to not resize appropriately to the size of the window and it will tend to be overlaid over other elements on the page.

Attaching a result of going to https://www.youtube.com/watch?v=juJL26dafvs

It is important to copy-paste that into the address bar and not just click on a thumbnail from the main youtube page.

When resizing the window, the video stays in the same position and keeps the same size. Full screen and theater modes also don't work.

This bug does not happen if I am not signed into a Google account.

I have no extensions installed. I have tried to refresh Firefox. I have restarted Firefox in safe mode and the bug still occurs.

Asked by silvio2 6 ezinsukwini ezidlule

Outlook

Yesterday, HP and Windows 10 ran an update and now when I try to open Outlook (Hotmail), I get a very tiny screen that looks like this. I click on my user name and passwo… (funda kabanzi)

Yesterday, HP and Windows 10 ran an update and now when I try to open Outlook (Hotmail), I get a very tiny screen that looks like this. I click on my user name and password and then nothing happens. Until yesterday, Outlook opened automatically when selected from my bookmarks. Also, it is now taking a long time for this tiny little screen (as shown below) to open. In addition, I cannot invite participants to Zoom meetings anymore. If I click on "Default email" after "Invite", nothing happens. This, until yesterday, would open Outlook so I could send the invitation. Thank you!!!

Sign in No account? Create one! Sign in with Windows Hello or a security key Sign-in options Terms of use Privacy & cookies

Asked by ateter2004 6 ezinsukwini ezidlule

firefox and thundebird download speed is too low

Hi, My Firefox and Thundebird internet download / upload speed is slow. I I try with Chrome download speed, it is 7-10Mb up and down. If do same with Firefox, then it is… (funda kabanzi)

Hi, My Firefox and Thundebird internet download / upload speed is slow. I I try with Chrome download speed, it is 7-10Mb up and down. If do same with Firefox, then it is different. Many times it is 0,2Mb, but some time also 5-6Mb Usually upload are faster and it is 5Mb. (Use Chrome, then always faster) It seems to me as random, because many times speed OK and many times not OK. If compare test result with Chrome, then always slow.

I use ESET virus control and try to test it without virus control, but same result.

Also in Thundebird HTML load are slow. Small picture in e-mail can reach 30 sec.

I try to change different things in options, but no result.

Can anyone help me with this?

Asked by taavipaulus 6 ezinsukwini ezidlule

Downloads from external domains don't start since 79.0

Since the update 79.0, I'm having problems with downloads not starting, if they are directed to a different server via the download button. Before, the extra window would… (funda kabanzi)

Since the update 79.0, I'm having problems with downloads not starting, if they are directed to a different server via the download button. Before, the extra window would briefly open and close and then the download dialogue would pop up as to where to save the file. This is no longer happening, the window briefly pops open, but it doesnt let me save the file anymore. Instead i found out, that its creating a bunch of .part files in the Appdata/Temp folder for each download that didnt start that way. What still works is rightclick-> save as, however, that's not very comfortable. Any idea as to what change may have caused this behaviour and how I can fix it?

Asked by branTT 6 ezinsukwini ezidlule