Restoring a saved profile

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop. After repla… (funda kabanzi)

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop.

After replacing my hard drive with a new one, I restored an earlier image file of my computer in order to put back all my data onto the new drive.

Then I did a Fresh Start, effectively doing a new install of Windows 10 (v.1903).

(As far as I can tell, my old Firefox data was deleted during the Fresh Start reinstall.)

I now did a new install of Firefox onto my computer. After I opened it I synced. Because my favicons were not restored (a generic globe icon shows in their place instead), I'd like to load in my old saved profile and make that my default profile.

The problem: So I tried copying and pasting the saved profile ("bxfz7tby.default" ) back into the new Mozilla Roaming and Local profiles (e.g, into "C:\Users\,username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\", but I can't get Firefox to access them. Instead, it only accesses the new profile it created.

I did an uninstall and tried it again, but all I ended up doing is creating another new profile. Now when I go to About:Profiles (see image), the default-release and default profiles listed don't seem to exist anymore (they aren't loadable, and they can't be found using the filepath noted there), and the actual backup profiles that I copied from my portable drive into Mozilla and that I actually see in File Explorer, doesn't show up as a profile choice.

How can I restore my old backed up profile? And if I do restore it successfully, will that also restore my missing favicons?

Asked by blue_sky 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by blue_sky 9 imizuzu edlule

Strange Results on https://www.chase.com/

Hello and thanks in advance for any help you can give me. For many years, I have had trouble with the rendering of https://www.chase.com/ in my Win10 Firefox install (see… (funda kabanzi)

Hello and thanks in advance for any help you can give me.

For many years, I have had trouble with the rendering of https://www.chase.com/ in my Win10 Firefox install (see attached). This does NOT happen in my wife's install. I have been a user for a long, long time and this has persisted even through the update to 79.0 today. On the same machine, it renders fine in Chrome (see other attached).

As I said, the problem does not happen on my wife's computer and since it works in Chrome on the same computer I know this must be something wrong with my Firefox install. I have tried running with --safe-mode and the problem persists. I have repeatedly cleared site data/cookies and even the entire Firefox cache. The problem persists.

While I suspect there is still something hanging around in my profile that is causing this, I don't know what it is and I am loathe to erase my entire profile and start anew.

Any suggestions on how to get to the bottom of this mystery?

Thanks

Asked by whitedavidp 4 amahora adlule

Last reply by whitedavidp 10 imizuzu edlule

How To Clean Out Prefs That Are Clearly Old And Out of Date?

I have used and updated Firefox for years. I am now on v79. And in my prefs.js file (about:config) there is tons of old crap. Things like references to old addons which c… (funda kabanzi)

I have used and updated Firefox for years. I am now on v79. And in my prefs.js file (about:config) there is tons of old crap. Things like references to old addons which cannot even be installed any more and were removed during updates, prtiner setup stuff for printers I no longer own, and something that is causing the rendering of chase.com to be messed up and the site unusable in FF.

Is there some reasonable way to clean up the prefs.js? Using about:config does not seem to remove entries, only reset them to default. If I exit FF and edit the file in my text editor, FF doesn't work right when re-started - I have to restore the profile folder from a backup.

There must be some way. Any help/tips?

Thanks

Asked by whitedavidp 2 amahora adlule

Last reply by whitedavidp 54 imizuzu edlule

Firefox 79 with no connections establishes a connection

FF with no tabs, add-ons or browsers open establishes a connection to the following 104.16.248.249:https (ESTABLISHED) ec2-52-27-98-21.us-west-2.compute.amazonaws.com:htt… (funda kabanzi)

FF with no tabs, add-ons or browsers open establishes a connection to the following

104.16.248.249:https (ESTABLISHED) ec2-52-27-98-21.us-west-2.compute.amazonaws.com:https (ESTABLISHED)

Why is this occurring?

Asked by Mace2 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Mace2 1 ihora elidlule

Allowing a new tab to open from a web page link

This past week when I right click on an article on MSN.com and select the open in a new tab item the new tab appears to the right of the active tab briefly and then disap… (funda kabanzi)

This past week when I right click on an article on MSN.com and select the open in a new tab item the new tab appears to the right of the active tab briefly and then disappears. This happens very quickly and I have not found a way to allow the new tab to open. Any thoughts and ideas are greatly appreciated.

Asked by Michael 19 amahora adlule

Last reply by Michael 5 amahora adlule

Firefox can't update to the latest verion.

I am getting this message:"Firefox can't update to the latest verion.". While automatic updates are enable. I don't know why firefox refusing to update. Thanks for answe… (funda kabanzi)

I am getting this message:"Firefox can't update to the latest verion.". While automatic updates are enable. I don't know why firefox refusing to update. Thanks for answer.

Asked by empleat 1 usuku oludlule

Last reply by empleat 10 amahora adlule

Ping Latency with Firefox

Hi, I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some d… (funda kabanzi)

Hi,

I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some digging i noticed i am getting 400ms ping responses to my router at certain times of the day. All other devices on my network get <2ms ping responses. Reboot my surfacebook and pings go back to <5ms. After doing some testing i realised that it was Firefox causing the issues, soon as i close firefox, pings drop back to <2ms. Open firefox and work work on it for an hour or two and they creep back up to 400ms, close it and they drop. It's a test i have run multiple times as i didn't believe a browser would do this. Because i work in IT and i haven't reloaded my laptop for at least a year i thought i'd reload a fresh build of Windows...with just drivers and firefox....same problem. I have also run a stress test on the CPU / Memory to see if that had the same results, it doesn't.

Asked by kwolton 13 amahora adlule

Last reply by kwolton 11 amahora adlule

Cookies keep reappearing after deletion

I have had Firefox set to delete cookies upon closure for several years now. I recently noticed that some cookies were present as soon as the browser was opened, which sh… (funda kabanzi)

I have had Firefox set to delete cookies upon closure for several years now. I recently noticed that some cookies were present as soon as the browser was opened, which should not be happening.

This set of cookies reappears every time I open Firefox, even if I manually delete all the cookies, and even if I delete the cookies.sqlite file in between closing Firefox and reopening it.

This problem occurs on two machines with Firefox. One with Windows 7 and one with Windows 10. I have Sync configured to keep bookmarks the same on both machines. I was wondering if this may have something to do with it, as the same set of 'zombie cookies' keeps reappearing on both machines?

Asked by dan.w.robinson 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by dan.w.robinson 15 amahora adlule

Can't scroll through Bookmarks Sidebar since last update

Ever since the latest update to Firefox I can't scroll thru my Bookmarks Sidebar. When I try it does all kinds of random scrolling actions, flashing, scrolling randomly..… (funda kabanzi)

Ever since the latest update to Firefox I can't scroll thru my Bookmarks Sidebar. When I try it does all kinds of random scrolling actions, flashing, scrolling randomly.....etc. It is a mess.

I have other software with sidebars that work fine.

Asked by rswojo 1 usuku oludlule

Last reply by rswojo 22 amahora adlule

Youtube viewing corrupting firefox/windows 10

I seem to have a 'bug' being introduced through firefox when I view youtube videos. it does not happen right away, it takes a few videos to happen. The partial solution I… (funda kabanzi)

I seem to have a 'bug' being introduced through firefox when I view youtube videos. it does not happen right away, it takes a few videos to happen. The partial solution I have found so far (having done this twice so far in almost as many days, and about to do it a second in one day.) is to do a complete uninstall of firefox, then do a windows defender offline scan (which seems to knock out whatever is left in the machine, it won't tell me what was found.) then to come back into win10 and doing a clean install which seems to work well enough (having multiple tabs open [I do miss being able to have large numbers of open tabs and not having my machine going nuts]) till I break down and check the youtube channels that I like to keep up with. main noticeable symptom is my machines cooling fan going into 'hyper' drive, then checking task manager and finding firefox using almost two gigs of memory and 40+% of cpu capacity. As I type this, with just one tab open, firefox is showing 563.3 MB and seven (7) sub? programs running. Before this latest flair up, for one tab open it would be under 400MB and five programs running?

Add-ons I run on Firefox: uBlock Origin, Adblock Plus, and DuckDuckGo Privacy Essentials

My system: AMD A9-9425 RadeonR5,5 Compute Cores 2C+3G 3,10GHz

                   8GB of ram 7.45 usable
                   WIN 10 Home Ver. 1909         {64 bit}
                  OS Build 18363.997

Asked by rrtreerat 1 usuku oludlule

Last reply by rrtreerat 1 usuku oludlule

Facebook videos taken in portrait mode won't play in Firefox

Facebook videos taken in portrait mode won't play in Firefox. I can copy and paste the URL in the Chrome browser and they play fine. Any fix for this or do I have to chan… (funda kabanzi)

Facebook videos taken in portrait mode won't play in Firefox. I can copy and paste the URL in the Chrome browser and they play fine.

Any fix for this or do I have to change my browser of choice?

Asked by cs_heath 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cs_heath 1 usuku oludlule

FireFox 79.0 logout problems from website rdc.nl. Usermenu is not shown anymore when logoutbutton is pushed

Good morning all I am new in this house. Guido van Wijk, application engineer at RDC in Amsterdam (rdc.nl). We host large internet applications for the automotive industr… (funda kabanzi)

Good morning all I am new in this house. Guido van Wijk, application engineer at RDC in Amsterdam (rdc.nl). We host large internet applications for the automotive industry in the Netherlands. Java based. 8.000 users. In this web-applications html, exit buttons are built-in to return to user-menu's where our customer (automotive company's such as car-dealers) can make an new choice to enter a new application. These exit-buttons perform wel under FireFox 78.x. The men is shown. Since the Firefox 79.0 update these buttons do not function anymore. Either the application-screen stays untouched (as the menu should be shown) or a full white screen is shown. Whic is also wrong. I have tested with an older Ffox 78.0 version on another PC and then everything works fine. What's going on here. I am not an software engineer.

The images show an example of 1 of our web-apps, OKR with the uitlogbutton, logout. And the usermenu which should be shown then. This works Ok with Ffox 78, not anymore with 79.0

Asked by g.v.wijk 1 usuku oludlule

Last reply by g.v.wijk 1 usuku oludlule

Firefox - favicon not loaded when opening a link in new window with specs

Hi, I am trying to open a link in new window with specifications. The application icon is not loaded on the new window, instead firefox icon is loaded. Sample code: https… (funda kabanzi)

Hi, I am trying to open a link in new window with specifications. The application icon is not loaded on the new window, instead firefox icon is loaded.

Sample code: https://www.w3schools.com/code/tryit.asp?filename=GHFUWIHP3HN6

Appreciate your support to overcome this issue.

Thanks, Raj

Asked by rajpradeep.r 1 usuku oludlule

Last reply by rajpradeep.r 1 usuku oludlule

Choppy video playback in sites other than youtube. [Firefox 79.0 (64bit)] [mozilla flatpack 1.0] [elementary OS]

I recently transitioned from Windows 10 to elementary OS. Video playback in sites other than youtube (facebook, messenger, news) are very choppy, audio is okay though. tr… (funda kabanzi)

I recently transitioned from Windows 10 to elementary OS. Video playback in sites other than youtube (facebook, messenger, news) are very choppy, audio is okay though.

tried playing around with and disabling "use recommended performance settings", no changes.

please help.

Asked by kevinkaw08 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by kevinkaw08 1 usuku oludlule

Can't clear cache completely

Can't empty Firefox cache completely (started today, 08-04-2020) I always empty the cache when I move from one subject to another in FF browser. Cache always empties to… (funda kabanzi)

Can't empty Firefox cache completely (started today, 08-04-2020) I always empty the cache when I move from one subject to another in FF browser. Cache always empties to 0.

Beginning today, cache empties only down to 164kb. Cannot clear it of that durned 164kb !

Stumped & Puzzled

Asked by mercatura 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by mercatura 2 ezinsukwini ezidlule

Devtools Network Params Tab is missing

Hi, I am on a MacOS Firefox v79.0 16 bit and I used to have the Params tab in the Network section of the Developer Tools that shows the GET/POST parameters. It suddenly w… (funda kabanzi)

Hi,

I am on a MacOS Firefox v79.0 16 bit and I used to have the Params tab in the Network section of the Developer Tools that shows the GET/POST parameters.

It suddenly went missing after some update this year. May I know how can I get it back?

Asked by peekolo 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by peekolo 2 ezinsukwini ezidlule

Video Lagging at other platforms other than youtube.

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags.… (funda kabanzi)

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags. The lagging is not so worse, but still it disturbs me from watching the video. If I play the same video in Windows in Firefox the video plays well. The main problem is with the site ' www.geeksforgeeks.org ' in Ubuntu (Linux) and the same site plays well in Windows Firefox. I have tried fixes like : 1) 'set media.benchmark.vp9.fps = 0' 2) https://support.mozilla.org/en-US/questions/1245735 but they didn't work.

System specs : 8gb of RAM 4gb of Dedicated Graphics card of AMD Radeon RX 560X AMD Ryzen 5-3550H processor

Asked by Bipin Jadav 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Bipin Jadav 2 ezinsukwini ezidlule

Cookies get changed unexpectedly when making requests to web app

I'm Developing a Web Application I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed … (funda kabanzi)

I'm Developing a Web Application

I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed as if the request were sent without any cookies and the web app assigned a new cookie. Are cookies sent by default with GET request using Fetch API in firefox?

When accessing page directly instead of Fetch API the request seems to go through every other "F5 Press", and otherwise the same problem occurs.

It works on chromium - trying to figure out what could be different - if it's a problem with firefox or my backend - any ideas? Thanks

Firefox Version 79.0 on ArchLinux Flask/Gunicorn/Nginx on Debian

Asked by eingleVi 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by eingleVi 3 ezinsukwini ezidlule