Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

WidevineCdm crash

Hi I recently updated to 78.10.0 vers and now when I try to play Netflix I get the WidevineCdm crash message and Netflix won't play I have refreshed Firefox and restarted… (funda kabanzi)

Hi

I recently updated to 78.10.0 vers and now when I try to play Netflix I get the WidevineCdm crash message and Netflix won't play

I have refreshed Firefox and restarted my Mac several times and disabled the Adobe Shockwave player.

Nothing works.

Can you please help me?

Asked by stefan.bagg 1 unyaka odlule

Last reply by cor-el 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

WidevineCDM plugin keeps crashing

Hi everyone, it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps comi… (funda kabanzi)

Hi everyone,

it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps coming up!

I'm using Firefox and I'm on a MacbookPro.

I've tried everything: restarting/shutting down device; reinstalling Firefox; deleting widevine folder and activate it from the adds on page; tried on other browsers (works on safari but not on chrome); contacted Apple / Netflix / Amazon / Google nobody was able to help; I also ran these websites with my Mac in safe mode...nothing was able to resolve it.

What can I do to fix it please?

This started to happen out of the blue...I haven't installed anything! It was working fine until the day before...

Asked by alessandro.ciminata 1 unyaka odlule

Last reply by chantalrouyr 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information).

A website I use frequently has recently been causing error; "Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information)." to s… (funda kabanzi)

A website I use frequently has recently been causing error; "Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information)." to show up when I visit some of their pages but not all.

Example: https://www.guitarcenter.com/Used/Ibanez/RG5121-Prestige-Solid-Body-Electric-Guitar.gc

The page begins to load and then presents this error. Any help would be appreciated.

Asked by jtr11 8 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 8 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

IDM Extension Failure

Several days ago (approximately 12-3-20) my Internet Download Manager add-on stopped working. Removing it and reinstalling it by using a link provided by IDM does not wo… (funda kabanzi)

Several days ago (approximately 12-3-20) my Internet Download Manager add-on stopped working. Removing it and reinstalling it by using a link provided by IDM does not work. It will work only if I open the webpage where I intend to download (e.g.--YouTube) BEFORE I reinstall the add-on and only for as long as that page remains open. Closing the page and then reopening it somehow deactivates IDM, as it will no longer link to the video I want to download. Have tried everything i can think of to solve this, including deactivating all other add-ons and by uninstalling and reinstalling the IDM program itself. I also unchecked the "block popup windows" management tool within Firefox itself. Anyone have any ideas what is happening? Initially, I also received the error message added below, but as far as i can tell, none of my other programs are set to block IDM. The error message no longer appears.

Asked by shadowfaxblue 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

Webroot blocking Firefox 97.0 (64-bit) functionality

Firefox updated to 97.0 (64-bit) this morning for me and immediately ceased functioning. It could not even load about:addons or about:settings. Other browsers worked fine… (funda kabanzi)

Firefox updated to 97.0 (64-bit) this morning for me and immediately ceased functioning. It could not even load about:addons or about:settings. Other browsers worked fine, and by processes of elimination I found it to be Webroot that was causing the dysfunction. I've already opened a support ticket with Webroot, but I wanted to make Mozilla aware of this conflict and to ask if there is anything that I can do to remedy this besides completely disabling my anti-virus/spyware to use Firefox?

Asked by sodonnell37401 4 izinyanga ezidlule

Last reply by James 4 izinyanga ezidlule

Firefox downloading 0 byte htm files moz-safe-about resources

I was watching anime today on some site and my firefox was downloading many files without my knowledge into my download folder. I'm worried that it can be some viruses? T… (funda kabanzi)

I was watching anime today on some site and my firefox was downloading many files without my knowledge into my download folder. I'm worried that it can be some viruses? This is a screenshoot. Should i be worried? Thank you for help.

Asked by t.martynik 2 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 2 emasontweni adlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Update on/about 21 April 2021 broke WidevineCDM for many users, breaking Netflix/Spotify/etc. (thread of threads)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started… (funda kabanzi)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started to give "The WidevineCDM plugin has crashed" message and ceased to work .

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333289 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333332 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333503 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333613 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333506 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333571

No suggested fix works. Reinstalling does not help, toggling DRM application does not help. It was obviously the update (at least for users on 78.10.0esr with OS X 10.9.5) that did it. Is there some way to get this registered as a bug?

Asked by pauls.filter 1 unyaka odlule

Last reply by cor-el 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Again 8K and 4k youtube videos stuttering

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example th… (funda kabanzi)

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example this video in 8k does not work at all, audio works fine and it stutters totally showing a single different frame every 10 secs. https://www.youtube.com/watch?v=5LxsViMm25o&t=54s&ab_channel=AroundTheWorld4K . My pc is running Win 10 64-bit, 8gb of ram and all with all drivers\os up to date. As usual no issue with Google Chrome while reproducing the above video in 8k.

CPU Intel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 4 Cores GPU - AMD Radeon R7 200 Series with 2gb.

Pls fix.

Asked by Michael 1 unyaka odlule

Last reply by Vper3495 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

Since the last update, I am receiving the error message SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT when I access one website that I need to use as part of my work. It is a trusted site that… (funda kabanzi)

Since the last update, I am receiving the error message SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT when I access one website that I need to use as part of my work.

It is a trusted site that I have used for many years. The error message above displays and I get the option to retry which usually works, but I lose any content up to that point.

I have contacted the website owners as suggested and they say it is a Mozilla issue. I found a couple of suggestions to fix this on-line, but it did not work.

Can you help?

Asked by franlousimon 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Location

My Firefox browser is showing an incorrect location. If I check my location on any other browser it shows true but Firefox is way off. Causing sites to freeze my accounts… (funda kabanzi)

My Firefox browser is showing an incorrect location. If I check my location on any other browser it shows true but Firefox is way off. Causing sites to freeze my accounts for irregular location activity. Have already restarted modem, PC and browser but location in Firefox remains the same bad location while all others show true location.

Asked by sac44803 11 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 11 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Strange behaviour when copying images on Mac

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first t… (funda kabanzi)

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first time I can recall having an issue that I can't find already written up and solved. Hence, this post.]

I've been having some odd issues with Firefox (85.0.2 64-bit) on my Intel Mac (Big Sur 11.2.1) for the past few months, and this morning decided to dig in deeper.

The backstory: When I’ve wanted to copy and image and paste it into Apple Messages, the images sometimes don’t send because Messages doesn’t support TIFF, WEBP, or PNG formats when sending to someone who doesn’t have an iMessage account (aka using standard MMS like to Android phones). So, I then have to convert the failed image to JPG, delete the failed message, and drag the saved JPG image file into Messages and can then resend it.

The issue: Today, I discovered that when I copy a JPG image from Firefox, and paste it into Apple messages, it seems that it doesn’t send because it appears to be either copied or pasted as a different format than the original image?

To reproduce:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “View Image Info”
  3. Right-Click on the JPEG image and select “Copy Image”
  4. Paste into Messages to send to someone who doesn’t have an iMessage account
  5. Hit enter to send
  6. Wait a few seconds for failure
  7. Click on failure Info
  8. Right-Click on image and select Open
  9. Preview shows the file as TIFF not JPG

To simplify:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “Copy Image”
  3. Open Preview and select “New from Clipboard”
  4. Select “Tools -> Show Inspector”
  5. Preview shows the file as PNG not JPG

What I’ve tried: Copy & paste of same image from Firefox - Safe Mode fails - So, doubt it is something in my Firefox config Copy & paste of same image from Safari works - So, doubt it is something MacOS related However, copy & paste of same image from Chrome fails too - So, maybe it is something MacOS related?

Any suggestions on what to try next?

Asked by sck626 1 unyaka odlule

Last reply by cor-el 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection termination

When accessing some www.walmart.com web pages using Firefox the resulting page is blank except for : "upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset rea… (funda kabanzi)

When accessing some www.walmart.com web pages using Firefox the resulting page is blank except for : "upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection termination." Example: https://www.walmart.com/ip/Febreze-Odor-Eliminating-Fabric-Spray-Refill-Extra-Strength-67-6-fl-oz/11045953

I do not get this when using Internet Explorer.

Asked by datadiner 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Dark Mode to Light mode switch problem

In MacOS Big Sur 11.1 on my MacBook, I have set MacOS to automatically switch between Light Mode and Dark Mode. But I notice that Firefox does not handle this well. When … (funda kabanzi)

In MacOS Big Sur 11.1 on my MacBook, I have set MacOS to automatically switch between Light Mode and Dark Mode. But I notice that Firefox does not handle this well. When I have used my MacBook Dark Mode and switch back to Light Mode, Firefox still hangs in Dark Mode. The only way to solve this is to choose Light Mode in System Preferences instead of automatic.

Asked by Martijn 1 unyaka odlule

Last reply by plausibel 1 unyaka odlule

Firefox 97.0 x64 not loading any page

I'm using Windows 10 and Firefox 97.0 x64. It was working just fine for a long time now, but I shut down my computer and when I turned it back on Firefox would load, but… (funda kabanzi)

I'm using Windows 10 and Firefox 97.0 x64. It was working just fine for a long time now, but I shut down my computer and when I turned it back on Firefox would load, but I couldn't navigate to any webpage not could I pull up about:config or anything.

I tried uninstalling it, restarting it, uninstalling Microsoft Visual C++ redistribute 2015 x86 and x64. Nothing worked.

I then installed the x86 version of Firefox and it was able to load pages. Any ideas on how I can get Firefox 64-bit working on my PC again?

To the best of my knowledge I have not added any new extensions any time recently.

Asked by abishur 4 izinyanga ezidlule

Last reply by James 4 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

error code: ssl_error_rx_malformed_alert

The problem comes from the antivirus software this checks HTTPS connections and certificates, many think it would be a virus as in the support cases, but this can be set … (funda kabanzi)

The problem comes from the antivirus software this checks HTTPS connections and certificates, many think it would be a virus as in the support cases, but this can be set in the antivirus software.

https://support.mozilla.org/de/questions/1024043#question-reply

Asked by secure0163 9 izinyanga ezidlule

Last reply by FredMcD 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

"The Media Could Not Be Played

For the last week or so, I've been having an issue with media not playing properly on websites. Specifically, when I read webpages which have embedded Twitter images or … (funda kabanzi)

For the last week or so, I've been having an issue with media not playing properly on websites. Specifically, when I read webpages which have embedded Twitter images or videos, I see the message "The Media Could Not Be Played" where a screenshot of the media used to appear. There is a blue "Reload" button, and when I click it, I can briefly see the screenshot for a split second before "The Media Could Not Be Played" re-appears.

With YouTube videos, they fail to play and I get the message "An error occurred. Please try again later". This happens with both embedded videos on webpages, and directly on the YouTube website itself.

All of this media works properly when I open the same pages in another browser like Chrome. I would prefer not to switch browsers. Is there a way to fix this error?

Asked by box37 1 unyaka odlule

Last reply by FredMcD 1 unyaka odlule