Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

On some sites I get message: Video format or MIME type is not supported

First I am using Firefox version 46.0.1. Windows 10. The video I am trying to watch is located here: http://m.cwtv.com/thecw/chroniclesofcisco/?play=18a5471f-f6d9-4727-… (funda kabanzi)

First I am using Firefox version 46.0.1. Windows 10. The video I am trying to watch is located here: http://m.cwtv.com/thecw/chroniclesofcisco/?play=18a5471f-f6d9-4727-954b-b5df55bca8d0

Here is a pic of the screen: As you can see the image of the video is there, but it won't play

Asked by Ashkevron 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Flash and html5 videos not playing

Hi, Both flash videos and Html5 videos don't work. Html5 freeze on the first frame while flash videos crash the flash player. If i restart my computer i can watch videos … (funda kabanzi)

Hi,

Both flash videos and Html5 videos don't work. Html5 freeze on the first frame while flash videos crash the flash player. If i restart my computer i can watch videos for a short time. I have tried a bunch of fixes but nothing has worked.

I originally thought this was a flash problem but i don't if it is. My post on Flash support: https://forums.adobe.com/message/8723717#8723717

I am also going to put a post up on windows support in case this stems from a deeper problem. If you have any advice on isolating where this problem is occurring that would be great, just so I can ask the right people.

I'm getting really desperate for help

Thanks in advance, Michael

Asked by Mike22 4 iminyaka edlule

Answered by Mike22 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

HTTP2 bug. Error wher making POST request after HTTP2 timeout

I'm browsing site via HTTPS Site supports HTTP2. This is clear by FirefoxDebugger Site logs (i am admin) confirms my browser is using HTTP2 When I browse site via GET/HEA… (funda kabanzi)

I'm browsing site via HTTPS Site supports HTTP2. This is clear by FirefoxDebugger Site logs (i am admin) confirms my browser is using HTTP2 When I browse site via GET/HEAD requests - absolutely no problems. Site uses default HTTP2 timeout == 180secs This works. I open netstat|grep 443 and see after 3minutes that TCP connection to my client browser is closed. When I make GET request after timeout and closing TCP connection - all ok, connection is reestablished and new 180sec timeout is created. BUT (!!!) When I make POST request after timeout and connection closed - I have an "ERROR making secure connection to server". I have checked Chromium browser - they are ok, GET/POST requests does not generate errors after timeout. This is definitely FireFox bug.

Asked by ddsmes 4 iminyaka edlule

Answered by philipp 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Cant watch youtube

Hello when i surf to youtube and want to watch a vid. I get the error that the flash player plugin has crashed. I have already done a fresh install of all the components … (funda kabanzi)

Hello when i surf to youtube and want to watch a vid. I get the error that the flash player plugin has crashed. I have already done a fresh install of all the components except windows. And still i get the error. While it works on chrome and edge. Can you please help me fix this problem.

I use a 64 bit system and the software in qestion is all 64 bit. So its not the protection problem described on the forums.

Thx in advance.

Kevin

Asked by kevintycoon 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox crashes

While in the middle of playing canasta, Jungle gin on pogo.com, the error report come up and kicks me off every time now. I'm losing ratings and getting irritation from … (funda kabanzi)

While in the middle of playing canasta, Jungle gin on pogo.com, the error report come up and kicks me off every time now. I'm losing ratings and getting irritation from other players and myself.

Asked by skwelshaz 4 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 46.0.1 very slow and some sites don't work properly

Firefox 46.0.1 is very slow loading pages. YouTube videos also take a while to load then keep buffering. Twitter won't log-in until I click log-in button a number of time… (funda kabanzi)

Firefox 46.0.1 is very slow loading pages. YouTube videos also take a while to load then keep buffering. Twitter won't log-in until I click log-in button a number of times. Some web sites seem OK but most struggle. I have Refreshed Firefox and also started in Safe Mode. My internet is fast. I have updated graphics driver. I considered going back to Firefox 45 and decided to download it. Firefox told me it would take 3 hours and I let it download for half hour. Then I downloaded it in Internet Explorer and it took one minute. My OS is Windows 10 64-bit. This slowness seems common judging by community posts. If this can't be fixed I will have to go through the hassle of installing version 45.

Asked by dabsan 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

FlashPlayerPlugin_21_0_0_213.exe making whole PC slow (Win7 32bit) FF 46.0.1

...makes the PC so slow I have to disable the plugin (renamed the exe in Windows) to be able to ask this question. When FlashPlayerPlugin is running, it seems to use a l… (funda kabanzi)

...makes the PC so slow I have to disable the plugin (renamed the exe in Windows) to be able to ask this question. When FlashPlayerPlugin is running, it seems to use a lot of ram, and Mozilla plugin-container.exe uses a lot of the CPU (60%+).

Has anyone hit this issue? How did you fix it?

Asked by professorcad 4 iminyaka edlule

Answered by professorcad 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why woun`t firefox work since the Windows Professional 10 updated ( more than a week), only in Safe mode?

I have no details, because before the update version of professional win 10, firefox worked great, but since the updated version has been installed, it works ONLY on Saf… (funda kabanzi)

I have no details, because before the update version of professional win 10, firefox worked great, but since the updated version has been installed, it works ONLY on Safe mode, when I try to open ANY page without safe mode, it just woun`t open anything or acctualy do anything... why?

Asked by Wonderer5080 4 iminyaka edlule

Answered by Scribe 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

classmates.com page shows very very small works on chrome

classmates.com page shows very very small - zoom does not correct it. Loading it on Chrome it displays properly. Also, when printing ebay paypal mailing label it prints o… (funda kabanzi)

classmates.com page shows very very small - zoom does not correct it. Loading it on Chrome it displays properly. Also, when printing ebay paypal mailing label it prints out at a reduced size. Proper size when I use chrome. Both of these were working fine until a few days ago. I prefer using FireFox. Thank you

Asked by johnvista 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox showing what appears to be hex is some icons

Since updating to firefox 45 and now 46.0.1, there are icons which appear to be showing as "hex" code. I have been searching and found several reports dating back a few … (funda kabanzi)

Since updating to firefox 45 and now 46.0.1, there are icons which appear to be showing as "hex" code. I have been searching and found several reports dating back a few years and all seem to be pointing to characters supplied by a font that is downloaded from the server. Have have tried this and it doesn't improve:

Make sure that you allow pages to choose their own fonts.

   Firefox > Preferences > Content : Fonts & Colors > 
    Advanced: [X] "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above" 

You can check the gfx.downloadable_fonts.enabled pref on the about:config page and reset user set (bold) prefs via the right-click context menu to the default value.

I have also tried to restart firefox in safemode but to no avail.

Asked by Blackfleye 4 iminyaka edlule

Answered by Blackfleye 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

drop down menu for Bookmarks folder not displaying

I created a new bookmark folder called "Job App. Process" and I had saved a number of websites to this folder. (This folder is currently displayed in the Bookmarks Toolba… (funda kabanzi)

I created a new bookmark folder called "Job App. Process" and I had saved a number of websites to this folder. (This folder is currently displayed in the Bookmarks Toolbar in Firefox). However, when I hover over this folder, I cannot see any of the website that I saved to it. The drop down menu only shows the up arrow. When I hover over it, something in the folder moves and then I can only see a down arrow. (I have attached a screenshot of the folder to show what's happening)

Basically, the items in the drop down menu in that particular folder are not showing. I know they are in there because I see them when I open the folder in the "Show all Bookmarks" view. This is only happening with this particular folder. All other folders in the Bookmarks toolbar are showing up okay.

Please help!

P.S. I am using Firefox 46.0.1 P.S. I do have "Theme Font & Size Changer" add-on installed and I'm using a Macbook Air. (However, I did not change the zoom setting in this add on. It is still at 1.00 since it said it could cause an issue with Macs)

Asked by MorningBreeze 4 iminyaka edlule

Answered by MorningBreeze 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

google books all blank pages, instagram blank

All of a sudden starting a few days ago, google books' pages are all blank (no matter what book I choose to preview) and now tonight instagram is coming up as a blank pag… (funda kabanzi)

All of a sudden starting a few days ago, google books' pages are all blank (no matter what book I choose to preview) and now tonight instagram is coming up as a blank page. I don't know if the latest update did this. I'm assuming it did because I've never had this problem before in the many years I've used firefox.

I've dumped the cache for firefox several times. Restarted several times. No effect.

Both websites work fine on safari.

I'm on a imac 10.6.8 and firefox is now 46.01.

Could use some help and thank you in advance for any helpful suggestion...

Asked by kevferrara 4 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

http://www.walmart.com/store/finder doesn't work properly in latest firefox (non privacy) but ok with microsoft edge

I using Firefox 46.0.1 in regular (non private) mode. I went to http://www.walmart.com/store/finder and got the site headers, etc. but no content, no map. Microsoft Edge … (funda kabanzi)

I using Firefox 46.0.1 in regular (non private) mode. I went to http://www.walmart.com/store/finder and got the site headers, etc. but no content, no map. Microsoft Edge doesn't have any problem showing the full page. I've noticed this on a few sites lately.

Asked by Sourcery 4 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 4 iminyaka edlule