Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Amazon loads slowly or not at all; all other sites are fine

Hi! I'm using Firefox 126.0 on Fedora 39. Pages from Amazon.co.uk load very slowly, incompletely, or not at all. All other Web sites are fine. I had a couple of certi… (funda kabanzi)

Hi! I'm using Firefox 126.0 on Fedora 39.

Pages from Amazon.co.uk load very slowly, incompletely, or not at all. All other Web sites are fine.

I had a couple of certificate-related errors saying that the identity of the site couldn't be verified, but I can't reproduce the problem, so I can't quote the exact wording, I'm afraid.

The same Amazon pages load properly in Chrome on the same machine, and they load properly in Firefox in a VM on the same machine. That tells me network connectivity must be fine.

I've tried disabling all extensions, reverting to the default theme, running in Troubleshoot Mode, clearing cookies and site data, clearing the startup cache, disabling hardware acceleration, and creating a new profile. The new profile helps slightly, in that it loads more of the page before getting stuck. Nothing else helps at all.

I'd prefer not to refresh Firefox if I can avoid it, because I don't want to lose all my plugins and settings. This installation is five years old. Besides, a new profile didn't fix the problem.

What's the next thing to try? I'd really appreciate any ideas.

Asked by markus.laker 6 amahora adlule

Last reply by jonzn4SUSE 1 ihora elidlule

Using Node Express-Sessions to set cookie "httpOnly: true, secure: true, SameSite: "None" FF blocks authorization

My web site My web site allows user to login with .ejs Sign-up/Sign-in pages then delivers a React page. This works in Chrome and Safari. Https/SSL are provided by my ho… (funda kabanzi)

My web site My web site allows user to login with .ejs Sign-up/Sign-in pages then delivers a React page. This works in Chrome and Safari. Https/SSL are provided by my host A2Hosting.

Firefox warns "Cookie “connect.sid” does not have a proper “SameSite” attribute value" when the cookie is set and then blocks the react page after login. If I enter the route that leads to the react page directly I can login and don't get the warning. In both cases the Storage tab in Dev tools shows the same settings for the cookie.
I made sure to remove any cookies for my site before testing the second scenario. I have tested this on Windows, Linux and Android versions of Firefox with the same results.

Here is my Express-Session instantiation ``` app.use(expressSession({

 store: new pgSession({
   pool: pool,
   tableName: 'session'
   // Insert connect-pg-simple options here
 }),
 secret: process.env.SECRET,
 resave: false,
 saveUninitialized: false,

cookie: {

   httpOnly: true,
   Secure: true,
   SameSite: "None",
   path: ['/'],
   maxAge: 60 * 60 * 1000 * 5
 }
 // Insert connect-pg-simple options here

})) ``` I've tried changing the path to include the react app route, I've added it to Cors white list and I converted it to open with an .ejs file instead of .html with no results.

Thanks for your support and for a great browser

Asked by rich.rhaskell 1 usuku oludlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 7 amahora adlule

Google Image Search: can't use tools (size, type etc)

Since the last Firefox update, I've been unable to to use the tools in Google Image Search (size, color, type etc). The text and triangles are now no longer clickable. T… (funda kabanzi)

Since the last Firefox update, I've been unable to to use the tools in Google Image Search (size, color, type etc).

The text and triangles are now no longer clickable. They're all plain text and the triangle doesn't do anything.

The reason I believe this is a Firefox issue is that it's still working properly in Safari (see second image).

Is this something Firefox is working on? Or am I wrong and it's something on my end? Never had an issue before this week and I've been using the same computer with all the same plugins as always.

Asked by conrad 7 amahora adlule

Youtube audio plays extremely slow(Video is fine, audio and video are way out of sync, of course)

Youtube audio is extremely slow, I reckon at 10%, but the video is fine and can be sped up or down. The problem persists even in troubleshooting mode, after cache cleari… (funda kabanzi)

Youtube audio is extremely slow, I reckon at 10%, but the video is fine and can be sped up or down. The problem persists even in troubleshooting mode, after cache clearing, hardware acceleration turned off, enabled DRM and widevine, driver updates, in private mode or not, logged in or not, firefox restarts, computer restarts.

But Youtube plays fine in Chrome and Edge.

I dont think I didnt anything drastically different, or updated win10 or firefox, or messed with anything. It was working fine a day ago.

Is there any way to reset something?

Asked by abelang82 10 amahora adlule

A problem opening a website in the Mozilla Firefox Community

Hello Mozilla Firefox Community, I hope you are well. I would like to report an accessibility issue with a website in Mozilla Firefox. When trying to load https://fafsa… (funda kabanzi)

Hello Mozilla Firefox Community,

I hope you are well. I would like to report an accessibility issue with a website in Mozilla Firefox.

When trying to load https://fafsaprogram.com/ with Mozilla Firefox, the website is currently inaccessible. Despite multiple attempts, the site is unable to open, displaying an error message.

I tested the website on many devices and browsers, and it seems to load without any problems. This issue appears to be unique to Mozilla Firefox, though.

As a participant in the Mozilla Firefox community, I'm looking for help to fix this problem. In my opinion, it is imperative to guarantee that every website can be accessed using Mozilla Firefox in order to offer users a flawless online surfing experience.

Would you kindly look into this and offer any advice or ideas to deal with the issue? Your quick consideration of this matter would be much valued.

I appreciate your help and time.

Warm regards, Alox uilen

Asked by Alox Uilen 16 amahora adlule

Facebook Date/Time stamps not displaying on older posts

The first post on the Facebook page will always display the timestamp, none of the remaining posts display the timestamp - only a dot or period. The space for the timesta… (funda kabanzi)

The first post on the Facebook page will always display the timestamp, none of the remaining posts display the timestamp - only a dot or period. The space for the timestamp is there and hovering the mouse over it will show the date and time (so the information is on the page, just not displaying).

I've tried all the CSS fixes, installed the stylus extension, created a userContent.css - essentially everything that seemed to help people a year ago. None of it fixed the problem. I've disabled ALL add-ons - made no difference.

I'm on Windows 7 pro x64, Firefox 115.12.0esr (64-bit). Chrome doesn't have this problem.

As far as I'm aware it started within the last day or two.

Asked by mayalucretia 23 amahora adlule

How to stop Firefox blocking populating parts of some websites.

On my Macbook (macOS Sonoma 14.5), Firefox blocks populating parts of some websites whereas other browsers don't. For example, on my J. Crew Factory website account, whe… (funda kabanzi)

On my Macbook (macOS Sonoma 14.5), Firefox blocks populating parts of some websites whereas other browsers don't. For example, on my J. Crew Factory website account, when I click on "Order History," I get a blank page. Other browsers (Safari, Brave) correctly populate the info on my Order History. Why does Firefox block it?

Asked by jmm0255 2 ezinsukwini ezidlule

Webpage keeps saying "The page was not displayed because the request entity is too large."

Whenever I try to load up the https://edfinancial.studentaid.gov/welcome login page, I keep getting a white page with "The page was not displayed because the request enti… (funda kabanzi)

Whenever I try to load up the https://edfinancial.studentaid.gov/welcome login page, I keep getting a white page with "The page was not displayed because the request entity is too large." I was wondering if anyone had any idea on how to fix it so I can look at my student loans.

Asked by Timber 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cor-el 3 ezinsukwini ezidlule

vertical lines for some graphics

Hi. I am getting vertical lines sometimes. I have included two screen shots. I have checked browser.display.document_color_use = 0, and it was zero. I have tired this in … (funda kabanzi)

Hi. I am getting vertical lines sometimes. I have included two screen shots. I have checked browser.display.document_color_use = 0, and it was zero. I have tired this in Chrome and it works fine. And I tried in Firefox safe mode, and it still does these strange lines on some websites. I am running Windows 10, and have no other graphic issues except these lines. Websites are Windy.com and google maps. Thanks very much! James

Asked by jamescollier3 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cor-el 4 ezinsukwini ezidlule

im being redirected to the mobile site of my game.

ok what im having issues with is is kixeye.com.... instead of this site it keeps going to https://m.kixeye.com/. instead of www.kixeye.com. there is no option to chang… (funda kabanzi)

ok what im having issues with is is kixeye.com.... instead of this site it keeps going to https://m.kixeye.com/. instead of www.kixeye.com. there is no option to change it to the desktop site like when im on my phone

any help rectifying this would be a great help

Asked by G G (Waspire) 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cor-el 5 ezinsukwini ezidlule

DeveloperCommunity.visualstudio.com site not displaying content

When I try to access Developer Community from Visual Studio 2022 ('Send feedback' 'report a problem') the banner displays with selection items but no content is displayed… (funda kabanzi)

When I try to access Developer Community from Visual Studio 2022 ('Send feedback' 'report a problem') the banner displays with selection items but no content is displayed. This has been a problem for several months (years maybe). I now have a problem that I cannot solve and I need to report it and I cannot if content is not displayed.

Asked by LeeRossCritchlow 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cor-el 5 ezinsukwini ezidlule

When i click ctrl only ctrl on any tab its makes it smaller

When i click ctrl only ctrl its maeks tab smaller like ctrl + - but i only press ctrl also when i hold scroll i can smooth surf the tab now it dont work what i have to do… (funda kabanzi)

When i click ctrl only ctrl its maeks tab smaller like ctrl + - but i only press ctrl also when i hold scroll i can smooth surf the tab now it dont work what i have to do?

Asked by harryharry1238 1 inyanga edlule

Last reply by cor-el 5 ezinsukwini ezidlule

mylotto.co.nz is blocking Firefox browser and has been for months

The website mylotto.co.nz has been blocking Firefox for many months now and when I rang them to find out what the problem is they just say they are having problems but it… (funda kabanzi)

The website mylotto.co.nz has been blocking Firefox for many months now and when I rang them to find out what the problem is they just say they are having problems but it was obvious that the person there was reading a script and fobbing me off. This has been going for many months now a problem would have been fixed by now. I would like to know if you can bring pressure to bear on them to get reinstated again. I have attached a screenshot of the message from their site. Thanking you. Murray

Asked by murjan5 1 isonto elidlule

Last reply by TyDraniu 1 isonto elidlule

Current page jumps to new random URL when I export an excel file

Roughly 90% of the time I am using firefox to access and export excel files from a site used for the back end of our point of sale system, the tab I am exporting from jum… (funda kabanzi)

Roughly 90% of the time I am using firefox to access and export excel files from a site used for the back end of our point of sale system, the tab I am exporting from jumps to a random URL (usually for a utility company I use to pay utility bills through). I have to go back several pages to get back to the original. It is totally problematic, and fairly random and often the utility company URL will vary; sometimes it's the gas company, sometimes it's the power company....occasionally the internet service provider).

Asked by dadforthedub 6 ezinsukwini ezidlule

I can no longer access Youtube.

I just get gray boxes and cannot even log in or anything. I have no ad blockers or add-ons. How can I get youtube working again on Firefox. It is working fine on Safar… (funda kabanzi)

I just get gray boxes and cannot even log in or anything. I have no ad blockers or add-ons. How can I get youtube working again on Firefox. It is working fine on Safari and on my iphone.

Asked by joyful2bhere 6 ezinsukwini ezidlule

unable to open some sites

I am having trouble trying to open sites that I know are safe , for instance trying to follow a link from an email, or even using google search I get a message saying … (funda kabanzi)

I am having trouble trying to open sites that I know are safe , for instance trying to follow a link from an email, or even using google search

I get a message saying 

'Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.ojrq.net.

any advise please?

Asked by teddybear1 6 ezinsukwini ezidlule

Videos darkened and washed out, pictures normal

I've been banging my head against a wall trying to figure this one out. Every time a video plays on youtube, reddit, etc it will show normal colors for a split second the… (funda kabanzi)

I've been banging my head against a wall trying to figure this one out. Every time a video plays on youtube, reddit, etc it will show normal colors for a split second then it will darken it and wash out the colors. Not sure what is causing this.

Things I've tried: gfx.color_management.native_srgb to true in about:config Changing video settings in nvidia control panel Turning off hardware acceleration Restarting browser and PC Updating browser and video drivers, windows as well Turning off all extensions Trying with codecs both deactivated and reactivated

No other browser does this and ALSO when I run firefox in private mode it doesn't happen and videos run normally. Also when I try to record or take a screenshot of it it looks normal. Thank you for any assistance.

Asked by larrylivin1922 1 isonto elidlule

Last reply by jonzn4SUSE 1 isonto elidlule

Cannot log in to my college student account

Hello. I am currently having issues trying to log into my student Blackboard account on my college's website. I have played with Firefox's settings quite a bit turning di… (funda kabanzi)

Hello. I am currently having issues trying to log into my student Blackboard account on my college's website. I have played with Firefox's settings quite a bit turning different options and off like pop up blocker trying to get the page to load.I have tried closing and reopening Firefox. I have restarted Firefox, refreshed Firefox, have totally uninstalled Firefox and reinstalled it, and have used an older version of Firefox and still cannot get this page to load. At least with Firefox, on this particular computer. My laptop, which I have been using for the last 2 years for college, also has Firefox installed on it, and loaded up the website just fine, as it always has. Also, I am able to load the website perfectly fine, on this specific computer in question, with Microsoft Edge. I was also able to access the website fine with my phone, which uses Dolphin as its browser. So, my issue is either with Firefox, this particular computer, or a combination of the two in conjunction somehow. Because I can access the website just fine with Firefox, on my older laptop, and I can access the website on this particular computer, if I use a different browser than Firefox. Which I would not like to do. I even played around with setting the sites as exceptions in both my firewall and in Firefox itself. Attached is a screenshot of the code received when trying to load it with Firefox on this computer.

Asked by tsalagiwaya33 1 isonto elidlule